Kосата ми е в ужасно състояние! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Kосата ми е в ужасно състояние!
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 3532 пъти
Не съм се подстригвала от около 5 години. Супер много ми е нацъфтяла. Рядка ми е и използвам преса и сушоар. Дълга ми е някъде до гърдите и ме е страх да отида на фризьор. Използвам маска,кристали ,а понякога хининова вода,спрей за изтощена коса... Много искам гъста и дълга коса,но много ще се отегча ако ми я скъсят много. Винаги казвам да ми запазят дължината и винаги си тръгвам с понижено самочувствие и плача.. Как да си пусна дълга коса? Просто съм в някакъв ужас и не знам какво да правя.. Много искам да се подстрижа и да помогна на косата,но ме е страх какво ще се получи. Подстригвам се сама по 1 см но рядко. Чувала съм,че от обикновените домашни ножици косата цъфтяла,а фризьорските били специални. Това вярно ли е? Моля ви дайте ми съвет! А и да допълня,че бритона ми е една трета от косата!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 30905df262
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се излагай, а отиди на фризьор, там ще ти я оправят!
Ползвай по-рядко преса, от нея косата гори и цъфти.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 37c301cd63
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Няма как, в момента косата ти е увредена и докато не я отрежеш не се надявай да стане кой знае колко дълга. Но дори да стане дълга, каква файда, след като ще бъде ужасно изтощена. Отиваш на фризьор, режат сухите краища, взимаш си шампоан на билкова основа, хубава маска за коса, спираш пресите и сешоарите, слагаш си кристали и всичко е наред. От опит го казвам....

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e9ba90aaca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма как да имаш хубава коса, без да я поддържаш! 5-години??? това си е безхаберие и от момиче, направо звучи много зле. отиди и я намали, нека живее и не изглежда, като метла.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b9d1ffe657
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кво да се излага?? И аз съм крайно недоволна от фризьорите. Не бях се подстригвала 3 години и имах дълга, здрава, дебела и гъста коса чак до задника, при това я боядисвах непрекъснато. При мен ефекта при фризьорите беше същия, отиваш искаш едно, получаваш друго. Еми отказах се. Авторке каква маска, шампоан, балсам, кристали и т. н ползваш? Много е важна марката. Аз съм се мазала с какво ли не и за да не повтарям вече всички методи и да ставам банална изпробвай всичко от нета, не се знае кое ще ти подейства, за всеки е ИНДИВИДУАЛНО! УСпеххх

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3a4ca99409
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторке от фризьор до фризьор има огромна разлика. Ножиците са едни и същи, както тази у вас така и тази на фризьора е предназначена да реже.
Цъфтежът на косата може да е по няколко причини, но най честата е, че косата ти е суха, а ти я разресваш интензивно и миеш всеки ден с неправилен шамоан.
Жените хилядолетия са били с красиви коси без кристали. Химичните препарати с които мажете прекомерно често косите си ви причиняват тези недобства.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b8804503df
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Иди на фризьор, дори да ти я скъсят тя пак ще порасне! Не се срамувай! Колкото по-често я подстригваш толкова по- дълга и гъста ще стане ! Моята я подстригвам 2 пъти годишно и е дълга гъста и красива! (Не се хваля , но всички така ми казват)

Надявам се да съм ти помогнала!

Успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: af2019e3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката- маската ми е на гарниер за суха коса с три масла от авокадо, маслина и шии май. Спрея който рядко използвам е за увредена коса с кератин не се сещам за марката. Кристалите са ми на black professional (victoria beauty). Имах и едни по хубави но не си ги спомням. Шампоана е на гарниер ultra doux с лавандула, а също ползвам едни билкови на Дева. Дадох 25лв се поза някакъв изправящ гъст спрей и нищо. Вече не го използвам. И това е. Понякога пробвам и домашни маски. Пълна отврат.. През 3-4 месеца се подстригвам сама с обикновена ножица но без да взимам от дължината. Мисля, че съм й осигурила добри продукти. Дали може аз да се подстригвам сама? И отново да попитам дали е вярно, че от обикновенна ножица цъфти, а от фризьорската - не?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ddbc7638fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Прави си домашни маски с тривитаминол (купува се от ветеринарните аптеки). Потърси в интернет за повече информация. Попринцип се препоръчва за растеж, сгъстяване и подхранване на косата. Но трябва яко измиване, иначе ще ти остане мазна косата след маската.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 730989b707
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хаха, ако косата ти е супер дълга и дадеш да ти подстрижат нацъфтялите участъци - ще видиш колко по-хубава ще е след това косата ти. В момента си с супер безформена прическа и нацъфтяли крайща. Ако това ти харесва... окей, но е отблъскващо. Бягай на фризьор, няма да ти вземе повече от педя, спокойно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f285beef9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така както го описваш косата ти е много зле и ако не искаш да почне да пада сериозно е време да вземеш мерки, а именно да идеш при добър фризьор. И аз съм с дълга коса и знам колко боли за всеки см, ама понякога просто се налага. Та първо я пострижи, после я остави да порастне отново, обаче следвай следните правила. На всеки 2-3 месеца я постригвай с по няколко мм, така няма накрая да ти се наложи да режеш много, защото е цъфнала, освен това избягвай преси, меши и дори сешуара, адски за вредни за косата. Аз например я вързвам по 10 различни начина и така всеки ден съм с нова прическа и ако не е супер наложително я оставям да си изсъхне сама без сешуар. Използвай и разни маски и кристали-действат добре, ама все пак питай фризьора какво ще те препоръча, а и още нещо хитро ако не си боядисана пробвай да я заздравиш с къна, обаче върху боя не хваща. Аз едно време бях си изгорила косата жестоко с кисородна вода, пробвах сама да си правя руси кичури, и я спасих само с къна. Ама трябва да го правиш поне няколко месеца.
Успех!

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 73ff817a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ясно е, че имаш крещяща нужда от фризьор. Направи, както са те посъветвали останалите и отиди да те подстрижат - нацъфтялата коса, колкото и обгрижвана да е, е некрасива коса! ВЕДНАГА спри да ползваш преса, маша и сешоар. Няколко дни ще ти се струва, че прическата ти е безформена, но след това ще се нормализират нещата. Другото, което е - не си давай парите за кристали, купешки маски и други подобни. Аз съм ползвала какви ли не серуми, маски с арган за десетки левове, балсами, но най-добър резултат върху сухата коса оказва нанасянето на зехтин един-два часа преди измиване (аз използвам нерафинирано олио от маслини, мои приятели ми го носят от Гърция, постарай се и ти да си намериш), както и масажирането на скалпа с топла бира. Единственият продукт за коса, който си заслужава парите при мен е шампоанът ми - Декрос на Виши, струва към 25лв, но да го ползвам ми се налага заради косопада, който се дължи именно на неправилните грижи в продължение на мнооооого години.

Успех ти пожелавам и да не забравяш, че косата адски бързо се повлиява от правилни грижи, така че, ако си упорита в намеренията си, до месец-два ще се радваш на видимо по-красива и здрава коса.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d8c7e581d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз имам същия проблем. Само дето косата ми е до дупето почти, но според приятелките ми е много нацъфтяла. Не съм е подстригвала от 2-3 години. Сега съм пред дилема да се подстрижа и да порасте след 2год. пак до същата дължина или да си карам с нацъфтяла дълга коса. :( Какво мислите?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ee3f6b69b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Може ли някой да ми даде пък на мен отговор на въпроса: Защо косата ми цъфти, при положение, че не познава неща като сещоар, преса, маша/ролки, мия я през ден (не може по-рядко, мазен тип е) правя й маски веднъж седмично и ходя да ми я подкъсяват веднъж на 3 месеца. :) Да не забравя, че се храня кажи речи нормално, приемам витамини. Въпреки всичко цъфти като луда и ако я оставя дори и на дължина до гърдите (този растеж отнема цяла вечност... ), ще изглежда като проскубана. Иначе блясък има що годе приличен. Какви подобрения иска тая пущина грива, сигурно има и други като мен? ! Моля някой да ми обясни :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker