Пъпки и черни точки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Пъпки и черни точки
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1869 пъти
Здравейте! Момиче на 15 съм и имам голям проблем с кожата на лицето си. От около 1 година използвам акне аут- комплекта (сапуна, лосиона и крема). Само в началото имаше резултат. От около половин година имам голям проблем с кожата на лицето си. Имам много черни точни на носа и около ноздрите, а на бузите и брадичката имам доста подкожни пъпчици. Пуша по 5-6 цигари на ден, тренирам, но ям много солено. Може ли да ми препоръчате ефективни начини за премахването на черните точки и пъпките или продукти от които сте доволни? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2d2300d562
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай зенерит много помага за акнето,но и доста изсушава кожата,пий повече вода и понамали малко цигарите

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d2efc138cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оле сериозно ли лосиона акне аут не ти действа? Аз по- ефективно нещо от него не знам. Препоръчвам ти повече да не си миеш лицето със сапуни, каквито и да било те.
Почистваш ли си лицето с някакъв гел/пяна? Ако не, го направи. Но не вземай в никакъв случай някакъв тип Нивеа, Гарниер, Елеа и т. н. Купи си някакъв качествен- на биодерма има специално за проблемна кожа и го ползвай задължително вечер, ако искаш и сутрин.
Вземи си и гъбичка за почистване на порите. Аз например ползвам една силиконова на Ебелин за 3 лева от ДМ. Откакто си взех качествен гел и тази гъбичка проблем с черните точки. Много по- добре се почиства лицето с това чудо. Все пак от какво се получават пъпките- от запушване на порите на кожата- дали със себума, който произвежда кожата ти, дали с някакъв фдт или просто от праха.

Силно препоръчвам маска с мед и канела(по една лъжичка от всяко, смесваш и нанасяш за възможно най- дълго време; пер възможност си я прави и през ден. ), също и маски с хума! Всичко е лично изпрабвано.
На мен ми помага и друго нещо- термалната вода на Авен и то точно за подкожни пъпки. Пробвай ако искаш, няма да съжаляваш.
И още нещо- не забравяй да правиш по 1-2 пъти всяка седмица пилинг на цялото лице. Най- обикновената сода за 50 ст ще ти свърши страхотна работа.

С тази рутина се оттървах от пъпките и най- вече черните точки.
Успех при теб!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fb2653b7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ефективен начин - отиваш на козметик и след това, каквото той ти препоръча като средства за почистване. Начинът ти на хранене със сигурност се отразява, но най-вече какаовото масло. Бърза храна, прекаляване с шоколад, сметана са си все кофти фактори. Редовното почистване на кожата сутрин и вечер е задължително, защото всъщност черните точки се получават и в резултат на замърсяване от външната среда.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d4d025bed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ги пипай, сами ще се скрият, ако ги чоплиш ще стане по-зле.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 12807c1a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като за начало спри цигарите и намали солта. И двете влияят зле на кожата. После мога да ти препоръчам парната баня. Да, бабино лечение, но действа добре. Наливаш в една тенджера вода, прибавяш малко лайка (продава се в билковите аптеки), оставяш водата с лайката да заври, покриваш се с кърпа и се надвесваш над врящата вода. Е, не е супер приятно, ама парата от лайка действа добре на кожата, отваря порите и така гадните черни точки излизат по-лесно, а не се налага да ги стискаш и допълнително да си травмираш кожата. Така като стана дума за стискане, това е едно от най-лошите неща, защото без да се усетиш заразяваш и околната кожа и накрая изстискваш една пъпка, а ти се появяват нови пет. Та като ти писне да стоиш над парата можеш да си ползваш обичайната козметика против пъпки. Разликата е, че при така отворени пори ще действа много по-ефективно. Не знам друго какво да те посъветвам, освен да спазваш безупречна хигиена, да си почистваш лицето 2 пъти на ден, НИКОГА да не си лягаш с грим, през деня да не пипаш лицето си много много, защото по ръцете ни има какви ли не микроби, никога да не стискаш пъпките и черните точки, а и гледай да се храниш здравословно, защото понякога пъпки се появяват и от прекаляването със сладкото или от много солени храни. За това, идеална хигиена, повече плодове, зеленчуци, спорт и гледай да спиш достатъчно и положението би следвало да се подобри. Ако и след всичко това продължаваш да имаш страшно много пъпки иди на кожен лекар, защото може и да се дължи на хормоните и да се наложи специално лечение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker