Подуто коремче!! помощ :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Подуто коремче!! помощ :(
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2398 пъти
Здравейте :)
Направо започвам от проблема, който се подразбира от заглавието - имам подут корем, което ме води към мисълта, че съм дебела!!
Знам, че сте срещали стотици хора с този проблем, но моят е малко по-различен с това, че по принцип като погледна в огледалото (преди да съм яла нещо) се виждам с това мечтано тяло, което винаги искам да имам (най-вече коремчето), но след като ям нещо виждам, че то се е подуло и се чувствам доста неловко особено сега, лятото, когато ходим на плажа и аз трябва цял ден нищо да не хапна, или да карам на плодове и вода (в повечето случаи морска :D ).. и така де - можете ли да ми кажете от какви храни да се ограничавам. Между другото съм вегетарианка, не ям пържено, не пия газирани напитки, тренирам баскетбол, играя волейбол за забавление, ходя на фитнес, тичам сутринта и отделно си правя допълнителни коремни преси => не водя някакъв заседнал начин на живот.

На 17 съм, 178см., 56, 5 кг. :)) (не ме критикувайте, ако няма с какво да ми помогнете, по-добре не пишете нищо.. искам просто съвет за това какви храни да ям, за да не ми се подува коремчето, а не да ми казвате колко съм слаба - знам, казвали са ми го и преди, но аз се харесвам ).
Моля редактора/модератора да публикува историята ми..
Благодаря ви предварително.
Лек ден/вечер :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0116c44cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Яж нормално, не преяждай и спортувай, тъй като, когато гладуваш, корема ти се свива и после когато изядеш нещо веднага ти си личи, на другия ден или малко по-късно пак ти става нормален, но това не е здравословно да гладуваш и след това да преядеш, по-добре яж в нормални количества редовно и спортувай. Минала съм по този път.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1a7872b2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подутият корем би трябвало да те води към мисълта за Неправилно хранене! ;)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 32f8ca512e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Добре искам да попитам админите, защо не са публикували нито една моя история, която ми е 100 пъти по-важна, а са качили тази?

Ами нормално е да ти се подуе корема след като ядеш. Това се случва на всеки и е съвсем нормално. Когато в един балон няма въздух, той не е голям и кръгъл, но когато го надуеш става кръгъл, така е и с корема- като се наядеш той става по-голям..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 907bdd80e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако съм ти разбрал правилно проблема... логично е след като си яла нещо и то е влязло в стомаха ти малко да ти се подуе коремчето! Няма от какво да се притесняваш! Стига да не ядеш през целия ден, за няколко часа храната си минава по пътя и корема трябва отново да придобива онзи вид, в който го харесваш! И аз съм вегетарианец и сутрин, когато отивам да тренирам съм най-добре, но след тренировка пия мн течности и стомаха се подува. Нормално е!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 59a1f5ac56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз съм горе-долу така, но и аз не знам какво да правя. Имам плочки, постоянно тренирам, а не мога да се отърва от това коремче особено като съм яла. Иначе сутрин преди да съм хапнала е перфектно. И аз моля за съвет. Надявам се някой да даде съвет... Съжалявам, че не мога да ти помогна с нищо...

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f5d93d82ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не мисля, че имаш чак такова коремче, нормално е, дори и на мен ми се подува след ядене.. или пък по-скоро е защото ти си много слабичка и повече ти личи. Иначе мога да кажа едно голямо БРАВО за това че спортуваш и имаш тази амбиция да водиш толкова здравословен живот.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3d35a2430a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поредната, дето диктува на хората какво да и пишат. Няма пък да ти кажа как да си оправиш "коремчето" (!!! ), защото ти не ми даваш да пиша, каквото аз искам. Глезотиите са ти в повечко доста.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c9405bacf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей:). Аз имам същия проблем с корема. И на мен ми се подува след всяко хранене. Решение не съм намерила, но по някои път е по-добре да хапваш малки количества храна, за да не ти се подува толкова много. Не мисля, че ръста и теглото са от значение за този проблем. Майка ми постоянно ми казва, че се получава така, защото съм слаба и корема ми е свит, и когато се нахраня той се издува:) Така ме успокоява:* Но по някой път имам болки и толкова се подува, че изглеждам като бременна... Много пъти съм се замисляла дали да не отида на лекар, но все се спирам. Е, поне не съм само аз така... Пожелавам ни да намерим решение на този проблем и да се оправим, да не се притесняваме, когато си похапваме. Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d2475790bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Решението е вакумна преса. Трябва някои лично да ти покаже, но ще се опитам да ти обясня. На пода позата е с лице към него, на лакти и пръстите на стъпалата изправен гръбнак, издишваш максимално, гълташ корема и държиш докато можеш. Добре е корема да е празен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker