Акне - нуждая се от помощта Ви - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121397)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Акне - нуждая се от помощта Ви
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1681 пъти
Здравейте!
Надявам се историята ми да бъде публикувана, във безизходица съм, не знам какво да правя. Предварително благодаря!
Имам ужасен проблем, с който вече се боря от 3-4 години, ако не и 5. Имам акне, на 15г. съм, момиче. Бях в 6 клас, появиха ми се пъпки и след време започнаха да нарастват – ставаха все повече и повече. В 8 клас, лятната ваканция, реших да отида на козметик за мустак, но тя реши и да ми „поизчисти” лицето. Каза ми, че всичко ще бъде по-добре повече няма да имам никакви пъпки след 2-3 процедури. Е, да ама НЕ! Тази жена, ако мога да я нарека жена, или пък уж „медицински козметик”, честно казано ми провали живота. В момента лицето ми е ужасно. Останаха ми червени петна от стискането на пъпките – в момента нямам пъпки, но петната хич не са малко. Като изляза навън стават по-червени и се набиват на очи. Не издържам, вече се чудя с какво да си ги прикривам (не ползвам гримове и други подобни работи, просто не обичам ) Ходих на дерматолог и тя ми изписа да пия някакви лекарства + да се мажа със Зинерит, но така и не се реших да почвам да пия лекарствата понеже всеки, когото попитах за това, ми каза да не ги почвам. Моля, дайте ми съвет КАК МОГА ДА ГИ МАХНА? ( някакви маски, кремове или нещо друго не знам? ! ) Също така да добавя – в момента ползвам Акне аут лосион и хидро актив крем вече 2-ра седмица. Ще съм Ви много благодарна, наистина!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9c67cb8c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Акне не се лекува при козметик, а при дерматолог - ефикасни мазила са с Цинк (козметика на Манхатън има такава да кажем), Зинерит (от аптеката с рецепта - вид антибиотик). ТИ си решила да не взимаш изписаните ти медикаменти, но не се чуди, ако не се излекуваш. Зинерит само дезинфекцира пъпките, но няма да излекува хормоналните ти проблеми.
За петната от стискане - това са белези, които трябва да изсветлите - вземете от аптеката Контратубекс и се мажете, докато се изсветлят има кремове за избелване след това и ВАЖНО - отгоре задължително крем със слънчезащитен фактор 20 дори зимата - не се изпичат белези, а се избелват - пазете си лицето от слънцето!!!
Акне най-добре се лекува с противозачатачни от последното поколение. Не се напълнява при тях, но има риск за тромбози за пушачките и трябва да се пие много вода. Кожата от тях обаче веднага се излекува и става перфектна. Може би това са ти изписали, но ти като не ги взимаш си е твой проблем. Имат и друго предимство - намаляват риска от миома и рак на яйчниците.
Може и да изчакате да се реши проблемът от само себе си - препоръчвам тогава мазилата с цинк, Зинерит, а за белезите - изсветляване за цялото лице фон дьо тен със слънчезащитен фактор - за самочувствие и да се предпазите от нови белези, а и от бръчки. Няма да се излекуваш, но поне ще скриеш пъпките и ще си ги дизенфецирала.
Не се консултирай с познати за медикаменти, а с медици - те учат по 10 години , не познатите ти и ТИ РЕШАВАШ, никой не ти е виновен, че си се доверила на шарлатани не си взимаш изписаните медикаменти.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3e93378804
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Диета за акне включва пълнозърнеста паста червени плодове много зеленчуци. 4 седмици и трява да има ефект

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 57efb2f400
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторке ти сериозно ли няма да слушаш дерматолога а ще послушаш хората от нета дето не сме ти виждали състоянието на кожата????

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5fd528251d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зинерит или Пърфект фейс акне лосион задължително намаляне (спиране) на сладко, мазно, пържено и повече чисто хранене.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 811464c8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей, авторке. На 15 съм и имам акне от както съм на 9-да на 9 години! Зинерит, Акне аут, Далацит, Далатин, Авен, Виши, Лиерак да продължавам ли нататъка? Хапчета и какво ли още не... мазила бол. ОТИДИ ДА СИ ИЗСЛЕДВАШ ХОРМОНИТЕ. Послушай ме, да не кажа, че станах по-добра от дерматоложката ми, която работи в Токуда и лично ми направиха крем, защото не бяха виждали такъв случей-е въобще не ми помогна хаха. Откачам и аз, виж си хормоните.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker