Естествена коса чрез метода на зашиване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Естествена коса чрез метода на зашиване
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 8794 пъти
Здравейте искам да ви попитам за цените в салоните в София за косите.... Искам да удължа моята - 35 см, с ое около 45-55.. да е до кръста :) Искам да ви питам, да споделите от опита си.. За цените, за това колко време са издържали, какви грижи сте полагали? Искам да си я удължа за бала и за лятото така за около 2 месеца? Къде си я удължихте и колко ви струваше? Къде в гр. София е по-евтино? Ще ми стигнат ли 500 лв?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 04c4f7cea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти го препоръчвам, работя в този бизнес. По-добре похарчи тези 500 лв за ежемесечни терапии за здравина, подхранване и растеж (предлагат се във всеки по-хубав салон), и чакай да си порасне сама. 5-6 години ще я носиш, и знаеш ли какво става после? Косата ти ще започне да пада на кичури и да ти си появят плешиви петна. Не се шегувам, изкуствената коса страшно много уврежда твоята, и натежава. Ако ти трябва за някакъв повод, купи си. коса. на клипс.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 14a9afb1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има и по-евтини коси от естествен косъм. За какво ти е зашиване, по-добре клипсове според мен, щом ти трябва само заради бала.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d3b25190c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Здравей. В никакъв случай не прави грешката да ти шият коса! Първо - това е вече остарял метод, при наличието на толкова други по-щадящи косата. Зашиването има един единствен плюс, че не се вижда или размества и косата стои съвсем като твоя. Тук почват минусите. Независимо колко време ще си с удължения, на всеки месец и половина-два се ходи на подръжка. Твоята коса расте, пришитата се размества и не стои естетично. При тази подръжка, зашитата коса се разплита максимално внимателно, за да не се срежат кичури от твоята коса (но това се случва почти винаги) и отново процедурата с зашиването започва отначало. Освен това косата, която не е можела да падне, в следствие на естествения косопад пада изведнъж и като видиш колко косми са това, може да ти призлее. Подръжките също се плащат и цената е в зависимост от това колко коса имаш. Дори и да я носиш само два месеца не си струва това, което може да ти оскубят при свалянето, а и е скъпо, не можеш да си оправдаеш инвестицията. Като добавим, че я искаш и само за лятото, трябва да те предупредя, че главата ти ще се изпотява двойно повече, ще ти е горещо и т. н. Друго неудобство, което може да се случи е да ти зашият косата така майсторски, че известно време след това да ти скубе, да ти дърпа или да ти се заплете след къпане. Освен всичко това този метод на удължаване не се препоръчва за тънки или изтощени коси.
Както са ти писали по-горе - по-доброто е коса на клипс. Слагаш и махаш сама, по всяко време. Свиква се много бързо. Особено за балове масово момичетата си слагат именно такава и после си я ползват с години.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4792b09dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съсипах си косата с къдрин, наложи се да се подстрижа на бодлички. След време като ми порасна малко започнах да си слагам коса с клипси, тъй като съм спортистка постоянно ходя с вързана коса и ми станаха ранички и имах плешиви петна. Когато спрях да я нося ми се оправиха. Сега мисля да опитам метода с прешиване.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker