Наднормено тегло - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Наднормено тегло
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 6866 пъти
Здравейте!
Моля ви за съвет. На 15 съм и тежа цели 95кг. От една седмица съм на диета, в която не ям сладко и тестени неща. Избягвам картофи и ориз. Т. е. безвъглехидратна диета. Отслабнах само 1кг. Дайте ми някакъв съвет. Какво да правя? Обедих нашите и ще ми вземат пътека за бягане. Ако започна и да бягам по-бързо ли ще сваля?
Другото което исках да ви попитам е дали някой е изпробвал хапчетата Vitaslim LINE и действат ли?
Моля ви много искам до края на септември да съм около 70кг. Знам, че 25кг за сваляне са много, но ще направя всичко възможно!
Благодаря предварително за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2137582534
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз мисля, че 1 кг. отслабване само със спиране на вредна храна си е голямо постижение. Това същност е и здравословното, особено на твоята възраст. Помисли малко - за 1 месец са ти 4 кг. по-малко, капка по капка - вирче.
По-важното е да не напълняваш, да не те хване йо-йото.
Не взимай хапета, дори да имат ефект ще е за сметка на нещо друго. Няма хапче с ефект без странични действия.
Аз те съветвам да продължаваш така и да използваш лятото за разходки.
Ако имаш как, карай колело навън. На пътеката - не бягай в началото, а ходи бързо.
Успех

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 634e3625a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не гледай килограмите, а мерките.
Няма смисъл да си даваш парите за тези хапчета-боклуци са. Хубаво е, че си решила да спортуваш, но докато ти вземат пътеката, можеш да ходиш на бягаш на стадиона или в някой парк. Между другото е здравословно да се сваля по 1 кг. на седмица, така че не се притеснявай и най-важното НЕ се отказвай. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: abf9749519
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Отслабване с 25 кг до септември не че не е невъзможно, но не е здравословно откъдето и да се погледне. На месец трябва да се свалят не повече от 3-4 кг. В противен случай цялата обмяна на вещества ще се обърка, тялото ти ще се нацепи като тигър със стрий. И най-важното- после ще си върнеш килограмите много бързо.
За нищо на света не пий никакви хапчета, били те и на билкова основа. Единственото нещо, което правят е намаляване на апетита, което ще се върне пак след като ги спреш. Най- голяма полза има от зеления чай, който действа като антиоксидант и помага при изчистването от боклуци в организма.
Спортът определено ще помогне, той никога не вреди, добро решение си взела за пътеката за бягане. Това, което искаш да свалиш ми се струва малко опасно да се прави самостоятелно. Мисля, че е най-добре да се консултираш с диетолог и да ти изготви план. Само така ще си сигурна, че нищо няма да се обърка.
Нещото, което можеш да направиш на първо време сама е да започнеш да поемаш много вода- 2 литра на ден минимум.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 67c6f39adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не започвай с хапчета няма смисъл от тях. Препоръчвам ти да спреш с лошите храни(junk food)може да провериш в интернет за тях. Трябва да започнеш интензивни тренировки, но не започвай изведнъж, а по-малко.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 768b86fa6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   По - добре тичай навън и ако искаш въглехидрати, набавяй си ги само сутрин, малко мюсли или овесения ядки, не зърнени закуски, ще са ти предостатъчни. А и за какво ти е пътека като можеш да тичаш навън - по - здравословно е, ще си на открито, сутрин например на гладно когато мазнините най - се разграждат. Яж бавно, по - често но по - малки порции и избягвай сладко, тестено, пържено и мазнини. Успех с влизането във форма :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 899c2a5d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   защо не пробваш Диета с Диня може и да има резултат? !

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ba7d7e744b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1 кг за една седмица е оптималното здравословно сваляне на мазнини. Може и по-бързо, попринцип свалянето на мазнини е неограничено, но после следва ио-ио ефектът. Попринцип мазнини се свалят така:
1. Без тестени работи, без мазнини, без захари, без пържено.
2. Намаляване на редовния разход на енергия с 20 %.
3. Пиене на много голямо количество вода през целия ден, а преди ядене по 2 чаши.
4. 20 мин кардио на ден в анаеробно състояние. тоест въздуха да не достига. Може и бързо ходене или по добре бягане, колело или плуване.
5. Повече протеини. По 2 г протеин на кг маса.

Въоръжаване с огромно търпение. Това е човешкото тяло. Не може и няма логика 5 години да си в едно положение и за 1 месец да стане чудо.

1 месец 4 кг сваляш. След 4-5 месеца си свалил 16 и вече си с нови навици и не полагаш усилия и сичко си става естествено и начин на живот. В началото докато се направят навиците е трудното.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 899c2a5d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   пробвай с някоя диета например кисело мляко японско чудо през този сезон плодове зеленчуци

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8c484d935b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си купувай никакви хапчета. Вместо да се чудиш какво да правиш викни някой добър приятел и ритайте топка на стадиона. Искам да ти кажа, че моите съученици, по-голямата част, от които футболисти, имат супер тела и въобще не се ограничават откъм храна. По-важен е спорта. Бягай на стадиона вечер или рано сутрин, ако ти се става.. Първо прави по 3 после увеличи броя. Вземи си въже и ако има свободно пространство у вас, скачай, това е доста добър начин за отслабване. Прави кардио упражнения.. Храни се здравословно. Не ти казвам непрекъснато да хрупаш моркови и да гониш 2 марули в чинията си половин час. Намери си подходящо меню от интернет и започвай. Ще успееш! Не се гледай непрекъснато в огледалото да си повтаряш колко си дебел, и че няма да успееш. Не се вманиачавай. Излизай с другите, занимавай се с нещо, което ти е интересно, за да не ти е ангажиран ума върху диетата и спорта. Те вървят ръка за ръка. Но ако мислиш за тях като задължение и ги правиш без желание, ще се откажеш много бързо.... Доколкото знам момчетата обичат месо, яйца и т. н така, че бих ти препоръчала Протеиновата диета. Ще се стопиш за нула време. Яде се доста често така че няма да оставаш гладен. Твой е изборът!

Отделно искам да попитам понеже имам 8 кг за сваляне : наясно съм със това, което трябва да направя, за да отслабна, както може би е станало ясно и по-горе, но доста се колебая, понеже съм момиче, и много от приятелките ми спазват 90 дневната диета, дали ще има ефект за 1 месец, не всичките килца, но поне 5.. Искам да съм 50 кг на височина 1, 65.
Не знам дали някой е попадал на сайта фитнесинструктор. ком, но спазвам сега една "лятна диета" от там и се чувствам супер. Менюто е толкова разнообразно. Даже се чудя дали ще има ефект, защото я почнах преди 2 дни. А наистина менюто е засищащо.. Та въпроса ми беше, дали ще мога да постигна сваляне на килограми със 90 дневната диета... Четох по форуми и там повечето, които са свалили са били по 100 килограма и са имали по 20-30 за сваляне. И някак си цифрата 8 ми стои доста малко и отчайващо там... Вие как мислите? (много ще съм благодарна, ако получа дори и едно, точно, ясно и добре оформено мнение, много ще ми помогне наистина)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 02fbd6a255
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей, вземи си билковите таблетки но д-р Памуков, аз с тях свалих 86 кг, по кило на месец се сваля, Хеле Пам се казват

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 68f8bb4907
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Откажи всички газирани напитки и сокове, вместо тях пий колкото можеш вода ( редувай минерална с трапезна) най- малко 1, 5-2 литра на ден, премини на разделно хранене, ако спортуваш нещо е още по-добре или ходи пеш поне 1 час на ден. Пий чайове зелен или има един ябълка с канела, ограничи сладките неща до минимум, вместо тях яж някой плод, закусвай сутрин, може да следиш в горе-долу какви ккал поемаш, има таблици в нета, не яж пържени неща, а печени или варени, колкото е възможно ограничи олиото, зехтина, маслото в ястията, яж на 4 часа, не яж след 18 часа или ако си гладна яж плод. Може да завършваш деня с чаша зелен чай. Ако можеш да пиеш чайовете без захар е още по-добре. Най-важното трябва постоянство и не чакай бърз резултат, ако го чакаш няма да получиш никакъв резултат. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: cc65c27bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз преди няколко месеца (по Коледа и Нова Година) бях горе-долу на твоите килограми - 92. И аз не знам как ги свалих - пробвах малко разделно хранене, това-онова, но така и не успях да спазя нито един пълен ден на диета, да не говорим за едноседмична диета. Но нямаше нито един ден, през който да гладувам. Може би защото бях много влюбена и сякаш килограмите се изпариха :D. Цели 20! Висока съм 178-180 и в момента тежа около 72-3 килограма. Продължавам да искам и да се опитвам да свалям още, въпреки, че всички ми казват, че така съм си перфектна. Искам да сваля още най-малко 5 килограма. Но просто знай, че 25 килограма не се свалят за месец-два. Има диета с която могат да се свалят около 7-8 килограма за 10 дни. Все я почвам, но я развалям още на първия ден. Ако искаш да я започнем заедно, така ще е по забавно. Комбинирай здравословно хранене с много спорт и упражнения. Не използвай хапчета, защото кожата ти ще стане като увиснала чанта и ще си навредиш на здравето. това четох, че хапчетата и дъвките Витаслим са източници на фенилаланин, а това причинява рак.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker