Отслабване за 2 месеца! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Отслабване за 2 месеца!
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1659 пъти
Искам да Ви попитам дали е възможно да отслабна с 5 кг и да се стегна общо за 2месеца с тези тренировки ?! :))
За корем
- 30коремни преси
- 20лицеви
- 50мин бягане
и още едно упражнение не знам как е на БГ но на АЕ е Jumping Jack и това ще правя 50пъти по 3 серии

За крака , дупе и бедра
–Сумо клек (30)
Пак това Jumping Jack (100)
Нормален клек(30)
и това ще повторя 3пъти

-За крака , ако някой знае моля да ми каже !

-Ще спазва диети .. :))

И ако ми кажете някакви кремове за стирии (защото имам макар и малко ) и за целулит ( нямам , но да си правя аз;дд)
Ще съм много благодарна !

Благодаря Ви ! :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: a1a7d2a9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   50 мин. бягане са много... повече от 20 няма осезаем ефект а е само чанчене.
Коремните и лицевите вместо да ги правиш по 20-30 наведнъж и до откат, по-добре прави серии по 10 с 1-2 минути почивки между сериите. Така коремни преси можеш да направиш лесно над 100 (10 серии по 10 преси).
Също за стягане на корема и бедрата много добри са "протяганията" на краката назад един по един от поза "партер" (правиш партер между два стола или между диван и стол и опъваш ту единия, ту единия крак хоризонтално назад, като задържаш така за 10-15 сек).

Може, разбира се. Направи си така режима, че да е разнообразен и да не издевателстваш над тялото си. Примерно - фитнес-тренировка 3 пъти седмично, аеробна (тичане) - 2-3 пъти седмично. Веднъж седмично на планина, преход 7-8 часа. Един ден почивка с по-оскъдно ядене, и така :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 207036bc06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако правиш тези неща всеки ден, или поне 5 пъти в седмицата, което ме съмнява да го издържиш предвит, че явно си начинаещ/а предвид въпросите, който задаваш.. но ето чисто и просто моя отговор.. трайно отслабване: ДО 250-300 минути кардио на седмица това прави 5 дни в седмицата по 45-50мин горе доло бягане с темпо 8км/ч, ако имаш силата и издражливостта да го правиш тея 2 месеца постоянно.. , храната най-основно: бягай от мазното и сладкото.. повечко салатки.. сега му е сезон :) Упражненията, които споменаваш не са лоши никак, но предвит тежкото кардио, което ти предписах няма да им смогнеш.. ако си жена, в ютюб има супер програма за 30 дни бът лифтинг.. програмата ти е достатъчна, преси.. и си готова! :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5529f0eda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Предполагам че си момиче и като фитнес маниак бих те посъветвала да правиш по малко бройки но повече серии и кардио не се прави 50 минути, някой път се хващам за главата. Кардио до 40 минути и от бягане се стягаш а от вървене по нагорнище (бързо) се отслабва но трябва и бягане и винаги се тренира цялото тяло никога само отделна част много е важно и храненето но без диети! За кардиото аз лично много обичам да скачам. на въже ^^ може да опиташ. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 207036bc06
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До отг. 3, пише отг. 2 :) Кардио /с бягане/ до 50 минути си е съвсем в нормата, друг е въпроса, кой може да го издържи.. това не се постига веднага, трябват месеци тренировки.. тренира се дишане, правилна стойка, правилно стъпване.. правилни обувки /тичането обича от онея грозните и огромни едновремешни маратонки/ и т. н. то не е като да въртиш колело или да скачаш на въже, има си тактика.. аз се занимавам с бягане вече 4 години.. по 6-8 месеца в годината тичам.. запозната съм доста добре, кое и колко е позлезно.. никой не отива на стадиона да речем за да става олимпийски маратонец.. отиваш за да ти е гот на тялото, нищо не се прави защото трябва, важно е и да му е кеф на човека.. Виждам, че двете с теб 3, опитваме да дадем съвети на това объркано момиче, което според мен е съвсем начинаещо.. да, цифрите, които споменах в предния си коментар може да са много за начинаещ.. но никой не иска от нея да ги прави със скоростта на светлината.. и всяко начало е трудно.. най-напред да работи за дишане и стойка.. издражливостта е после.. хората не издържат на бягане поради грешка точно в тея малки неща, който всъщност имат основно значение.. аз може от фитнес уреди да не разбирам.. ама от кардио бягане.. мисля, че опита и здравето ми го показват :) П. П. това не е злобен коментар към 3, просто споделих за минутите кардио, които бях предписала по-горе.. но моя е грешката, че не съобразих вероятността да изплаша момичето.. но както казах.. постоянство и воля.. и по 30 минути да тича ако прави другите упражнения пак ще има ефект! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker