Отиди там и докажи! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Отиди там и докажи!
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1407 пъти
Знаеш ли какво мисля за теб? Че не си в нормалните си килограми, но знаеш ли какво? И аз не съм в нормалните си килограми, но ще направя промяна! Ще бъда този, който го подиграваха и още го подиграват, за всичко, училище (оценки), тяло - дебел съм, но волята.. ИМАМ Я! 60 килограма съм 7 клас и к'во? Животът ми е скапан, нашите са разведени, постоянно има викове в нас, мразя си семейството, живота не е лесен, но знаете ли к'во ше ви кажа на тия дет ми се подигравате? Ще си скъсам задника от работа! Ще тренирам 3 пъти на ден, всеки път по 3 серий, ще тренирам в свободното време, ще махна всички игри от компютъра, заради нея, ПРОМЯНАТА! Революцията, която ние с вас, нашето поколение ще направим, не на игрите, не на чипса, ще посрещнем топката за футбол, като благословия, къде останаха времената на баща ми, където се е ходило на 3 км, само за да отидат на язовира и да се къпят? На къде отиват нещата, ако ни мързи да отидем до магазина? Този компютър, само за мотивация, музика, машина на свободата, затова ще я ползвам аз, вие какво правите гледате п***о ли? И знаете ли к'во и аз гледам, хубаво е, но за какво, да се заблуждавам в илюзий и че това е максималната наслада ли? НЕ, това не е живота, ще отслабна, да красив съм, няма грозен човек, килограмите правят човека грозен. И 2/3 от хората имат надвишено нормално тегло! Край на п*****о, вече ще си намеря гадже, ще спечеля момичето, с опитът и волята, която съм придобил за 13 години, а някои от вас няма да добият и след 20! Да обиждам ви, за да се стегнете, отпуснали сме се, да седнем и да направим промяна, има много на моето мнение, но ги е страх, покажете характер! Ще изляза да бягам на игрището, ще си спомня речите, на които Брус Лий ни научи! Ще си спомня художниците, еминем, snoop dog, стига с тоя криско! Стига с тая чалга, наистина ли ви е приятна, ако да тогава не четете! Ще си скъсам задника от тренировка и ще позволя идолите да са зад гърба ми, казвайки можеш, по-добър си от това което си сега, по-голям си от това което си сега, и винаги ще можеш да се надграждаш, но този път, който изминаваме ние, НИЕ! , силните не е лесен, нека да помним, Рим не е построен за един ден! ДОКАЖИ КАКВО СИ ТИ, ПОЧНИ РЕВОЛЮЦИЯ, И ПОКАЖИ НА ТЕЗИ, КОИТО ТИ СЕ ПОДХИЛКВАХА КАКВО Е ДА РИНЕШ И НАДГРАЖАШ СВЕТОВЕ!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: e7d52f0044
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, виж сега - разбирам ентусиазма ти, и повечето от мислите, които споделяш тук са похвални, само че по този начин рискуваш да попаднеш от едната крайност в другата!

Само един прост пример - ако тренираш по 3 пъти на ден ще претренираш и ще получиш обратен ефект... Защото тялото ти има нужда от почивка и възстановяване, а то не зависи нито от волята, нито от желанието ти. Ако искаш ще ти разясня цялата теория, а и начина по който да изследваш тялото си, за да постигнеш максимална ефективност при тренировките му, но засега това, което си написал, е пълна глупост! Действай по-скоро умната, отколкото урболешката!

Второ - няма дума в българсия език от женски род, която в множествено число завършва на "й"! Като например "серия - серии", "илюзия - илюзии". Много хора тук подценяват грамотността и я вземат на подбив. Истината е обаче, че който не е вложил старание в ограмотяването си, обикновено не е вложил старание и в никой друг аспект на развитието си... Да не говорим, че грамотният човек е по-разбираем за четене от останалите, засвидетелства уважение към тях, към времето им, към усилията им да го четат, а накрая и те към него.

Иначе това за порното си много прав. Едно време тази сексуална енергия отиваше за да сближава хората, за любов, за внимание отиваше... Или за да направиш нещо голямо, та да те забележат другите, а противоположният пол от забелязалите те да те харесат... А сега всичко това изтича в канала или в тоалетната, заедно с пропиляното семе. И после защо животът бил гаден? Ами а кажете ми защо?

Тренирай, но с мярка! Гони най-голяма ефективност, а не най-голямо усилие и най-много чанчене. Направи така, че тренировките да са ти интересни и приятни, иначе след време ще ги зарежеш и повече няма да искаш да чуеш за тях дори! И тогава вече ще станеш 200 кила...

Порното също го спри постепенно - така че да не усетиш дискомфорт. Ако го спреш рязко ще изживееш абстиненция, и вероятността да се върнеш обратно с гръм и трясък клони към 100%! Без резки движения!

И накрая какво, освен да ти пожелая успех. И то не само в личен план, а да станеш пътеводна звезда за приятелите си и за цялото ви изгубено поколение! Вината обаче не е толкова ваша! Ние живеехме дисциплинирано, учехме много и всички знаехме много, и се радвахме на дребните неща, но това беше защото възрастните масово и постоянно го изискваха от нас! Много трудно е за едно дете в невръстна възраст да се саморганизира. Ето ти сам установяваш - отпуснали сте се, ама го осъзнаваш чак на 13 години, а не на 10 или на по-малко... а тогава вече повечето от жизнените ти навици са затвърдени и промяната им е изключително трудна! Аз например изобщо не мога да си спомня кога са ме научили винаги като влизам вкъщи да си мия ръцете! Значи това е станало в съвсем невръстна детска възраст - в детската градина може би. И сега не ми е никакъв проблем да си ги мия - то ми е като рефлекс, върша го машинално и понякога дори нямам спомен измил ли съм ги или не. Само миризмата им на сапун издава какво съм правил :)

Но нека това не те успокоява - напротив! Родителите и обществото са се издънили (и то не само по отношение на теб, а масово!) и ти сега трябва да положиш двойни усилия, за да преодолееш това!

Смело напред и абсолютен успех ти желая!

(Един батко или чичко на повече от три пъти по твоите години)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1ba92a03ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, бате :), грамотността е важна но и Вие допускате грешки, тъи де... и аз :)
Браво авторе, еии, че ме нахъса и мен... да обява революция на едни 10 кг... :) Ми няма проблем! Кат спя - не ям! Половината битка е спечелена служебно. ;) С другата половина ще се справим... ние можем! Ще видят те... :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker