Да се боядисам ли руса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Да се боядисам ли руса?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 3322 пъти
Здравейте, на 16 г. съм. Винаги съм мечтала да се боядисам руса и ми е писнало да гледам скучната си светлокестенява коса, но не съм сигурна дали ще ми отива (имам сини очи и бледа кожа). Също така ме притеснява това, че е много вероятно косата ми да се изтощи, а на мен ми е трудно да я пазя мека, блестяща и без цъфнали краища дори сега.
Също така искам да попитам - възможно ли е нюансът да оранжавее малко, ако се боядисам директно, без обезцветяване? Естественият ми цвят е светлокестеняво, искам да се получи тъмнозлатиста коса...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2483434f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Боядисвам се от 17 годишна руса и нямам проблеми - в началото е трудно да се постигне цвета, но ако си упорита и поне 3 пъти в три последователни месеца се правиш, ще имаш цвят БЕЗ обезцветяване.
ОБАЧЕ - трябва да имаш нужните пари за хубава боя! Не ходи на фризьор, защото ползват много силни бои на Шварцкопф или обезцветяват с много оксидант без да имаш контрол, за да си доволна в момента, но като се изкъпиш, ще съжаляваш. Аз Бг. Боя не съм слагала, немски НЕ Препоръчвам само за русо говоря нали. Ползвам Лореал, но и от Гарниер бях доволна като втората е по-силна. На лореал ползвам цвета Viking номер 9.1 мисля и 1 нюанс по- тъмно като за цялостно боядисване взимам по-тъмен нюанс, а за корените светъл. Винаги се взима един нюанс по-светла от желаното и не сменяш боите непрекъснато, а поне на всеки 3-4 м. се боядисва цялата коса. На светлокестенява коса няма да имаш нужда от изсветляване. Цвета, които препоръчах е леко пепелив, но стои далеч от чисто пепеливите тонове, защото посинява косата известно време, после е бяла. Гледай естествен тон, а хубав цвят става с постоянство. Избери цвят, които ти харесва още в самото начало, ако не се получи резултат, на другия ден повтори. Аз сама се правя от самото начало, с доста дълга коса съм, която е много гъста и хубава. За цялостното боядисване ходя на фризьор с моя боя задължително - така се изравняват евентуално позабравени местенца, ти можеш дс помолиш приятелка да те прави, но задължително питай жена, която се прави сама да ричпокаже. Има една серия на Лореал с апликатор Екселенс, която е много добра за нанасяне и има много руси тонове. Препоръчвам САМО френски бои като цяло за русото. Предимството на русото е, че не пада и не трябва всеки месец да се хлепеш цялата. Ако нямаш пари за злореал, Гарниер е супер като цена и качество, но ако нямаш пари и за това, НЕ СЕ ПРАВИ.

НЕ ПОЛЗВАЙ безамонячни и бързи бои - дори са по- агресивни, боли к сърби кожата на главата, изтощават без ефект и ме са трайни. Или се боядисваш от начало като хората, или забрави. Аз на твоите години с подобни бои ходих с отанджева коса. Днес съм на 30, имам парите, но ми прави кеф един час в месеца да си взема за боядисване, кисна си във ваната и нямам стрес с феизьори. В началото съм правила грешки, но на 16 г. И да се съшарищ е простимо. Не забравяй, че коса расте - и да не се получи, не се шашкай, не е тату например. При Мен хората ме мислят, че това ми е естествения цвят. Намирам светлокестенявия си цвят за скучен и макар, че в началото много ми викаха, че уж било по-добре, сега се харесвам повече, а и свикнаха хората и акочсега се появя с естествен цвят няма да ме познаят, да не говорим, че ако пътуваш много никога нямаш проблем с полиция или рпверки по летища, каквито по-тъмните хора просто си имат, а мъжете винаги те забелязват. Важното е да не се откаже в началото и да си постоянна, няма голяма философия иначе в русото.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0351c8b5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави тва русо. Защо не си направиш някакви руси оттенъци или кичури направо? Ще стои много хубаво на светло кестенява коса.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a25853ec44
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   От авторката: благодаря, номер 1, надъха ме!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ef04abcc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   в никакъв случай не го прави, аз го направих на 20 г. и сега съжалявам. използвай билкова отвара от лайка и след това на слънце. ако се боядисаш руса твоята коса ще потъмнее а после ще станеш бяла старица. консултирай се с фризьорката си какво да правиш. без преси за коса сешоар само през зимата и къпи я на 7 дни и непременно балсам. Сигурна съм че това е каприз и ще отмине съсредоточи се върху, някоя друга цел или мечка. Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 64d36e50c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   За съжаление не разбирам много от руса боя, защото никога не съм била руса. Косата ми е черна и се къносвам. Мисля, че по описанието русо много ще ти утива. Само намери по - щадящ начин. Много харесвам руси коси, особено на момичета с твоите дадености като цвят на кожата и очите.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2483434f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Авторке, н1 съм - пиши за резултатите и не слушай другите - нямат си и хал хабер! :) слушай мен като блондинка с 10 и нагоре години стаж! ЗА КИЧУРИ ЗАБРАВИ - правят се с обрзцветител и ще ти стане косата на метла, имам приятелки, на които им се отдели косата направо с шапката за кичури :) непрофесионалните бои, които ти препоръчах не са много силни, а резултати само с постоянство - при фризьор резултати веднага, но косата ти става на метла. Аз като имах вече пари отидох на фризьор и ме направи синя, защото било пепеливко - после си мих 16 ПЪТИ косата да падне и ми стана...бяла :))) ама не се коси, коса расте - боядисах си се сама и стана ОК, макар че чакам още да израстне гореното от тази луда фризьорка, а ми беше и позната! Ако пък нямаш пари всеки месец на фризьор, пак ще ходиш с израстнало. Фризьорите освен това правят някакъв микс за резултат в момента и после върви да търсиш този цвят, а и печалбата е важна - боите им са евтини и агресивни. НЕ и на бързите бои и на безамонячните - после не хваща нормална боя, кожата пари и е много по-агресивно от амоняка.
Не слушай за разни отвари, кислородни води и уж билкови глупости - ще си повредиш горния слой и няма да хваща никаква боя- по-добре не се прави тогава. Или-или, всичко средно при русото е бъгаво.
Разни отенъци на червено, лилаво съават с канички, но НЯМА РУСА КАНА и НЯМА русо с билчици, а слънцето гори!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d4e955a8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

7.   Съветвам те да не се боядисваш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker