Нямам бюст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Нямам бюст
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 4275 пъти
На 25 години съм, сравнително слаба и висока, но нямам абсолютно никакъв бюст. Пробвах да напълнея, но гръдната ми обиколка пак не мръдна. Всичко се превърна в тлъст корем, та трябваше да го свалям после. Отказах се от тези опити, с напълняване явно няма да стане при мен. Много ми тежи, че нямам абсолютно никакъв бюст, постоянно гледам момиче които са дори много по-слаби от мен и са с размер C а аз и за А нямам. Имам гадже, той уж твърди, че размера нямал значение, но пак само цицорани гледа и компютъра му е залян с тях. Вече и секс не ми се прави чувствам се толкова неженствена и непривлекателна. Знам че операция не е решение, а и гаджето е против, но аз се чувствам ужасно. Иска ми се просто да имам нещичко ако ще и малко да не изпитвам такъв срам че не съм жена. Знам че трябва да реша този проблем за да не ми създава проблеми и с връзката, но с времето се чувствам все по-зле че не съм поне малко нормална

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: b7c217375c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   М29. Аз страшно много харесвам момичета с малки гърди, а почти без такива са направо бижу. Не знам какво да ти кажа, освен 1 поизтъркана фраза, която обаче е абсолютно вярна-няма съвършени хора. Като за начало спри постоянно да мислиш за тях, не гледай другите и не се сравнявай с тях.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8bab2f7850
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О, не! Как може да искаш големи гърди? ! Аз съм по- малка от теб, също нямам гърди... ми плоска съм и какво? Опитваха и да ми се подиграват за това, но въобще не им обърнах внимание!
Харесвай се! За какво са ти по- големи? Всичките имат една и съща функция- изхранват бебета!
Не си ли се замисляла, че жените с голям бюст ги боли и кръс и какво ли не? Все пак тежи. Да не говорим, че толкова висват. Имах една съученичка със средно голям бюст, толкова много и висеше и толкова грозно беше, че на никой не му допадаше, дори и на момчетата. Повечето харесват малките "цицки", но все пак това е нещото, което последно се гледа.
Радвай се, бюстът ти и след раждания, диети... пак ще е хубав и стегнат.
Не знам какво още да ти напиша, че да осъзнаеш, че малките гърди са супер. А и има много такива "теми", просто можеш да потърсиш.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 53ed52f937
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Какво ти пука момиче? Повечето момичета нямаме гърди, рядко се срещат естествено едрогърди госпожички. Днешно време всичко е силикон, а аз мисля, че никак не е по-привлекателна жена с чифт оперирани цици.. колкото и грозно да звучи. Пълни окото едно голямо деколте, но само това.. когато той си легне с теб най-малко ще гледа размера на гърдите ти :).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1d1630136e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да не ти пука изобщо. Абсурдно е да се притесняваш от това. Аз съм мъж и също харесвам жени с малки гърди. Много голяма част от моите приятели също предпочитат такива. А на някои от другите ми приятели толкова им е писнало от силиконовата долина, че вече също предпочитат малките и естествени гърди. Големите гърди, съпроводени и със съответните корекции, силиконките и т. н. на практика отвращават, да - отвращават вече една много голяма част от мъжете. Бих ти препоръчал да прочетеш за проблемите на момчета с размера им, тук има достатъчно такива истории - мисля веднага ще видиш аналогията.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f980fef760
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма да ти пораснат такъв ти е гена. А за операцията не тия препоръчвам трябват ти пари. Пък щом се обичате какъв е проблема че бюстът ти е малък. Иначе не само приятелят ти гледа жени с големи гърди. Почти всеки гледа някак си ние мъжете се привличаме от гледката на женските гърди.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: df79e263a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Операцията не е толкова страшна,една седмица болки,но после се питаш - защо не го направих по рано? Всички мъже харесват гърди,защото това е женствено,това са женствените форми гърди,дупе,и който твърди обратното е лицемер.Колко порно филма с плоски жени си видяла....Както и жените харесват големи пениси,и само жена която не е била с такъв мъж ще каже,че не и харесва .Да,има ценности, естествено ,че мъж който те обича ще те обича каквато си,но това не значи че няма да му е по възбуждащо да си с по женствени форми.ите

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3825928cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   А какво ще кажете за естествени, големи и стегнати гърди, момчета? (:

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a0d31dd1a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Разбира се, че си нормална!
Само напиши в гугъл Normal Breasts Gallery и поразгледай първият линк, който се показва. И се успокой.

Момиче! Имаш приятел, който те иска и харесва такава, каквато си. Това, че гледа снимки/порно и т. н. с "цицорани" е супер естествено според мен, имайки предвид, че именно това се е наложило като стереотип.

Ако женствеността зависеше от едните цици.... не знам просто:)

Поздрави, 75А ;)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8dcc58fc06
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от авторката :

Аз не искам големи или нещо от рода, просто съвсем малко колкото за размер А, да има нещичко.
Мъже, уж казвате, че харесвате малки гърди, защо тогава няма нито един от вас който да гледа снимки и порно с жени с поне нормален размер бюст? Какво остава за абсолютна плоскост... лъжи не ми помагат, осъзнавам в какъв свят живея и че не е физически въобще привлекателно (ако беше някъде между милиардите снимки и чудеса в интернет поне една свръхплоска жена щях да намеря-нали в интернет всичко има - има порно с животни, с 90 годишни баби, с осакатени, с 300 килограмови, но не и с абсолютно плоски жени! А ако има някакво макар и минимално търсене за нещо, то поне няколко клипа щяха да се намерят! )
Нуждая се от разумни доводи, подкрепени с реалистични доказатества. Искам да се науча да живея с това, вместо да правя операции, но са ми нужни разумни аргументи.
Знам, че има други теми, но случая ми е различен, защото аз НАИСТИНА нямам абсолютно нищо. Другите жени са размер Б, Ц и се оплакват, а аз дори нямам размер!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: dba5dd983f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Мила, да не мислиш че ти си единствената? На 18 години съм, без абсолютно никакви гърди. Толкова са малки, че дори най-малкия размер сутиен не мога да нося, и съм принудена да слагам бюстиета. Това ме комплексира страшно много и ми сваля самочувствието! Майка ми носи размер С, баба ми също е имала много големи гърди, а виж ме мен! Вярно е, че каквото и да се казва повечето мъже си харесват големите гърди. Ще ми се да има повече мъже като №1. Аз самата не искам да имам големи, просто да имам нещо както и ти искаш. Но уви! Виждала съм порно актриси които са си плоски.
Ако искаш гърди, слагаш силикон - аз това и обмислям да направя след време, за да мога поне малко да си повдигна самочувствието!

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f980fef760
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   До авторката:момиче зная че няма как да мислиш като мъж но виж една снимка на момиче с малки гърди и на друга на която същото момиче си е сложила силикон. Коя снимка ще ти хареса повече? Имал сам приятелки и с големи и с малки гърди харесва ми цялостното излъчване на момичета. Мразя когато момичето носи сутиен с подплънки и си мисли че може да ме излъже. Бъди такава каквато си и не се променяй.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d374819b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

14.   Един въпрос: обичаш ли животинки, малки деца? Обичаш ли да се гушкаш, да галиш приятеля си, да го целуваш без непременно да искаш секс? Радваш ли се по подобен начин на някого и нещо?
Когато една жена обича по този платоничен начин и прелива от нежност, тя отделя хормони като пролактин, окситоцин, които са хормоните на кърменето и са пряко свързани с развитието на млечната жлеза.
Освен това категорично от значение е храненето, както и пиенето на билкови отвари.
Но не си го превръщай в самоцел - не е казано да имаш чак големи гърди, опитай да достигнеш нормални - например след раждане винаги се получава :)
Надхвърлянето на нормалния размер е опасно - рисков фактор за какви ли не болести, вкл. диабет, астма и т. н.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4c03fd4226
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Спокойно! И аз съм така. На 36 години съм. Все ми казваха: "Като родиш, бюста ти ще остане по-голям". Да, ама не. Забременях на 22 години, напълнях с 33 кг. по време на бременноста и след една година кърмене всичко се стопи. Аз също съм висока и слаба. През ученическите си години бях активно спортуваща. Сега от две години насам пак спортувам и искам да ти кажа, че въпреки липсата на бюст, изглеждам по-добре от момичета и жени с по десет, петнайсет години по-млади от мен. Липсата на бюст отдавна не ме комлексира. Преди години ме беше срам да се събличам пред мъжа ми. Но след развода ми с него други мъже ми показаха, че напразно съм се комплексирала. По-важно е каква си като човек, а не какво имаш в сутиена. Относно напълняването - да, би могла да качиш и да натрупаш мазнинки в гърдите, но това става най-накрая. При отслабване е обратно: първо от гърдите сваляш :) Знам това от личен опит и от опита на приятелки. Категорично съм против силикона. Не разбирам защо се сравняваш с порноактрисите. Това е повече от абсурдно. На тях им се плаща за това. Огледай се в реалността. Това, на което би могла да наблегнеш не е порното, а облеклото. Има дрехи, които илюзорно напълват бюста. Има дрехи, които са за жени с големи бюстове. И тук има една много тънка нишка. Не бива да мислиш: "Аз не съм за такива дрехи. " Правилната мисъл е: "Тези дрехи не са за мен. " Много такива хитрости съществуват. Просто трябва да ги откриеш. И още нещо: колкото и да се пласират слабите, повярвай ми, че мъжете не харесват слаби жени. Кой мъж желае да спи с радиатор? :) Що гледали мъжете големите цици? Ами и ние се заглеждаме по-готини артисти, мъже от списания и т. н. Ама какво от това? По каталог ли си избираме гаджетата и партньорите? Не, нали? Имаш други претенции: да е такъв или онакъв, да те уважава, да те обича и т. н. Най-малко пък в техните критерии влизат циците, поне що се отнася до мъже, търсещи сериозни взаимоотношения с една жена. Тъй че, горе главата и със самочувствие, че си такава, каквато си! Ти си единствена и неповторима. Притесненията само ще ти тровят живота.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e95da0e884
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Тука има толкова много промити мозъци, че не е истина. Първо относно силикона-Напоследък много се пише, приказва срещу силикона и последиците му и изобщо много хора фалшиво са се настроили срещу него. Вие забравяте, че силикона като почти всяко друго изобретение е имислен с добра цел- да помогне на жени като авторката. Това, че някой го е взел и използвал не по предназначение и обществото не е харесало това е съвсем без значение за самия силикон. Според мен трябва да си сложиш, да си направиш гърди да речем б или ц чашка, защото емоционалната депресия, ниското самочувствие и нещата които изпускаш са нищо за тия пари и кофти визията като остарееш. Ти като остарееш само мъжа ти ще те гледа, а щом ти е мъж мисля, че ще го приеме. Той явно не осъзнава какво ти причинява липсата на бюст психически.
После относно коментар номер 2, наистина е лицемерно да твърдиш, че ти е по-добре с малки цици и едва ли не големите били нещо лошо. Това е такава комплексарщина, че няма на къде... Само ако знаете колко е вредно това мислене "Аз съм такава каквато съм, да ме харесва който ще, даже ми е по-добре така"... Кара ви да се занемарявате, прави ви нахакани без покритие, изражда функцията ви като жени, да сте нежни, красиви, ако не отвън, то поне отвътре... Направо е тъжно!
Авторке, сложи си цицки, подобри си живота. Само трябва да обясниш на твоето момче, колко е важно за теб, би трябвало да разбере, ако е свестен.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 09d541c489
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Просто си намери момче, което да не е цицоман и няма да обръщаш толкова внимание на дефекта си.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8df4bc2684
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Разбирам много добре авторката. Аз съм в същото положение и съм доста отчаяна.. обаче имам един въпрос относно силикона. Малко ще се отклоня от темата за което се извинявам. Искам да попитам жените които имат силикон дали е истина че имплантите трябва да се подменят на 10 години? Търсих информация по въпроса, но така и не намерих, за това се надявам на отговор поне тук. :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6a766c93ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Чувала съм, че от някои противозачатъчни хапчета порастват. Не знам колко е вярно, аз самата не пия, но може да пробваш, въпреки че е доста спорна темата дали са вредни или не. :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1ad73dbfba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Пробвай с Даколен, и аз бях плоска, но сега съм Б 75, и какво от това, повече се харесвах с по - мънички. Въпрос на вкус, но както каза си слаба, а на тези момичета с Ц им тежат на мен Б ми тежи пък за Ц да не говорим.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: fb9c3f56a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   И аз харесвам жени с малък бюст. Големита развалят секса, поне така мисля аз

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: dd6862cea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Действително повечето хора имат твърде погрешно мнение за силикона -Масово по порно филми гърдите на актрисите стоят неестествено и гротескно като топки, защото те са прекалили със кубиците и когато жената отначало няма съвсем никакъв бюст и си сложи огромни гърди, разбира се че те и стоят опънати и изкуствени. Но в България има доста момичета които си правят съвсем нормални гърди. Включително и аз, увеличих само с един размер гърдите си, точно колкото ми е нужно за да имам самочувствие и същевременно са ми естествени, избрах си капковидни импланти които стоят лееко увиснали точно като хубави тежки женски гърди, през лятото се пека по монокини и си ходя и с блузки без сутиен, мъжете ме заглеждат доста, но никои не е допускал че са правени.
Днешните импланти са последно поколение и не се сменят на 10год., а са доживот, за Makgan говоря.
Това е едно от най добрите неща които съм правила за себе си. А като се сетя как се бях сдухала преди заради този бюст, по улиците вместо да заглеждам мъжете, гледах все жените в деколтетата им... не ми се излизаше, не харесвах как ми стоят дрехите, пък за плаж да не говорим.. тъжна история.. с хубав край обаче, поне за мен

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker