Ужасна кожа по челото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Ужасна кожа по челото
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1129 пъти
Мъж на 26 години.

Имам сериозен проблем с кожата по челото си. Появи се преди няколко месеца, като преди това беше драстично по-добре. По всяко време, всеки ден, имам минимум 3-4 пъпки по челото, понякога гнойни, които си личат от километри. Когато една оздравее, друга се появява на нейното място и този кръговрат се повтаря до безкрайност. Забелязах, че кожата ми е понякога се омазнява по-бързо. Рядко имам дни, когато кожата ми не е толкова лоша. Рядко се случва да се появят такива пъпки по друга част на лицето ми, освен по челото.

Постоянно съм принуден да нося шапка за да прикривам ужасната си кожа. Когато се наложи да я махна, потъвам в земята от срам - започвам и да избягвам контакт с хората. Започнах да не ходя на лекциите си заради този ми проблем. Отчайващо е.

Бих казал, че се храня здравословно. Не ям мазни храни, нито пържено. Не ям месо и не консумирам млечни продукти - веган съм от 6 години. Избягвам захарта и солта, както и пакетираните храни. Не пия алкохол, не пуша цигари и не употребявам наркотици. Не пия и газирано. Също така не взимам витамини или хапчета. Мисля, че пия предостатъчно вода (над 4 литра дневно). Наблягам на плодове, зеленчуци и ядки преди всичко. Консумирам пълнозърнест хляб и соеви продукти, но в малки количества.

Започвам наистина да се депресирам заради кожата на челото си. От години използвам един овлажнител за лице в банята, но не мисля, че проблемът е в него. Понякога се мажа с крем за да ускори зарастването... Както казах, преди месеци имах драстично по-добра кожа.

Моля за съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3a615ce0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изстисквай ги внимателно след като си взел горещ душ, който да отвори порите на кожата. Може да си правиш и парна баня, но ако нямаш пъпки и черни точки по останалата част на лицето, не виждам смисъл. Та след като ги изстискаш си намажи челото с Акне Аут Актив Лосион, от който лично аз съм много доволна. Помага за всякакви пъпки - по лицето, след бръснене, след епилация по тялото и т. н. След като са гнойни, предполагам, че това ще помогне.
Лосионът не премахва мазната кожа, затова аз ползвам Магнезиево мляко, което е всъщност за стомах, но гримьорите го ползват като матиращ продукт за лъщяща и мазна кожа. Слага се след ежедневния крем с памучен тампон. Направо се преродих с това.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4320a52ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Опитaй със пaрчетa зелени домaти върху сaмите пъпки. Предвaрително ги стисни леко , колкото дa се отворят , зa дa проникне по лесно домaтеният сок. 7- 10 дни , по двa пъти , сутрин и вечер преди лягaне по три (3) мин., не повече , зaщото изгaря. Изплaквaй след товa.
Докaто нaмериш трaйно решение , щом толковa те притеснявa , купи си някaкъв коректор , сaмо ще ги прикривa , не лекувa , но поне нямa дa се притеснявaш дa ходиш нa лекции , пък и дa си излизaш и контaктувaш нормaлно. Все пaк aз не виждaм причинa товa толковa дa те " сдухвa ", че дa се притеснявaш дa излезеш дори. Сещaш се , че притеснението си е в твоятa си глaвa и възприятия , едвa ли околните му отдaвaт тaковa знaчение , кaквото ти. Няколко пъпки по челото...и кaкво толковa?!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: af78eef7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пусни бретон.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: aa8f60a05b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти поне имаш само по челото ами аз какво да кажа като цялото ми лице е с пъпки и то много, а зимата се увеличават още повече. На 22 съм и точно заради този мой проблем и аз избягвам да общувам с хората. Нищо не помага

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker