Разстояние между предните два зъба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Разстояние между предните два зъба
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 11986 пъти
Така.. Моят проблем е следният. Имам разстояние между предните два горни зъба и ужасно много ме притеснява. Личи си доста когато се усмихвам, за това гледам да не го правя много много.. Набива се на очи и е доста грозно най-вече за момимче. Също така два от горните ми зъба №2 ги нямам и мога да кажа, че горният ред зъби са ми доста редки. Преди го намирах за сладко, но разстоянието се увеличи и сега е около 3 мм. Никак не е малко, нали? Някой хора го намират за очарователно в това ми бил, , чара ", ама ако опира до това предпочитам да не съм чаровна :Д Соууу въпросът ми е следния : Някой знае ли как мога да го махна и да си оправя усмивката? Някой казват шини други пък казват, че няма да се оправи с шини? Много е важно за мен, готова съм на всичко, за да ги оправя :) Благодаря на всеки отделил време да прочете това, което написах и още повече благодаря, на хората, които ще ми отговорят на въпросите. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 56e924777b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз го намирам за чаровно. Има хора, на които им отива и точно там им е чара. Не се комплексирай за глупости.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bd45316833
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пропуснала си най-важното възрастта си! А и на въпросите ти може да отговори първия стоматолог, защо питаш хора които не вижадат състоянието на зъбите ти?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fa769e8b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди на специалист ортодонт. Като компетентен човек той ще ти даде най -добър съвет и ще ти назначи каквото трябва.
Така както описваш нещата сигурно ще трябва да сложиш шини за година-две за предното разстояние и като се съберат може да се отвори достатъчно място за да ти сложат например импланти на зъби номер 2( или по някакъв друг начин). Или пък зъбите така да ти се дръпнат напред, че да ти се съберат хубаво един до друг и да няма нужда от поставяне на номер 2 зъби.
Аз лично съм със същия проблем, но съм възрастен човек вече. Когато бях в 9 кл. навремето ходих при специалист, който ми каза, че малко съм била закъсняла(за примичивните методи, с които тогава разсполагаха), но тогава всичко беше много примитивно-нямаше ги сегашните модерни методи с брекетите например, нито пък имплантите. Тогава ми сложиха една метална коронка на един от първите предни зъби и ми го вързаха с метална тел за съседния-ужас. Та така един с друг да се съберяли. И така съм го търпяла това грозно нещо в устата си няколко месеца. Ефекта беше, че юздичката между тях се скъса и уж малко се посъбраха. Но не можех да го търпя това повече-приличах на циганка и не смеех да се усмихна дори. Отидох и казах, че искам да ми го махне. И моите горни са си рядички, но най-неприятно беше и си остана разстоянието между първите 2.
Моята приятелка беше като теб -с липса на 2-ри зъби. Но тя си ги направи по някакъв начин. Първо носи шини и после мисля, че и сложиха бели керамични зъби на празното място, прикрепени към страничните. Но това ти казвам беше преди 30 год... Сега има къде по-съвременни и ефективни методи. Тия брекети сегашните могат да се носят и са ефективни за хора на всякаква възраст, но пък вече не ми се занимава с това.
На моя мъж например му сложиха имплант на празно място на липсващ зъб и казва, че нищо не усеща и е много доволен.

Като цяло искам да ти кажа, че сега е най-доброто време да се погрижеш за зъбите си-има вече много модерни и ефективни методи. Може и да са по-скъпички, но пък доброто самочувствие няма цена. Жалко е едно момиче да не смее да се усмихне, заради разстоянието на зъбите си-това съм го преживяла и знам какво е. Така, че поразпитай за добър ортодонт в града и действай.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2124d5baf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Отиди на зъболекар и ги попитай дали не могат да ти "запълнят" дупката ако толкова те притеснява :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 073a9c3165
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   и аз имам разтояние между зъбите отначало много се притеснявах но с времето почна да не ме бърка както казват на който не му понася да се изнася :) споко :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4b24a486ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз, като бях малък, имах разстояние между предните два зъба, но ми правиха нещо като операция и те се събраха и вече 10 години са ми в перфектно състояние. Помня, че като цяло не болеше много а бях едва на 7. Докторът ми би упойка, за да ми изтръпнат венците и си свърши работата. Доколкото си спомням нещо с конци правеше май и след 2-3 седмици може би беше отидох отново, за да ги махне или нещо подобно (и свете процедури бяха по не повече от половин час).. И така разстоянието между зъбките изчезна до последния милиметър. Ако искаше, иди да се посъветваш при стоматолог за решение на проблема ти. Ако не е късно за операция като моята, ще е супер и не се притеснявай - не е голяма болката, щом едва на 7 не пророних нито една сълзичка ;д Успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ffc3145639
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Майка ми навремето е имала такъв проблем. Махнали са й костичката между двата зъби и за известно време са се оправили. Отиди при специалист, той ще ти каже какво и как се прави. Успехи :)))

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 48bd32b691
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз също имам разстояние на предните 2 зъба, като мога да кажа, че това се случи с течение на годините. Отидох на зъболекар и го попитах, като го попитах дали това е нормално и неговият отговор беше: "Разстояние на зъбите се получава в следствие на промени в организма, околната среда и прочие". В това число аз разбирам, че това е напълно нормално :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker