Отслабване и стягане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Отслабване и стягане
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2581 пъти
Здравейте. Наблюдавам от известно време тази секция и забелязах, че има хора, които разбират от подобни теми и са в състояние да дадат качествен съвет.
Искам да отслабна с 5 кг и да се стегна оптимално до лятото. Сега съм 47 кг и съм 155 см висока, на 21 години. Нямам възможност да ходя на фитнес, затова разчитам на средствата, които имам и на хранителния режим. Карам колело по един час (понякога и повече) всеки ден, когато не вали и не съм в цикъл. Не съм фен на бягането, но след няколко дни смятам да започвам с бягане по половин час на ден. През няколко дни правя коремни преси, по 50-60. Хранителният ми режим включва задължително плодове и зеленчуци, салати, супи, пилешко месо, риба тон, яйца, чаша мляко на ден, пълнозърнен хляб по една филия на ден. Сладко и тестено си позволявам по веднъж на седмица.
Проблемните ми области са бедрата и коремът, не че имам кой знае колко мазнини на корема, но искам да стане абсолютно плосък. Също така бихте ли ми препоръчали някакво упражнение за ръце? Не целя да правя мускули, само искам да са по-слаби в горната част. Лицеви опори не мога да правя. :(
С този хранителен режим и спорт дали ще мога да се стегна до лятото и да изглеждам слаба? Трябва ли да се откажа от кафето, пия по 1-2 на ден?

Благодаря за вниманието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 12fde91c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   http://fitnesinstruktor.com/about/

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 041a608af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм с абсолютно същите мерки, но ако свалиш 5кг ще си като скелет и просто е опасно. За стягане на бедра и дупе много помагат клякания 4 серии по 15, пий много вода, намали соленото, прави женски лицеви опори, вдигай гирички или бутилки по 1, 5 с вода, пясък. Разхождай се бързо и по много, не сядай в градския транспорт. Ежедневни упражнения вкъщи, това е като цяло и да не е лесно да си ниска. Всеки грам си личи.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: af02938b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторке, здравей :) Относно бягането, не се насилвай да почваш с по половин час, много ще ти е в началото :)
Бягай 3 или 4 пъти в седмицата, почвайки от обиколки, а не от време :) Почваш с една-две, постепенно увеличаваш :) Задължително си отделяй по ден за почивка от кросовете :) Режимът ти ми се струва достатъчно добър :) За подсилване на ефекта можеш и Л-карнитин да взимаш, но задължително трябва и да спортуваш, иначе ефектът се губи :) За ръце мога да ти препоръчам следното: Купуваш си(ако нямаш) гирички от по 1 килограм. Уражнението е следното: Взимаш гиричките и почваш с тях максимално бързо да уряш напред, като движението ти да идва само от ръцете. Много е ефикасно :)
Успех ти желая. АКо има нещо, отворен съм към всякакви въпроси :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b2e3bf31dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Задължително след 8ч вечертна не ядеш нищо, а и предполагам ако спазваш хранителния си режим и тренировки от време на време, ще постигнеш желаните резултати. Но не мислиш ли, че ще изглеждаш прекалено слаба, ако станеш 42кг?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: aadddc87ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей, аз също исках да отслабна с 5 кг. Спрях докато ям да пия вода, но преди хранене изпивах по 1 л. вода. Аз сe хранех нормално по 3-пъти на ден преди обаче да спазвах тази диета бях 1. 60 и 52кл. след това станах 47 кл. Но разбрах че нямам нужда да отслабвам, защото човек като е дори и малко по слаб от колкото трябва да бъде не ми седи добре. Но ако искъш да отслабнеш спазваи това което ти написах по горе. А ако не подеиства през лятото тичаш с зимните си дрехи за 1 седмица по 20 мин. Пробваи предполагам, че ще ти помогне. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: faaa08f48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тренираш всеки ден, цялото тяло, наред с колелото, което нека да бъде 20ина минути, но интервално. Да речем, по 40-50 мин дневно тренирай. Е, давай си и почивка 1-2 дни седмично.
Отделно-лицеви опори от колене, клекове, упражнения за ръце, гръб, рамо, планкове, бърпита. И не, няма да станеш културистка, а ще си оформена и готина.
Всичко това ще направи чудеса с тялото ти.

Яж, когато ти е удобно, не се ограничавай с час. нека в последното ти хранене да присъстват повече белтъци. Иначе се храниш ок, но може да махнеш нещо, за да изчистиш корема. Така ще "изненадаш" тялото си, което е привикнало към този режим. Да речем хляба, както и сладкото 1-2 пъти седмично.
Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker