Отслабване - споделяне на опити - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121465)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9616)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7316)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Отслабване - споделяне на опити
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1802 пъти
Здравейте! Има много теми свързани с отслабването, но това, което търся е малко по-различно. Моята цел е всеки да сподели опит и да каже какво е правил за да го постигне. По-конкретно се интересувам за храненето. (Какво мислите за овесените ядки? ) Аз съм момиче 160 см. и 50 кг, да, това е в нормата, но аз не се харесвам, а за да те харсесват другите първо трябва да се харесаш ти! От много време се опитвам, но се отказвам, а трябва предимно постоянство за да постигнеш нещо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3c8d05ff6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох тази тема ми е много болна.
Аз съм 1.65 висока и тежа 68 килограма. Истината е, че кокалите ми тежът повече иначе изглеждам макс 60 килограма. Моят проблем са краката.. Ако отслабна, от тях ще махна минимум 10 килограма. Ще ти препоръчам нещо, което са препоръчвали на мен - не прави Японско чудо, или каквато и да е била "диета" с гладуване. Категорично не.
Пий по 5Л вода на ден, Прави ако искаш 90-дневна диета, казвам ти има резултат, стига да има какво да махнеш! Не пий газирано, не яж вредно! Хляба не е вреден, стига да ядеш по малко. 30 минути след като си се наяла влез в www.fitnesinstruktor.com и виж някои от упражненията за по 10-15 минути. Важното е да помагаш на стомаха да храносмила храната по бързо да изразходиш енергията, която имаш. Така забързваш метаболизма си и горенето на калории става лесна работа. По този начин от 94 килограма сега съм 68. Надявам се съм ти била полезна поне малко.
- Broken

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b798d1bd2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз изобщо не се харесвах, макар че близките ми ми казваха, че съм добре. Започнах да се занимавам със спорт чак в осми клас - първоначално танци, а после и кънки - но промяната в хранителните ми навици дойде чак в единадесети. Дотогава на няколко пъти се опитвах да се храня здравословно, но бързо се връщах към вредната храна. Чак през втората половина на 11 клас реших, че е крайно време да се стегна. Казвах си, че ако сега кажа "утре", и на следващия ден ще кажа същото и пак доникъде няма да стигна. Постоянно си повтарях, че ако днес се преборя и няправя една крачка, утре ще ми е по-лесно да направя следващата. Започнах да тичам всяка сутрин (и то рано, за да имам време да уча до обяд) и ако някоя сутрин първата ми мисъл беше "Защо пък днес да не си взема почивка, спи ми се", веднага я отрязвах с "Всяка сутрин ще ти се спи, а ако сега не станеш, губиш навика и утре пак няма да станеш." Знам, че колкото и време да съм тичала редовно, ми е нужна само една сутрин успиване, за да загубя навика и да се върна в началната позиция на вечно отлагане и неизпълнени планове.
Сега за храненето. Не ям абсолютно никакви сладки неща, пържено, полуфабрикати, паста, fast food. Да, навсякъде пише, че може да имаш един т.нар. cheat day, когатж ядеш каквото си поискаш и аз не намирам нищо лошо в това, но гледам самата аз да го избягвам, защото после се чувствам виновно (макар и напразно). На въпроса ти за овесените ядки, аз лично си ям. Не всеки ден, но не бих казала рядко. Обърквам си ги с кисело мляко или с плодове ИЛИ с плодове и кисело мляко (напоследък обаче все по-често започвам да чета как млечните продукти не са от най-полезните що се отнася до диети и затжва съм понамалила консумацията им). Друго, което ям - различни салати, супи, манджи, които междувременно тепърва се уча да готвя, риба, сурови ядки, лятото супер много плодове.. Също така има едни шоколади на Lindt с 99% какао, обожавам ги! Ям по мъничка от време на време и с един такъв шоколад мога да изкарам и цял месец. Също така пропуснах да кажа (понеже в момента нямам и малко съм отвикнала да ям) и годжи бери. По принцип не си падам по сушени плодове (а стафиди как мразяя!) и от начало с много зор си взимах по едно-две, но с времето им свикнах и ми харесват. Ям ги на гладно преди хранене. Освен че помагат при отслабване, имат и много други полезни действия. Само препоръчителната дневна доза не ми стана много ясна - на някои места пише не повече от 10г., на други не повече от 30г.
Ами, това е от мен, за друго не се сещам. Пожелавам успех на всичка отслабващи и искам да подчертая две неща - не гладувайте и не се лишавайте от важни хранителни вещества, защото здравото тяло е най-красиво, а и здравето е по-важно от всичко; и най-вече - обичайте се и се примайте такива, каквито сте, защото ако не се научите да се обичате, винаги ще ви си струва, че не сте достатъчно добри. Успех :))

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6924523458
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз бях 90 кг. ; 1,55 - декември 2013. Харесах си една момче и така се мотивирах да започна. Спрях хляба, сладкото, пърженото и мазното. Като започнах да отслабвам ми харесваше и се мотивирах още повече. И ето, че 9 месеца по-късно - септември 2014 (почти) вече съм с 25 кг. по-лека. В момента съм 65 кг. и искам да стана 55 кг.
Иска се много силна воля за всичко това.

Момиче ; 17 години

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 969a926ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз се записах на фитнес и с правилно и здравословно хранене за два месеца свалих 10 килограма. От 70 станах 60, имам да свалям още 15 килограма и да се стегна и оформя. А за яденето яж риба, месо, плодове, зеленчуци, кисело, прясно мляко, ядки, яйца, и овесени ядки също може :) Яж от всичко по малко и спортувай всеки ден аз така правя и нещата се получават. Още малко ми остана и ще постигна целта си :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 969a926ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз се записах на фитнес и с правилно и здравословно хранене за два месеца свалих 10 килограма. От 70 станах 60, имам да свалям още 15 килограма и да се стегна и оформя. А за яденето яж риба, месо, плодове, зеленчуци, кисело, прясно мляко, ядки, яйца, и овесени ядки също може :) Яж от всичко по малко и спортувай всеки ден аз така правя и нещата се получават. Още малко ми остана и ще постигна целта си :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker