Суха коса и кожа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Суха коса и кожа
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 1353 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 14 години и имам проблем най-вече с косата. Преди години имах невероятна естествено руса, къдрава и здрава коса до под дупето. Започнах да я изправям с пресата на сестра ми и след 3-4 изправяния се наложи да я подстрижа, защото краищата ? бяха в окаяно състояние. До тогава майка ми се грижеше за нея и имах наистина съвършена коса. Но след това подстригване поех косата си в свои ръце и това беше грешка. В началото след значителното скъсяване беше мазна, без обем, но здрава и жива. След това я изправях, къдрех и суших няколко пъти, не редовно. И тъй като бях с наднормено тегло започнах диети и режими, нередовно и неправилно хранене и отслабнах страшно много и продължавам да пазя диети. Това я изтощи допълнително. От средата на Септември започнах да я мия по 2 пъти на седмица, а преди я миех по 1 път. Сега е много суха и доста нацъфтяла. Нищо не я правя, но продължавам с отслабването. И да добавя че се сдобих със зверски косопад. Кожата ми също е суха и дори миглите ми и ноктите ми. Преди имах ужасни пъпки, сега вече нямам, гримирам се от около година и я почиствам редовно. Какво ли не пробвах вече - стимуланти, маски, всякакви щампоани - скъпи, билкови, натурални, кристали - и нищо! Дори спря окончателно да расте а преди за година растеше с 2 педи. Не знам вече какво да правя. Има ли някакъв режим на хранене за възстановяване или някакви наистина добри продукти, които със сигурност ще помогнат? Иска ми се да имам мазна кожа и коса като на останалите тийнейджъри :DD.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4d64878f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чувството е познато имаме почти едни и същи коси а това с косопада нз иди на лекар колко кг си сега и се спирай с тези глупави диети не съм сигурно но може да имаш анорексия пак казвам не съм сигурна затова отида при лекаря си той ще ти каже по добре

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 403019776f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрвей... така значи, ти сама си съсипала косата си.. ако все още ти е руса и искашда си остане руса трудно ще е да бъде както е била в началото.. можеш да смениш цвета, тъмно руса примерно или светло кестенява има толкова хубави и модерни цветове. Ако пък държиш да си блондинка, трябва редовно да се грижиш за нея. Като започнем от хубав шампоан и маска, след това кристали (предпазват от пресата и сешоара) ако не кристали питаш в козметичния за топлинна защита има хубави продукти. Също така маски поне веднъж седмично. Аз имам много тънък косъм, расте мн бавно и ползвах "стимулант на икаров за коса". Мажеш корените, масажираш добре слагаш една чанта на главата и отгоре някаква стара шапка, спиш така! на опаковката пише поне 20 мин, но можеш да стойш колкоото искаш, а колкото повече ттолкова по-добре. Можеш също така да пиеш витамини. Има в аптеката за коса, кожа и нокти те също помагат. така че всичко е в твой ръце, начини много стига да си упорита! Късмет :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker