Стягане/Отслабване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Стягане/Отслабване
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 1751 пъти
Здравейте!

Аз съм момиче на 19 години тежа 53 килограма висока съм 1, 59 см, гръдна обиколка 86, талия 71 см (корема), ханш 88 и бедро 53 см. Това са ми данните от фитнеса които започнах на 4-ти март. Ходя минимум 3 пъти в седмицата и максимум 4. Работя като сервитьорка в ресторант и не заставам на едно място. Намалих хляба сладкото (никога не съм имала проблем със сладкото ) безалкохолни НЕ ПИЯ! Натурални сокове не пия само фрешове. Сутрин до към 3 часа консумирам 1 фрапе, 1 активия за пиене, 4 малки бисквитки белвита и една ябълка и вода много. На обяд между 3 и 5 ям ориз, месо, супа и т. н после ходя на фитнес и след фитнеса ям кисело мляко и ябълка или активия и ябълка. Днес например ядох на вечеря ориз с кисело мляко. Във фитнеса правя в началото 20 минути елиптикал после упражнения зависи от деня един ден ръце на другия ден крака после правя 20 минути велометър след това коремни преси обикновенни и странични и накрая пътека 30 минути като 5 минути ходя 5 тичам. Някак си съм си много втълпила че трябва да отслабна до май защото не живея в България а тук всички от май почват да ходят на море. Аз не съм дебела просто като дебелея, дебелея на корем. Искам да попитам хората които разбират какво да правя за да получа по бърз резултат защото имам чувството че стоя на едно място може би защото много искам да стане бързо и да си втълпявам.. Та така какви други упражнения да права главно за корем и паласки какво да ям какво да избягвам.. Мерси предварително на всички :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: a4068d7c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам дали си чувала, ама има едно нещо, наречено "индекс на телесната маса". Има калкулатори в интернет за тях колкото щеш (пиши "калкулатор на телесните мазнини".
Та, според един такъв калкулатор, предвид дадената от теб информация... си точно на ръба между "слабо" (което е лошо) и "идеялно".
Нещо повече - стига да съм ползвал един сайт за размери на сутиени правилно, де - си и доста пищна. Като мъж, смятам за престъпление срещу природата дори мисълта да отслабваш още повече!

Иначе, за самото отслабване и поддържане на форма, най-бързия начин е:
1. Да се осведомиш каква е препоръчителната бройка калории, които да консумираш всеки ден и да се придържаш към нея. Гладуване спорт не означава по-бързо отслабване, вервай ми. Тялото е еволюирало да оцелява при всички положения и хич не му пука дали през май се ходи на море или не.
2. Подобрявай си рекордите на машините. Ако предишния път си минала 15 километъра на велоергометъра, следващия път се опитай да изминеш 16. Постави си такива предизвикателства в глававта - да поддържаш определена минимална скорост през цялото време, да караш 5 минути допълнитело (но не повече от 30) и т. н. Записвай си ги тия работи, най-добре в таблица.
3. Мери се всеки божи ден - както с метъра, така и на кантара. Използвай горепосочените калкулатори за телесни мазнини. Отново си ги записвай тия работи - обиколки, килограми, % телесни мазнини и % мускулна маса. Разбира се, теглото ще варира от ден на ден, но ако смяташ средните стойности за всяка седмица ще забележиш тенденция и така ще знаеш със сигурност дали наистина стоиш на едно място или не.

Но, както написах - на килограми си идеална, даже май трябва повечко да хапваш. Нормално е кантарът да не отчита кой знае каква разлика. Аз например все още се бъхтя за плочки, а съм тренирал от много по-дълго от 1 месец.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: afa6473ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката към номер 1
Аз не съм казала че съм дебела или нещо подобно просто искам да се стегна защото имам корем нищо повече за гърдите и те не са ми големи явно не си разбрал добре до колкото до индекса на телесната маса всички ми показват че съм в нормално тегло аз го знам това.. просто искам да си стегна корема нищо повече

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6e07e8bd7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Аз имам същия проблем - по принцип съм слабичка - в крака и дупе съм добре, но имам коремче - просто такава ми е структурата - имам тесен ханш и напълнявам най - много в корем. Решението за мен е едно - тичане. Не обаче във фитнеса, а навън - по - различно е. Това 100 % е най - добрият начин за сваляне на корем и на паласки. Пробвай да тичаш, като поддържаш темпо, което можеш да издържиш, като постепенно увеличаваш скоростта. Така ще стегнеш страхотно корема! Иначе аз за корем съм пробвала какво ли не - коремни преси по 200 на ден, но нямаше кой знае какъв ефект - много незначителен. Аз мисля, че се храниш нормално и не е нужно да променяш нещо в хранителния си режим. Успех и после сподели дали има ефект.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker