Как да надебеля? МОЛЯ ЗА СЪВЕТИ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да надебеля? МОЛЯ ЗА СЪВЕТИ!
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 4323 пъти
Здравейте. Много ми се иска поне малко да надебелея, защото мисля, че ми е нужно. Момиче съм на 13 години и съм висока околко 1. 61 и тежа 47. Понякога, като се погледна ми стана много гадно, защото се мисля за твърде слаба. Не искам ръцете ми да са някакви пръчки или най-вече краката ми. Просто имам чувството, че съм някаква клечка и изобщо не съм щастлива от това. Моля за съвети! ;x Мерси :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4561eff6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След 1-2 години ще напълнееш. Аз бях същата когато бях на твоята възраст. И често казано си си добре за годините, килограмите и височината. Споко.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c925812a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Закуска - баница с боза / пържени филии/ яйца
2. Обяд - свинско със зеле /свинска пържола с пържени картофи / пържен шницел /
3. Следобяд - бира със снакс / сладолед шоколад
4. Вечеря - дюнер, с повечко чеснов сос (предполагам знаеш какво слагат в соса) / пица / хамбургер
5. И преди да легнеш пий повече газирано

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fb52de9dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   @коментар N2
Не пиши подобни коментари повече, защото някои хора не различават хумора от сериозното и ще накараш някое дете наистина да яде по този начин, който си описал.

Храните, които изреждаш нямат никакви полезни вещества в себе си, но за сметка на това са пълни с калории, които не се освобождават веднага, а се натрупват около органите и в кръвоносните съдове като мастни депа. Това е възможно най-нездравословния и отвратителен начин по който някой може да се храни. Толкова е зле, че ако човек не е свикнал да яде така, още от първото хранене ще му се догади и ще повърне (което е добре).

Едно от двете единствени правила на сайта е "бъди полезен", толкова ли е трудно да се изпълни? :D

Мило момиче, килограмите са ти наистина малко спрямо височината и наистина не е лошо да помислиш да увеличиш храненията си. Да, просто вмъкни хранения между основните. Една втора закусна и/или един втори обяд например. Като обема на междинното хранене трябва да е около половината на основното. Стреми се да не ядеш пържено, мазно или полуфабрикати. Някаква чиста храна сготвена вкъщи, от която не ти става тежко на стомаха и нямаш газове. Организма е по-умен от нас и когато го пълним с лоша храна той ни предупреждава с тези сигнали - лош дъх, стомашен дискомфорт, рядки изпръжнения, разстройство, газове и т. н.

Дано съм бил полезен. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: df9b4fdec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така.. щом мислиш, че си слаба започни да се храниш по-добре.. смисъл недей да отбягваш примерно да изядеш по някоя филийка хляб повече.. пий газирано, яж чипс.. но нали в малки количества , не да се натъпчеш и да не можеш да се мръднеш. Просто не се лишавай от това което ти се яде. :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fd68a2ee01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм 1.60 43 кг и не мисля, че съм слаба. Твоето тяло е такова сигурно самата ти структура :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: dc7c84c291
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   не насилвай природата, добре си си. скоро ще придобиеш и по-женски форми, всяко нещо с времето си. разгледай стари снимки на майка ти и ще се убедиш, че тялото се променя само. не си вкарвай антидиети, сега всичко ти расте и се развива, чувствителна фаза е, не я бъзикай. ти сега растеш нагоре, килата ще догонят малко по-късно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d3625e3fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Стига глупости, момиче, природата си знае работата. Много момичета познавам, които до 8-ми чак до 9-ти клас бяха страшно слаби и изведнъж от нищото станаха нормални (но не дебели). Ти сега растеш, затова си слаба.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bec18d2daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Никой не му се яде насила. Как да яде повече, след като тялото и вече е свикнало с този обем храна на ден и с това тегло?

Организмът е по-умен от нас и щом той е преценил, че това е оптималното и тегло значи това е то. По логиката на 3.

И вие какви съвети и давате - "яж повече". Ами нали тези допълнителни калории ще се натрупат като мазнини? Нали ако постоянно яде без да е гладна, ще и се повръща и ще и е тежко от постоянно издут стомах? Освен това преяждането е много вредно и за мозъка.

Факт - килограм мускули има по-малък обем от килограм мазнини. Ето ви го нагледно: http://haveanamasteblog. com/wp-content/uploads/2012/07/muscle-vs-fat. jpg Ние не искаме момичето на момичето да и порасне дупето, ханша, корема или бедрата от вътрешната страна. На нея и трябва повече мускулна маса. И когато кажа мускулна маса не трябва да си представяте едри здравеняци, намазани с бронз и олио и изпъкнали вени. Мускулна маса в умерено количество, което да съответства на ръста и.

Съветът ми е следният. Тъй като сега навлизаш в пубертета, в тялото ти хормоните и ензимите тъкмо започват да бушуват и да дават нови иструкции за изграждане на тялото. Израстваш много бързо на височина, циците порасват, тазът се разширява, потенето се увеличава, появява се вторично окосмяване и т. н. Изчакай няколко години и тогава мисли дали ръста ти отговаря на теглото. Сега спортувай - волейбол, баскетбол, тенис, плуване - избери си нещо. Не фитнес! Трябва ти движение, за да изгаряш калории и да имаш апетит. Разходки сред природата.

Тези дейности ще ти повишат апетита многократно и ти трябва да го задоволяваш без да пестиш! Ядеш колкото ти се яде и когато усетиш, че вече си се нахранила добре - хапни още 2-3 залъка. Хубавите неща стават бавно, с търпение. Не може да праснеш от раз 2 порции на сумо борец.

Яж полезни неща и супер важно нещо - често разнообразявай менюто си. Следните храни са просто съвършени - месо, яйца, мляко, риба, черен дроб, мед, картофи, ориз, бобови култури, много плодове и зеленчуци и ядки. Пий вода и билкови чайове. Всички други напитки са вредни, включително натурални сокове, ВКЛЮЧИТЕЛНО фрешовете (чиста фруктоза без целулоза - все едно да ядеш захар от пакета с лъжицата)!

Когато станеш на 20 години и даскалото свърши и вече няма с кого да играеш баскетбол или волейбол, започвай фитнес. Стегни корема, бедрата, дупето и ще си мацка за чудо и приказ. :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 768a23dff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Също като номер 8, и аз ще те посъветвам да спортуваш нещо - това е полезно, приятно и ще натрупаш мускулна маса. Като харчиш повече енергия, и апетитът ти ще се увеличи, но трябва да се храниш здравословно. Това е от мен. :))
П. П: Фрешовете изобщо не са вредни - каква е разликата между един плод и сокът, изцеден от него (стига да няма добавена захар, разбира се)? Те даже са много полезни, ако не се комбинират с други храни - пият се самостоятелно, както между другото и всички други плодове.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: dee59c2075
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Висока съм 1. 68 и искам да попитам, момичетата със същата височина, колко тежат и какво ядат на ден? Ще съм Ви много благодарна :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 627ef9f9e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хей здравей, аз съм на 13 и след 2 месеца ще имам рожден ден и аз съм около 1. 63 някъдеи тежа 49 килограма, според мен си момиче и идеална височина и добре за 47 килограма, не напълнявай!!! просто тренирай това е. Аз искам да сваля 2-3 килограма, в дешно време повечето момичета искат да отслабнат, не немогат просто продалжавай както и до сега :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bca2b958d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е тва не мога да го разбера някой да иска да дебелее...
Първо изобщо не си толкова слаба, аз съм на 22г 172/50кг и какво много кльощава ли съм??
Яж си както до сега и не се насилвай, но бирената мая примерно помага да качиш някой килограм :)))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9030cdb11a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Знаеш ли не съжалявай, защото аз тежа 60 кг и съм висока 1. 63, и ако знаеш колко искам да тежа колкото теб радвай се, че си лека и не ти се подиграват всеки ден, че приличаш на мамут!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9c9c5b056c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Само аз ли нещо не съм добре? !
Тежа 43 кг. на 1. 65, но се харесвам и не се смятам за кльощава. Храня се доста и на често (гледам да е здравословно, не ям месо), спортувам и не се смятам за "клечка". Напротив, харесвам се в тялото си, да нося къси поли, прилепнали дрехи. Важното е всеки да се чувства добре, какъвто е!
Ж 15

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker