Как да постигна червена коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да постигна червена коса
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 13747 пъти
Момиче на 17 съм. Косата ми е тъмно кестенява, поизсветляла от слънцето тук таме. Преди 15 дни за първи път се боядисах в безамонячна червена боя за коса и в корените първите 3 пръста ми хвана много хубаво алено червено и макар да ми я нанесоха добре надолу стана като на червени кичури, но по-скоро вишнево като цвят, а не ярко. Сега горната част на косата ми розовее по-скоро, но надолу си е кестенява. На слънце си личи доста, но на снимки примерно в стаята все едно не съм червена. Майка ми каза да изчакам да се измие и да пробвам с амонячна силна боя. Говорих с фризьор и ми каза, че трябва да се изруся, обаче аз не искам, защото доскоро ползвах преса и косата ми изгоря малко, спрях вече да я използвам, но все пак. Искам да постигна цвета на косата на Жана Бергендорф без изсветляване. Виждала съм такива момичета от кестенява да им се получи. Моля ви кажете каква боя да си сложа и след колко време, за да се получи, отчаях се като сега не стана, силно го искам наистина помогнете и кажете съвет, ако вие сте пробвали и как после да я подхраня, за да не почне да пада.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 65d3886e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Понякога боята не хваща, ако имаш прекалено тъмен цвят на косата. В твоя случай споменаваш, че е тъмно кестенява, това трябва да отговаря на въпроса ти защо не става като на Жана Бенгердорф... Мои приятелки, които искат червени коси, но да жалост имат тъмни- първо се изрусяват ако не от боя поне малко от слънцето и взимат възможно най-ярката червена боя за коса.
Добре е все пак да отидеш на фризьор и този път да обясниш, че искаш да ти я направи (може да покажеш снимка или да опишеш) точно както ти искаш. Ако не се получава трябва да обърнеш внимание на боята си за коса и да я смениш с друга по-качествена марка.
Успех!
Момиче на 15

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 16d3949218
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Виж, изруси се с блондор. Купи си течни кристали, балсам, някой по-простичък, евтин, за изтощена коса. Маска за коса, и се боядисай с някое по-тъмно червено. Цвета ще стане една идея по-тъмен или светъл от това, което виждаш на кутията. Прецени дали ти харесва малко по-светло и по-тъмно, ако смяташ, че няма да има проблем и с двата варианта- давай. После като се къпеш се мацай с балсама и кристалите. Имам опит с цветните бои (неестествените цветове) и винаги става малко по-светло, отколкото го виждам. Дано ти се получи.
Petrichor.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9818799d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Може да се боядисаш с обикновено степче (ягода) : изсипваш 4-5 степчета в 200мл. вода загряваш до доста горещо в миковьлнова и топваш косата за 10-15 мин. (докато водата изстине). НО за жалост на кестенява не хваща както искаш, направи поне руси кичури за да хване :) Аз бях кестенява с червени кичури и получих много добри отзиви :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a634de8a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Здравейте, не мога да дам съвет на авторката, но искам да попитам нещо свързано с боядисването. Аз също искам да се боядисам в червено, но не с боя, а с кана. Причината да избера каната е, че не искам червения цвят завинаги (майка ми се боядиса с червено и едва се отърва). Да кажем, че искам да съм червенокоса за един сезон.. Също и не знам дали ще се харесам, а каната пада най-бързо... Та искам да попитам каната за колко време пада и дали е вредна? Благодаря!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b1e2541fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Допреди 2 месеца бяп с къна- ужасно е! Поне за мен. Имам навика да се къпя 4 пъти седмично. Трябваше да остане за 2 месеца, а стоя няма и две седмици. Допреди 1 седмица не можех да се отърва от червеното в корените. Грозна работа става, ако го правиш само веднъж. Никога не бип пробвала пак- след 2 седмици ще се боядисвам.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 84802fcead
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Аз съм с къна и ми харесва! Хем е полезна, хем няма да е вечна и когато искам зе си сложа пак. Боядисах се преди около 2 седмици и не мислех, че зе се задържи дълго.. защото косатв ми е ужасна и не задържа нищичко. Аз съм доволга от къната. :)
В. 15

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0e8c36bd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   така така, днес се боядисах същия цвят като на жана. Косата първо трябва да се обезцвети с блондор после с боя на сайъс светло червено. Моята коса беше почти черна с червени оттенъци, защото бях пробвала сама да се боядисам, но не знаех че трябва първо да я изсветля, така че действай. П. П. и аз съм на 17.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker