Искам да тренирам бокс, но възникват следните проблеми... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Искам да тренирам бокс, но възникват следните проблеми...
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2103 пъти
Здравейте! Аз съм на 19 години и искам да тренирам бокс. Имам възможност да тренирам. Само че имам някои проблеми, които може да ви прозвучат глупаво, но наистина не знам дали е така. Аз съм напълно асоциален и общо взето много се притеснявам, когато съм сред хора. 2-ро: Може би ще се наложи по някое време или на някакъв празник да отида с тези, с които тренирам на банкет или нещо подобно, а аз не пия нищо друго освен вода (и мляко, де но съвсем буквално нищо друго) и нямам абсолютно никакво намерение да променям това. 3-то: сигурен съм, че мнозинството от трениращите взимат някакви добавки или нещо подобно. Това е в тотален разрез с философията ми (За 2 години сериозни занимания с бодибилдинг успях да изградя доста добра физика, въпреки че си останах абсолютно дърво. Аз съм противник на употребата на каквито и да е препарати (включително и хранителни добавки), със спортна цел. Разбира се всеки сам решава за себе си, просто ме е страх да не ме принудят, защото няма да мога да го понеса. ), тъй като за мен това е все едно да цъкаш някоя игра с чийтове, хакове и т. н. Но се отклоних много... Вече споменах, че съм асоциален. Във връзка с това възникват следните опасения: ами ако някой започне да ме разпитва разни неща за мен? !? ! Аз абсолютен странник: В "популярната култура"(не знам дали се нарича така изобщо :D) съм повече от инвалид: не знам почти никакви известни изпълнители. От 3 години не съм слушал музика, а и излизам от къщи само до магазина или за да си направя кардиото. Гледам по някой филм от време на време, но не знам и никакви съвременни актьори. Нямам фейсбук, а компютърните игри (дори сега си задавам въпроса: Възможно ли е вече хората да са спрели да ги играят? ) отказах преди 5 години и оттогава не съм цъкал нищо (а дори и когато цъках съм играл само 2 игри). Нямам представа какво става по света, тъй като не гледам телевизия и пр. През целия си живот съм имал изключително тесен кръг от интереси. Преди 4 години се бях отдал изцяло на училището, но ученето по- скоро ми попречи. От 2 години само уча и тренирам но общо взето пак е същото. Ето защо избягвам да си отварям устата.
Може би точно тези неща нямат пряка връзка с този проблем, но мисля, че общо взето схванахте опасението ми.
страх ме е да не би някое от тези ми характеристики да стане причина да ме пребият, да започнат да ме тормозят по време на тренировките или да ме принудят да пия или да се зобам.
Искам просто да знам дали опасенията ми са оправдани? Моля да ме извините, ако написаното изглежда неясно или глупаво. Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1eebeab699
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятел, ти какво правиш по цял ден всъщност? Не гледаш телевизия, не играеш компютърни игри, рядко гледаш филми, нямаш фейсбук. С какво си запълваш времето бе човек? Недей да си пропиляваш живота, младо момче си..... какво ще стане ако това, какво ще стане ако онова, абе приятел създаваш си някакви измислени проблеми, които съществуват само в главата ти.. излез и виж, не е толкова страшно...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d034895a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   2-ро: в тези среди има хора, които не близват алкохол и на това се гледа с уважение.
3-то: ако тренираш със състезателна цел може треньорът да ти предложи, можеш и да му откажеш разбира се. Ако тренираш за кеф никой няма да се занимава.
Обикновено разговорите се въртят около бойния спорт 90% и може кратко някой да те пита какво учиш/работиш. На което да му отговориш също толкова кратко с 2 думи:) Това не е семинар за култура, изкуство и новини от света.
Как ще те набият бре? :) Дори в живота ако някой ти се заяде или набие тези хора могат да ти помогнат после. Чувството че сте от една зала и тренирате при едикой си треньор ще го разбереш ако почнеш. При тренировъчен спаринг може някой да попрекали ако не те харесва или за да си начеше егото колко е добър. Но треньорът няма винаги да те пуска срещу по-силни, след 2-3 месеца като те пусне срещу някой новодошъл тогава и ти ще биеш и ще разбереш кефа. Общо взето за глупости се опасяваш=)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c984bfbaa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А би ли споделил причината, заради която те притесняват добавките?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 52c0eb9f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тъй като съм тренирал бокс малко мога да кажа, че всичките ти страхове са абсолютно неоснователни...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e1e921ab65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разбирам те прекрасно.Всичко обаче е само в главата ти.Просто трябва да прекрачиш прага на залата.Преодолей страховете си,сбъдни мечтите си.Аз съм на 29 и една от мечтите ми е да тренирам бокс.За една бройка да се запиша,но се хванах на една работа и сега се изтощавам физически и не мога да тренирам.Но мисля да го направя за в бъдеще.Сега е твойто време пич,отивай и се вкарвяй в живота.Никой няма да те кара да правиш каквото и да било.Проблема е в главата ти.Действай! :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5f4ce29ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В един момент всяко момче изглежда иска да потренира някой боен спорт и това е естествено. Голяма част от тях го правят и виждаш, че по новините или във вестниците, не излизат трагични новини за тях.
Все пак според мен ще се поотпуснеш в един момент. Имай в предвид, че ще делите една съблекалня и колкото и да си асоциален след 2, 3 седмици тренировка все някой ще тръгне да разменя приказка с теб.
Ако можеш да си позволиш разнообразна диета от храна, няма да ти трябват добавки, ако не можеш да си я осигориш само губиш, когато не се подхранваш поне веднъж на 2-3 месеца с добавки. Няма да ти променям мисленето, но това е интензивен спорт и макар да имаш опит с бодибилниг и кардио, нещата са малко по различни.
Моя съвет е да запишеш бокс в по-голям клуб, а не в някой квартален.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker