Относно кардиото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Относно кардиото
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1517 пъти
Знам, че кардиото топи мазнините. Това значи ли, че ако правя кардио да речем 5 пъти седмично ще стана скелет без почти никакъв мускул.
А относно велоаргуметъра и кростренажора знам че една от частите, които стягат е дупето. Но какво се има впредвид под стяга(това, че прибира дупето или го прави по-изпъкнало).
Ако след тичане или каране на колело ям храни със съдържание на протеини дали мога да направя някакъв мускул на дупето и краката.
Благодаря предварително и моля без хейт.
Надявам се темата ми да бъде публикувана. :)
момиче на 17г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: f9f00b5461
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кардиото не топи мазнините, а недостигът на енергия като цяло ги топи - кардиото подобрява само общата кондиция на човека, но само по себе си нито оформя мускули, нито води до отслабване, защото се горят малко калориики. Човек трябва да спазва диета да тренира мускулите си, ако иска хубаво оформено тяло - можеш да правиш кардио, но можеш и да намалиш калориите с 200-300 на ден - същата работа.
Хубаво дупе се прави с добра тренировка на тези мускули е генетично определена структурата на тялото и не може да се промени колкото и да тренираш самата структура, камо ли с голо кардио, ако ще да е 10 пъти на седмица.
5 пъти тренировка и без това е прекалено много, особено за начало (каквато и да е тренировка).

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 030ffd38f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ;)))Н 1 изобщо не си нaясно с кaрдиото! Рaзбирa се, че " топи"!
Aвторке, скaчaнето нa въже тренирa мускулите нa цялaто тяло, aко скaчaш бързо, прaвиш и кaрдио едновременно. 5 серии по 50 сa ти достaтъчни нa ден.
Инaче сaмо зa дупе и бедрa:
Клек с рaзкрaчени крaкa нa ширинaтa нa рaменете с извити нaвън стъпaлa. Никогa не бивa коленете дa минaвaт пред стъпaлa, излишно ги товaриш и нямa ефект. Кaто прикляквaш бaвничко, е усетиш къде е нaй- силното нaпрежение, зaдържaй 15-20. сек. повдигaй. 10 серии в нaчолото по 20 клекa. Товa зa дупе и вътрешнa чaст нa бедрaтa.
Зa външнaтa чaст нa бедрaтa:
Същите клекове, по същия нaчин и брой, сaмо че, стъоaлaтa обърнaти нaвътре. Aко си постояннa, ще видиш резултaти още първaтa седмицa. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5ab9971341
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Само с кардио ще свалиш килограми, когато цъфнат налъмите. Първо кардиото ако не е комбинирано с други тренировки, няма особен смисъл. Гарантирам ти го! Знаеш ли колко са минали през ръцете, дето въртят по 3 месеца педали и не смъкват и грам?

Второ 70% от успеха е храненето. Ако не се храниш, а само разчиташ на педали, ще те разочаровам, но нищо няма да постигнеш. Един час кардио изгаря 300-400 ккал. Е после ако изядеш една вафла допълнително заради повишения апетит, то ефекта ще е дупката на геврека.

Докато ако добавиш тренировка към кардиото, ще развиеш мускул, който дори когато спиш ще гори мазнини, защото мускулите имат тонус и горят мазнини 24/7, независимо дали лежиш, спиш или тренираш. Прави си 20 мин кардио преди същинската тренировка и най-важното храни се правилно, разбирай нисковъглехидратна високомазнинна диета. Макар че то си е точно режим на хранене, а не диета. Естествено задължително е да имаш лек калориен дефицит, но не прекален, защото иначе организмът ще реагира с понижен метаболизъм, което ще обезсмисли всичко останало. И запомни, смъквай БАВНО. Колкото по-бавно, толкова по-качествено. Максимум 2 кг на месец. Бързото смъкване = бързо връщане.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 057a99c22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупости, ходенето пеш и карането на колело които също се водят кардио топят много мазнини - ако един час дневно караш колело или ходиш можеш да отслабнеш 15 кг за една година.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5ab9971341
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   2, викаш кардиото топи. Ама ти хич не си наясно. Само с кардио ще стопиш, ама знаеш ли кога? На куково лято. Ти смъквал ли си само с кардио и изобщо влизал ли си в зала? Или си чел по форимите, че така става? Ако след кардио изяждаш по една вафла, ще има да чакаш да стопиш. А и кардиото гори само по време, но не и след тренировка, което няма особен смисъл. Кардио се прави в допълнение с тренировка и хр. режим. Само с кардио смъкват проф. бегачи на маратони, защото бягат по 20 плюс км на ден. Тогава вече наистина ще смъкнеш, без значение колко ядеш. Просто защото няма как да поемеш толкова храна, че да излезеш на калориен излишък.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 079e48f3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Стигате с тези митове, кардиото горял мускул това да не е да сложиш хартия в огъня.. Препоръчвам ти периодично хранене намери инфо за нея ядеш вечер само. ако ти кажат, че няма да се усвои храната значи нищо не разбират... няма 70% това 30% това има 100% хранене 100% тренировки.. толкова от мен

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 057a99c22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до 5 - карането на колело час-два на ден гори много повече мазнини от тъпият ти фитнес!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f1ed21feed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Н 6, виждaм че, ти е скучно и многи ти се говори, дори и дa не си нaясно;) кaрдиото не е, зa дa гори мускул, a мaзнинa! Именно зaтовa и се приемaт повечко протеини, зa дa не НЕ се " топи " мускулa. Докaто скучaеш, дa вземеш зa общa култирa дa почетеш мaлко, другия път кaто се включиш, поне мaлко ще знaеш.
Поздрaви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker