Изрусяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Изрусяване
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2658 пъти
Здравейте! Бих искала да попитам няколко неща относно изрусяването. Кой е най-добрия салон, в който може да се направи без да се превръща косата в слама? Моята е тъмно кестенява, но от доста време искам да се изруся, но постепенно от по-светло към по-светло докато не стигна до платинено руса. Мислех да се насоча към DimaStyle тъй като доста от нашите звезди са клиенти там, но ако някой знае по-хубав салон моля да каже. И толкова ли е трудна за поддържане? Какви шампоани, маски и т. н. да използвам? Ще бъда благодарна на тези, които ми отговорят особено на момичета, които са минавали през това :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6b8f5b82d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Била съм руса, вече не съм. Ще те посъветвам да не го правиш, но едва ли ще ме послушаш, сега си си го наумила да го направиш. Ако направиш тази грешка, все пак да ти кажа да използваш при всяко къпане в краищата на косата маска за за изтощена коса, препоръчително е да си я купиш от фризьорски салон, също и шампоана от там. Всеки месец се боядисва косата като се използва отново блондор (обезцветяване), защото истинската ти коса е доста тъмна. Моята е светлокестенява, затова не използвах блондор, само боя, но въпреки това се изтощава доста, особено пък ако ползваш често и сешоар и преса или маша. Може като постигнеш цвета да започнеш да ползваш безамонячни бои. Честно да ти кажа мисля че ще е грозно израстналите ти тъмни корени на супер русата коса. Но пък ако имаш пари всеки месец, че и на по-често за фризьори, що пък не.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0c6088753d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, което ще ти го направят в Дима Стил е не по-различно от това, което правят във всеки друг приличен салон. Само, че в Дима ще ти вземат 3 пъти по-скъпо.
И аз съм на мнение, че не ти трябва русо, но щом си си го наумила едва ли някой ще те разубеди. Основното е да започнеш изсветляването (а и по принцип боядисването) с качествена боя като, за да постигнеш приличен вид на косата не трябва да пестиш пари, ако не искаш да заприличаш на сламено плашило в главата. Другото, което е по възможност да се боядисваш по-рядко, за да щадиш косата си (едновременно с това трябва постоянно да използваш подхранващи маски, също качествени). Съветвам те, когато корените ти започнат да се показват да боядисваш само тях, но ако може в салон да го правиш. И последно платиненото русо освен, че вече не е модерно е и прекалено ангажиращо (не знам дали знаеш, но не на всеки отива този цвят). Моето мнение е да помислиш за нещо като пепеляво тъмно русо, дори на границата между светло кестеняво. Тези нюанси омекотяват чертите на лицето и като цяло отиват на повече хора. А и косата ти щом е тъмно кестенява, няма да е толкова натрапчиво, когато ти никнат корените.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d8147ac822
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не искам да те отчайвам, но ДА, русата коса е супер трудна за поддържане. Всеки месец ще я скъсяваш, защото няма да ти расте косата... смисъл, тя ще ти расте, но ще се накъсва, така че няма да има особено файда, ако запазиш дължината й. Ще ходиш с изкуствена коса, щото твоята ще е още по-изтощена от преди. Та така... изпатих си преди време от това русо и от дълга и гъста коса, косата ми в момента не е нито гъста, нито прекалено тънка, но косъмът й отдавна не е здрав, няма е тежестта, нито нищо. Все пак, ако си решила, че искаш да си руса, съветвам те да не слагаш повече от веднъж блондор в косата си. Обезцветиш ли се веднъж, оттам нататък поддържай цветът само с боя за коса. Еми успех с постигането и грижата за новия цвят... наистина супер як цвят, но гори тройно в сравнение с другите цветове.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 56f2e65774
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурно повече от 15 години съм руса. Да трудно се поддържа и косата иска много грижи, но мен вече никой не ме възприема с кестенява коса /веднъж ми писна и се боядисах кестенява/. Аз лично от моя цвят я минах веднъж с блондор, след около два месеца още веднъж и от тогава я боядисвам само в корените. Надолу с течение на времето косата сама се изсветлява. Ходя само на фризьор, винаги е изгладена и матирана. Матирането пречупва цвета и го прави по естествен. Непрекъснато и правя маски. И да косата се изтощава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker