Диета за сваляне на 10-20 кг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Диета за сваляне на 10-20 кг
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2172 пъти
Здравейте! Моля модераторите да публикуват историята ми, защото наистина се нуждая от помощ. Момиче съм, не 15 години. Винаги съм била слаба, но последното лято напълнях. Лошото е, че не е равномерно, а само в бедрата. Намерих една диета, която ми допада и си мисля ако я издържа дали до август месец ще съм си възвърнала старите килограми. Също и ще бягам на стадиона. Ето я и диетата:


Диета за отслабване с 10- 20 кг за 20 дни
В тази диета не се соли, подслажда и не се слага черен пипер, с една дума - без подправки.
Закуска: кафе и кисело мляко нискомаслено (чаша), пържено яйце (без сол и масло)
Обяд: чаша кафе или кисело мляко + 1/2 пиле-варено + 0. 5 литра бульон пилешки (без сол)
Следобедна закуска: чаша кисело мляко или кафе
Вечеря: чаша кисело мляко /нискомаслено/ +извара 200-300 грама и кафе
Така 20 дни.
По време на диетата пийте много вода / 2 л / и витамини и минерали.


Наясно съм, че много хора са против диетите и ще има куп коментари да не се занимавам с диети и т. н. НАЯСНО СЪМ С РИСКА! Моля да пишат само хора, които могат да ми помогнат. Мерси предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: efffc076d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама ти завинаги ли искаш да си -20 кг или за 3 дни? Защото с диета ще постигнеш второто (в най-добрия случай). Ако това те удовлетворява, пази диети. Ако искаш някакъв реален резултат, се храни правилно и спортувай.

В конкретния случай може да се касае за хормонлани проблеми, щом напълняването е рязко и неравномерно. Като за начало се консултирай с личния си лекар, който да те пренасочи към тесен специалист, вероятно ендокринолог.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: efffc076d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама ти завинаги ли искаш да си -20 кг или за 3 дни? Защото с диета ще постигнеш второто (в най-добрия случай). Ако това те удовлетворява, пази диети. Ако искаш някакъв реален резултат, се храни правилно и спортувай.

В конкретния случай може да се касае за хормонлани проблеми, щом напълняването е рязко и неравномерно. Като за начало се консултирай с личния си лекар, който да те пренасочи към тесен специалист, вероятно ендокринолог.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 191c736716
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   По смешна диета не съм виждала... Кафе сутрин, обед и вечер? Първо кафето в такива количества е вредно и второ как мислиш да спиш с толкова кафе, особено вечер? Какво значи пържено яйце без масло? Да разбирам с олио ли? Няма диета, която да е ефикасна и да включва пържено!!! И това половин пиле си е доста голямо количество за едно хранене. Забрави, че можеш да свалиш 20 кг за 20 дена понеже е невъзможно! Дори и 20 дена да караш с едно мляко на ден пак няма да ги свалиш. Даже ще свалиш по-малко понеже тялото минава в режим "да се запаси". След това в мига, в който почнеш да ядеш нормално ще качиш двойно. Казвам ти ги тези неща, за да не си развалиш стомаха и да имаш цял живот проблеми от глупост на млади години. Истината е, че се иска постоянство. Нормално е да се свалят 4 кг на месец. На твоите години обаче ще са повече понеже си млада и имаш добър меаболизъм. Ако искаш да отслабнеш, да ги задържиш после и да си здрава имай търпение. Отдели поне 3 месеца на това. Забрави всичко с тесто и брашно, солети, брускети, пици, сандвичи, закуски, чипс, пържени неща (включително и ядки), кока кола, всичко сладко. Яж зеленчуци, плодове, пилешко или чисто месо без мазнотии, с два пъти по-голяма салата от месото. Яж малко ориз и картофи, не прекалявай. Малко сурови ядки (не повече от шепа на ден), кисело мляко, сирене по малко. Забрави колбаси, кренвирши, луканки и подобни. Те са пълни с консерванти и сол. Намали солта. Не яж масло, маргарин, майонеза и сосове. Подправките не са ти проблем, стига да не солиш много, защото от солта се задържа много вода. Пий по литър поне вода на ден. Сега има толкова много зеленчуци и плодове. За плодовете също да ти кажа не прекалявай с тях, защото и те имат захар. По 2, 3 плода на ден е ок. Внимавай с олиото или зехтина! Една лъжица от тях са 100 калории, колкото в една печена пилешка пържола. За това умерено с мазнината. Ако пиеш кола или сокове ги спри. Съдържат много захар. Това са основните правила. И знай, че ако свалиш 20 кг и не спортуваш ще имаш увиснала кожа. За това прави някакви упражнения или ходи на спорт, бягай в парка. Ако спазваш всичко това за около 3 месеца може и да постигнеш целта си. Виж в интернет блога на Руми Илиева. Тя има много диети примерни и клипчета с упражнения. И знай, че ако беше толкова лесно да свалиш 20 кг нямаше да има толкова много гладни и дебели. Всички щяхме да сме като супер модели за 20 дена. Да... ама не става така лесно. Мързелът и лакомията по вафли, закуски и боклуци няма начин да не се отразяват зле на фигурата. Ако толкова не издържаш за сладко може да си позволиш и малко черен шоколад, но малко и не всеки ден. Яж често по малки порции и помни, че не с неядене се сваля, а с ядене на правилната храна и с много много упорство. Ти за 20 дена ли ги качи 20те кг? Не! Ами тогава как очакваш за 20 дена да ги свалиш?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e5f8505f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще съжаляваш след време да знаеш ако продължаваш да опитваш с такива безсмислени диети

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 04c4e06a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Внимавай с прекалено многото кофеин. Има ефект и помага, но все пак не приемай повече от 400-500мг на ден.
Pr0cK

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4d1590c6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Оф, не можеш да отслабнеш с 10кг за 10-20 дни, камо ли с 20.. Просто забрави. Аз съм ги свалила тези кг, защото на твоята възраст ми бяха точно толкова излишни и мога да ти кажа, че изобщо не се свалят лесно. Важно е да имаш волята, но като гледам ти нямаш такава. Ако нямаш намерение да спазваш диета в следващите няколко месеца да не кажа година - по-добре се откажи ако не искаш йо-йо ефект. Свалила съм 15кг и имам още 5-6 за сваляне, да не мислиш, че само с диета ще ги свалиш тези кг? Кожата ти ще увисне, ти наясно ли си с това? Започни да тренираш или да правиш упражнения вкъщи, защото кожата ти ще се развиси и е много вазможно да ти се появят и стрии, така че тренирай.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker