Зачервяване след почистване на лице - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Зачервяване след почистване на лице
преди: 11 години, 6 дни, прочетена 11547 пъти
Здравейте! Вчера бях на козметик за почистване на лицето. На 17г. съм, ако има някакво значение. Та от вчера след козметика изтисканите пъпки са стабилно червени. Не е зачервяване по цялото лице, а на мястото на пъпките - все едно имам шарка. Да, знам, че принципно е по-скоро нормално да си зачервен след почистване или каквото и да е третиране на кожата. Също и, че продължителността на зачервяването зависи от кожата. Но ми се струва ненормално зачервяването да е като шарка. Супер много съм притеснена да не съм попаднала на некъдърна козметичка и тази "шарка" да не се премахне. Мазах се с крем "Здраве" и то обилно, стоях към няколко часа с него и май никакъв ефект няма. Искам честно да ми кажете всичко това нормално ли е и само време ли трябва за да минат? Имам и друг въпрос- ако и утре не са се махнали (което е почти сигурно) и си сложа коректор, това много зле ли ще се отрази?
Благодаря на направилите си труда да го прочетат и на тези, които ще отговорят. Извинявам се за сигурно обърканото и с много подробности описание, ама съм супер притеснена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 дни
hash: 466b062263
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Спокойно, мен като ме почистят лицето ми седи с тея петна около 1 седмица, че и корички хваща, понеже кожата ми е много бяла и нежна. Не се притеснявай, ще отмине и нормално е, за 1, 2 дена явно няма да стане в твоя случай. Крем здраве изсушава, намажи се с някакъв подхранващ. А за белезите си вземи примерно контрактубекс около 11 лв, масло от роза ( москета, или нещо от сорта, че нз как е на бг) или пък просто попитай в аптеката или козметичния магазин да ти предложат и вече ти ще си избереш, има много продукти на пазара. Аз лично се мажа с кво ли не.

 
  ...
преди: 11 години, 4 дни
hash: 7ea0a3a301
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Трябва козметичката да е добра, аз съм била при 3 различни като първата и на най-големия си враг не я пожелавам! То бяха рани, белези, по две седмици заздравяваше, ужас... Нормално е да ти е зачервено, но примерно за два дена най-много трябва да мине. Аз съм с бяла и чувствителна кожа и ми минава за толкова при добрата козметичка. Просто има разлика в това как стискат различните козметички, внимавай да не те стискат с нокти! Не съм попадала на такава ама знам че има. Няма никакъв проблем да си сложиш коректор или фон дьо тен просто под него задължително дневен крем за лице. Крем Здраве помага да се образува коричка и по-бързо да мине раната, ако има такава. Но по принцип не трябва да има рани и кръв след козметик.

 
  ...
преди: 11 години, 4 дни
hash: c2d896fe3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Много е важно, след почистването нито да се мажеш с крем, нито с вода дори. Аз след почистване се прибирам в нас, защото и прахът отвън е мнго вреден в този момент. Аз съм червена 4-5 дни, много бавно се оправям, но ефекта си заслужава :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 дни
hash: c6de42fad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ммм, вече лицето ми е почти чисто, а това, което е останало, е съвсем малко и не са петна. Та чак едно петънце от истинска шарка, останало след пипане, се премахна почти хаха. Благодаря за коментарите!
-авторката

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 5349b8e242
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Може след посещение при козметик да си слагаш коректор след третирането на лицето. От Ейван е много добър. След като си стисна нещо и го намажа с коректора изчезва. Точно този има ефект за дезинфекция, така че... много е добър!

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ca9dd244f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   No5 Коментара ти е напълно неуместен! Абсолютно противопоказателно е да се маже почистено място с грим, особено пък с такъв за няма и 10 лева.. Като не си компетентен/а, поне не изказвай мнение, объркваш хората и ще докараш на някого беля! Още повече коментар 3 обяснява че дори и праха след такъв вид процедури е вреден, а ти бълваш такава глупост. Извинявам се, че спамя темата така, но съм лекар и се дразня на съвети тип " мажи се с коректор на ейван след почистване щото помага" Като не си запознат/а, не давай акъли защото момичето ако си окепази лицето отговорност имаш и ти! Иначе, както по-горе е описано - след почистване на лицето, никакви химии, кремове и тн. Обикновено дерматолозите или козметиците ви казват какво да правите след процедурите, слушайте тях и никакви експерименти.

Поздрави на всички :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: bd70acc933
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Авторке , като ходи на козметик и след няколко дни като ти се успокои лицето , това помага ли за премахване на пъпките или само черните точки се махат ? Интересува ме дали ако ида и започна да ходя лицето ми ще стане без пъпки и чисто чисто като на малките деца , гладичко и чисто ?

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: bd70acc933
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Също така колко време ти беше червено и раздразнено лицето докато стане нормално ? С какво се маза и с какво не ? Фдт не мисля че може , нали целта е чисто лице и пори а той ги запушва . Аз искам да започна да ходя за да ми е чисто и да нямам нужда от фдт ..

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b9d7880e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз след козметик ставам супер червена. По цяла седмица не се оправям явно кожата ми е много чувствителна и не знам как да го реша този проблем. Няма как да спра да ходя на козметик, но след това ме е срам да изляза.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0b53d1e368
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И моята кожа е склонна към зачервявания. Последно си купих мицеларна вода SVR RUBIALINE Eau Micellaire от pazaruvai-lesno. bg. Тази вода се бори със зачервяванията и определено има добри резултати от нея. Може да я изпробвате, за да се справите и вие с неприятния проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker