Косми по лицето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Косми по лицето
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 25661 пъти
Здравейте! Момиче на 18 години съм. Имам косми по цялото лице.. бузите.. челото и мустачки. Махам ги с кола маска.. Със времето ще ми станат ли по-малко или ще ми израснат повече и по дебели? Също така искам да си направя маска на лицето с рициново масло, но ме е страх, че може да ми израснат повече косми... вие какво мислите? Избрала ли съм добър начин на обезкосмяване на лицето? Ще бъда благодарна ако ми дадете още съвети свързани с проблема ми.. видях, че има много теми като моите, но никъде не намерих отговор на въпросите ми.. Благодаря!

До модераторите:Знам, че има много теми като моята, но моля ви публикувайте историята ми, защото не намерих отговор в другите теми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: b0ef6b31ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кола маска не е добьр вариянт. Имах сьщия проблем. Пьрвоначално използвах кола маска но видях, че косьмчетата не само не се махат, а стават все по дебели и твьрди. Една приятелка ме посьветва да пробвам с лентички. Пробвах и стана. Косьмчетата от три пьти се махнаха завинаги.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 61553120f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За рициновото масло не знам, но кола маската не е подходяща процедура за обезкосмяване на лицето (освен горната устна)! Знам го от личен опит. Имам същия проблем като твоя и единственото, което ми помогна бе лазерната епилация. Но има още много фактори, които трябва да уточниш. Мургава ли си? Имаш ли гинекологичен проблем? Къде точно по "бузите" е окосмяването... бакенбарди, скули? Тъй като ще следя темата, ако искаш отговори на въпросите ми и аз ще ти дам по-точен отговор какво да правиш и проблем ли е това окосмяване. :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a851270bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ще ти порасне и още как! Не го прави. По-добре са обръсни като един нормален мъж и това е. Кви са тия женски работи...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6c07f568a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се тревожи :) Има лазарно премахване вече... Много жени имат същия проблем, като твоя. Не е повод за притеснение!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3279fe8c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравей. Имам същия проблем, който е на хормонална основа. Момиче на 16 години съм, и имам силно окосмяване по цялото лице. И аз ходя на кола, от скоро започнах да си правя домашна.. само едно ще ти кажа: знам колко е дразнещо, можеш да ги махаш с пинсетка, кола, аз съм ги изрусявала даже, но недей с машинка или бигче. Ще станат като мъжки.. а за въпроса за маската- по-добре си намери друга маска, която да правиш, защото, маслото може да подхрани космите и да разстат по-бързо или да станат по-гъсти.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ce80f19826
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Здравей и от мен :). И аз имам същия проблем, не са толкова много космите, но все пак доста ме притесняваха защото са черни и много се забелязваха, говоря за бузите и бакенбардите. Аз си реших проблема като просто започнах да ги изрусявам, взимаш си изрусител мажеш ги, малко щипе, но поне при мен странични ефекти или някакви последици нямаше. Стоиш около 10 минути така измиваш се и готово. Не искам да ги махам с нищо, дори и с кола маска, защото знам, че после ще станат още повече. Според мен изрусяването е най-добре и даже не е скъпо, ако и това ти е проблем. Защото неща като лазерна епилация и т. н. са си доста скъпи :). Е да вярно е че така космите си остават, но при мен стои като русо мъхче и изобщо не ме притеснява. Относно мустака, там вече си го махам и донякъде съжалявам за това. Махам си го с лентички, но мисля да спра и него да започна да изрусявам. Русото в един момент малко по малко пада и след няколко седмици пак повтарям процедурата, но според мен е 1000 пъти по-добре отколкото да ги махам с каквото и да било :).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5a041e226e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 ами кола маската е лентички. Номер 2 окосмяването е по челото, бузите на лицето(от скулите надолу)и мустачки... и да мургава съм... и да се уточня космите са по скоро като мъх. Авторката

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d6e0491a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Кола маска на лицето, хора вие чувате ли се? !
Най-добрия, траен и ефектен начин е да ходиш на фотоепилация. Аз ходя вече 3-та година, а съм с 2 години по-малка от теб. За цялото лице ми вземат 20 лв. и ходя всеки месец... изобщо не е болезнено, нищо не усещаш, а ефектът е... страшен. Лицето е много специфична част и там с кола маска не е добре да си премахваш, защото въпреки че ги премахваш с корена, това не повлиява на самия косъм. А фотоепилацията е най-новият и специализиран начин за обезкосмяване и мога да ти кажа от личен опит, че си струва и е наистина ефектно... а аз бях като теб - косми по цялото лице, подигравки, срам и т. н.... :) Успех!!!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: aaaebfbd88
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Момче на 23 съм и ми стана любопитно какви са тези "лентички" които споменаха по-горе?? По принцип космите на мен не ми пречат (с изключение на тези между веждите) само от тях искам да се оттърва за винаги. Брадата и мустака не ми пречат - все пак съм момче, но е грозно да се погледна в огледалото и между веждите да има косми. За сега ги махам с пинсети и около седмица ги няма, но искам постоянно да ги няма

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c5f85b1c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, ако си от Варна, мога ти препоръчам един уелнес център, който има модерна технология и един от най-новите методи в лазерна епилация. Гарантиран ефект! Аз си правих на подмишници и останах очарована още от първата процедура. Чакам следващият месец, че да си направя и втора. Ако си заинтересувана пиши.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: af0f38158f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 10, какъв е този уелнес център? За колко време е обезкосмяването и колко лв. горе-долу? Дай ми линк, че съм момче и имам косми по скулите... голям срам

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 94af347f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хора моля помогне те ми аз съм на 14 и вчера на бузата имах една пъпка и я намазах с мас, но си казах че като легна на възглавницата ще се размаже и затова и сложих малко памук и лекоплас и цялата ми буза се покри. На сутринта докато махах лекопласта много ме болеше и после видя че имаше малко косъмчета по него. Въпроса ми към вас който много ме притеснява е дали ще ми станат по-големи, дали като излезнат ще са черни или изобщо дали ще се забележи. Моля ви помогне те ми моля! Благодаря предварително! И съжалявам за правописа

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 120be3312a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   И за моля за съвет. На 31г. съм имам косми мустаци (там проблема не е кой знае колко зле), но брада и по гушата имам косми черни. имам мъх по бузите (бели косъмчета) При мен проблема е хормонален. Моля някой да каже как да ги махам. Пропуснах да кажа, че пия хапчета, който ми изписа гиниколог.
Космите ги махам с пинсета, но те са толково много, че трудно е да ги махам. Видях в интернет за някакви кремове на вийт. Ако някой може да ме посъветва кой да взема, защото е ужасно да имаш такива косми, а аз съм с бяла кожа и те черни и се виждат. Благодаря

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker