За лице!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

За лице!?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1579 пъти
Здравейте аз съм момиче на 14. Искам лицето ми да е чисто. Благодарение на едни почистващи гелове успях да премахна пъпките от лицето си и вече много рядко се появяват. Но имам много черни точки и следи от минали пъпки. Също и кожата ми е много мазна. Когато си измия лицето след малко време започва да става мазно. И видях, че в списанието на Ейвън има тоници и почистващи гелове против черни точки. Поръчах си един тоник и гел против черни точки и почистващ гел с краставица. Започнах да ги ползвам от скоро но се чудя дали ще ми подействат добре или ще ми подразнят кожата. Можете да кажете какво мислите за продуктите от Ейвън и ако сте ползвали нещо да кажете дали действа добре. Също може и да ми препоръчате нещо за черните точки и следите от минали пъпки. Да ме посъветвате какви продукти да ползвам и от кои магазини се продават. И също исках да питам вредно ли е да ползвам почистващ гел всеки ден на опаковката пише че е за всеки ден :дд?

Моля модераторите да публикуват историята защото се нуждая от съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 03d3c3fcc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж миличка, за проблемна кожа на продукти на Ейвън НЕ РАЗЧИТАЙ. Няма да ти помогнат въобще. Казвам ти го от личен опит, моята кожа е същата като твоята и съм пробвала наистина много неща. За младежка проблемна кожа е нужна най-вече медицинска козметика, като има и добри попадения в дрогерийната, но са рядкост. Също е много важно и козметиката да е щадяща. Ако нямаш възможност да даваш пари за медицинска козметика, заложи на серията на Здраве за проблемна кожа. Иначе от медицинската козметика мога да ти препоръчам серията Effaclar на La Roche Posay. И най вече кремовете Effaclar Duo и Еffaclat Mat. Първият е точно за белези от пъпки, каквито и аз имам, също и премахва пъпките и намалява омазняването на кожата. Втория пък е дневен крем, матира и хидратира кожата, като моята кожа не се омазнява 3-4 часа, което за мен си е доста. Също хубав дневен крем е на Bioderma Pore Refiner. Матира дори по-добре от този на La Roche Posay. А за черните точки не разчитай на разни кремчета. Премахват се единствено с лентички и то постепенно. За мен най-добрите са на PureDerm. Също при белези е много важно да ексфолираш често лицето си, защото така кожата се регенерира и горния слой се премахва. Заложи на хубав пилинг с едри частички и го използвай някъде 2 пъти седмично. Много е важно всяка сутрин и вечер да почистваш лицето си, защото мръсотията образува пъпки и черни точки. Можеш дори да си вземеш обикновен сапун на Dove или пък бебешки, много са щадящи и измиват добре. Аз лично точно в измиващите продукти за лице не намирам особена разлика и за мен е все едно дали ще си взема измиващ гел от 20 или от 2лв. Но тия боклуци на Ейвън просто ги забрави, най-много по-зле да ти стане кожата от тях. Единствено почистващия гел с краставица ми звучи добре, с другите неща на твое място не бих рискувала.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7fc3db535e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Най-добре отиди на козметик да ти почисти лицето и използвай продукти за мазна кожа.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9da8ba3b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За лице трябва да правиш повече фейшъл.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 77fc730f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И моята кожа е като твоята. Преди 2 години козметичката ми ми препоръча лавандулов спирт и сулфатиазол. Сипвам прахта в шишето със спирта, преди да използвам разклащам и нанасям върху памучен тампон. Ползвам това чудо всяка сутрин и когато чувствам лицето си мазно и мръсно. За белезите са добри скрабовете за лице. Добре изпитаната сода за хляб и кислородна вода. Отново върху памучен тампон. Напояваш със кислородна вода и поръсваш със содата. Правя го 2 пъти в седмицата. Има невероятен ефект. Попринцип козметичката каза да се мажа след ексфолацията със крем здраве за проблемна кожа, но не го правя. Евтино и 100% доказано действа.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 77632e6599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз имам тоника с краставица, но не вкждам някакъв ефект.
С марки като Ейвън и Гарниер няма да получиш това, което искаш според мен. Препоръчвам ти марки като Себа Мед, Ларош, по-скъпички са, но са по-добри. Една моя приятелка има мазна кожа и използва антибактериалната почистваща пяна на Себамед и е доволна, виж я в интернет.
Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker