Помогнете ми - първите ми сексуални опити ми докарват притеснения! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Помогнете ми - първите ми сексуални опити ми докарват притеснения!
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 1811 пъти
Добър вечер на всички.. Имам много големи проблеми. На 15 години съм момче. Водих полов живот на 10-ти и отворих приятелката ми. Въпросите са ми доста

Кажете ми какво да направя.. Целия треперя. Правих го за първи път. На 15. 03. 2014 година пак го направихме с презерватив ама след около 30 минути разходка и преди да започна да играя мач отидохме зад храсите и самалко без презерватив обаче не свърших в нея а усетих, че ще ми дойди веднага го махнах и започнах да лъскам (извинявай се за израза) и свърших.. Проблема е, че цикъла и закъснява и съм в паника да не е забременяла.. На нея и бяха за първи път. Моля ви помогнете ми много ме е страх в паника съм. Не може да ме хвани сън. Направил съм голяма грешка.. Помогнете ми понякакъв начин целия треперя.. Също искам да ви попитам при възбуждане ми е мокра там часта дето мъжа пикае ( да бъда по-цензуриран) и четох, че има възможност от там да забременее защото има сперматозоиди и ме е страх когато бяхме без да не е попаднало. Моля ви помогнете ми и ме успокойте. Моля ви недейте започва с негативните коментари. Благодаря ви предварително. Надявам се бързо да ми отговорите

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 42670024b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не те обвинявам в нищо, скъпо момче. Обвинявам нас - възрастните, че в расте поредното сексуално необразовано поколение у нас. Не, ние - поколението на родителите ви, не бяхме по-добри и качествени, по-морални хора от вас и не бяхме по-образовани на вашата възраст, а и явно не сме станали по-образовани, защото вие - нашите деца сега треперите и имате тези притеснения, които трябваше да ви спестим - С ОБРАЗОВАНИЕ И ИНФОРМАЦИЯ.
Ти не си сбъркал нещо, на 15 г. сте, физически порастнали люде, но е много жалко, че едва ли не със страх, скришом трябва да преживеете първите си любовни трепети. От една страна ви заливаме със сексуалност по телевизия, медии, интернет, но от друга страна не ви обясняваме елементарни неща.
1. Течността, която излиза при възбуда от пениса на мъжа е нормална и служи за „смазка“ при половия акт. И жената отделя секрет от специални повови жлези (които и при мъжа, и при жената нямат общо с отделителната система), но внимание - действително е възможно при мъжа тази течност да носи сперматозоиди, особено ако е втори последователен полов акт
2. Кондомът предпазва от забременяване и болести само, ако се ползва правилно - това значи, че ти трябва да сложиш кондома още в самото начало и до края на половия акт. Кондомът се слага на възбуден полов член и съвсем нормално се извършва половият акт, свършваш си най-нормално във вагината на момичето т. е. в кондома, но е важно да изкараш пениса си докато си все още възбуден. След това внимателно преглеждаш кондома и ако е цял, няма от какво да се притеснявате. Изключително рядко е да се спука кондом. Най-важното е да не се слага с маникюр, но и да е достатачно влажно и подготвено момичето. Може да ползвате и специални лубриканти (Дюрекс) или слюнка, но никога олио, крем, възелин, защото разлагат кондомите.
3. Ако кондомът все пак се е спукал или изхлузил, без рецепта се взима до 48 ч. Ескапеле от аптеката. Може до 72 ч. да се вземе, но е най-ефикасно в първите 24 ч.


Във вашия случай вече е късно за Ескапеле. Вярвам иначе, че може да имате късмет, защото цикълът на момичетата на 15 г. не е кой знае колко редовен, а и не знаят как да броят датите. Много такива момичета, особено необразованите полово очакват менструацията си на същата дата като миналия месец и дори не знаят разликата между цикъл и менструация. Питай я, кога е бил ПЪРВИЯТ ДЕН на миналата ? менструация. Ако е бил например на 1. 03, то бройте 28-34 КАЛЕНДАРНИ ДНИ.
Тест за бременност може да си направи 7 дни след датата, на която е трябвало да ? дойде. Тъй като едва ли има редовен цикъл, хубаво е да броите както писах 28 дни (средният цикъл на една жена) и да прибавите 7 дни отгоре - като минат тези 7 дни можете да правите тест за бременност.
Ако тестът е негативен, направете още един за сигурност и черпете, защото ви се е разминало. Можете да продължавате да водите полов живот, но моля - без драми. Ползвайте кондоми от началото до края и не се криите в храстите! Ако нямате пари за скъпи и маркови кондоми - не се притеснявайте. Всички кондоми на нашия пазар са електронно тествани и отговарят на най-строгите изисквания независимо от цената. Ако ви е срам да купувате кондоми, най-незабележимо става в големите супермаркети или дрогерии заедно с други неща-дреболии. Честно казано никой нормален човек не би ви осъдил, ако си купувате кондоми, гледайте да не купувате алкохол и цигари! КОНДОМИТЕ НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ЗА ЛИЦА ПОД 18 г.. напротив ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ СА!

Спри сега да се тресеш, станалото-станало. Подкрепи приятелката си, защото и нея сигурно я е страх. Подготви се обаче и да си понесеш последиците и, ако се окаже бременно момичето, бъди с нея, защото ще има нужда от теб, за да каже на родителите си, при и след аборта и изобщо - да си интимен с едно момиче е и отговорност.
Съвет иначе като голям човек към голям човек - ползвай кондоми, бъди МЪЖ, защото не е достатачно да размяташ пишка наляво и надясно -това го може всяко момче. Разликата е, че МЪЖЪТ поема отговорност за делата си.

Бъди мъж, не момче, щом си решил да правиш секс като мъж!
И споко, аз вярвам, че животът все пак не е толкова голяма кучка и ще сте имали късмет... този път. Дано ви е за урок и от сега нататък САМО С КОНДОМ.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a69b7df727
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи правил си секс два пъти в рамките на 30 мин. като първия път е било с презерватив, а втория без. Т. е. си повторил, а това е голяма грешка.

Ти след пъвия път къпа ли се(изми ли се)ходи ли до тоалетна по малка нужда. Ако си значи си измил с водата и изхвърлил с урината всичко което е останало в каналите ти. Тогава вероятността да стане гаф е по-малка(остава проблема само от втория път да си произвел сперма, която заедно със смазката да си вкарал в нея).
Това е важно защото пък ако не си, а в много случаи и да си има риск в пикочния ти канал да са останали малки капки със сперма, които които при един повторен секс заедно със тая мокра смазка, която ти се появявя в началото директно си вкарал някои от твоите палави сперматозоиди във момичето.
Изчакайте от 7-10 дни и да си направи тест, тогава ще се види със сигурност какво е положението.
Пази си както трябва момичето... дано да ви се е разминало тоя път.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 02d97a848e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мислех дa ти пишa нещо, н1 е кaзaл/ a всичко;)))
Тогaвa от мен: стискaм пaлци ТОЗИ път дa ви се рaзмине, нaтaтък знaеш- кондом!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 59dec79af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За да спреш да се притесняваш помоли приятелката си да си направи домашен тест. Струват около 5 лева (има ги във всяка аптека) и отнема не повече от 10 мин. И дано е отрицателен. Обаче друг път ВИНАГИ ползвай презерватив, а ако ще повтаряш използвай нов.
Толкова от мен, номер 1 е обяснил нещата прекрасно, така че нямам какво да добавя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker