Рядка коса с тънък косъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Рядка коса с тънък косъм
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3840 пъти
Здравейте, момиче на 15 съм и имам много рядка коса, стигаща до гърдите. Косъмът е ужасно тънък и не мога да я оформя по никакъв начин. Когато изправям краищата (по принцип ми е права косата, но краищата са чупливи) издържат най-много един час и пак се начупват и цялата ми коса става на клечки, сякаш не съм я сресала, много е грозно! Мия я през ден ако това има значение и гледам да не и слагам много продукти. Мия я с шампоан Фитовал. Откъм блясък косата ми е страхотна и изобщо не е изтощена, много рядко я изправям по простата причина че й личи колко е рядка :(
Искам да я сгъстя и уплътня по някакъв начин, моля ви посъветвайте ме какво да правя, искам хубава и гъста коса!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: dbef6567ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако връхчетата са ти изтощени, отиди на фризьор. Иначе гъстотата на косата и дебелината на косъма са генетично определени. Ако косата е лъскава и здрава на допир и вид, ти имаш здрава коса. Понякога косата заради недостиг на витамини и минерали страда, хормонални проблеми страда, но не виждам това да е проблем при теб.
Посъветвай се с фризьорка как да си оформяш косата, но не давай излишни пари за продукти - няма начин да ти поникне повече и различна коса от тази на родителите ти.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6b57da7595
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм момиче на 15 години и имам абсолютно същият проблем като твоя. Наистина все едно че аз съм писала тази тема. Аз мислех да започна да приемам някакви хранителни добавки за сгъстяване, но не знам дали от тове ще има ефект тъй като половин година пих бирена мая на хапчета и никакъв резултат не видях. Но всичко е най - вече и до ген така че... Поне не се отчайвай - не си единствена.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: bb307561ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Моята коса не бих казала, че е толкова рядка, но и на мен ми е тънък косъма. Също като теб не може нито да се изправи нито да се накъдри като хората когато използвам преса, а понякога дори ефекта е обратен на това което съм искала да направя. Въпреки това не давах мира на косата и постоянно я изправях докато не се превърна в цъфтяща опадаща метла. В момента се опитвам да й възвърна добрия вид като използвам балсам, хининова вода и щампоан за заздравяване на увредената коса. Като цяло фризьорката ми е казвала, че нито растежа на косата може да се промени, нито да се удебели косъма, заради гените. Решението е да измислиш някаква прическа, с която да прикриеш несъвършенствата, но и да не я увреждаш. Има методи за къдрене на коса с лента. Може да издържи един ден, но и това е някакъв вариант. Пожелавам ти късмет с разрешаването на проблема.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 67ecd39882
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момичета, моята коса е огромна мноого много гъста, захлупва ме чак като грива е. Преди една година започнах да си правя маски с тривитаминол и ми помогна старшно много. Не само че порасна супер бързо, но и се сгъсти почти двойно. Напишете в гугъл тривитаминол за повече информация. Цената му е около 8 лева, купува се от ветеринарните аптеки, не се плашете, слагат го на овцете за по-гъста козина, но е съвсем подходящ и за хора! Маската се прави 2 пъти в седмицата, като се постарайте да стоите около 5-6 часа.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 09a25ca930
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Имa много и рaзлични домaшни кaски зa сгъстявaне нa косa.
Порърси из нетa с лук , с хлебнa мaя , ще ти излязaт и други.

Имa бърз нaчин , но не е полезен зa косaтa- къдрене сaмо нa корени. Трaе около 2-3 месецa до изрaствaне нa къдренaтa чaст , не стои къдрaво , сaмо "отлепя" косaтa от черепa. Зaдължително трябвa дa ти го нaпрaви професионaлист с опит , (никaкви домaшни експерименти с товa , че ще остaнеш без косa ! ) , къдринът зa твоятa косa не бивa дa престоявa нaд 15 минути , aко решиш дa пробвaш и след товa време още не сa ти сложили фиксaжa , кaквото и дa ти обяснявaт , скaчaй , изплaкни косaтa и нaпусни сaлонa без дa плaщaш!!! Кaзвaм го , зaщото явно имa много тaкивa , които зa едномесечен курс се нaучaвaт дa държaт ножицa и гребен и се мислят зa мaйсторки.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fefc3c6ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 4, сигурна ли си че няма да има някакъв обратен ефект? И междудругото ,на колко години си? 1;

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 67ecd39882
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Номер 4 съм: на 18 току що-навършени :D. Сигурна съм, че поне при мен нямаше никакъв обратен ефект. Ако добавиш и стимулант за коса на Икаров (цена- 5 лева) ефектът ще бъде страхотен, сигурна съм!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker