Изрусена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Изрусена?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2868 пъти
Здравейте. Пише ви момиче на 14 години. Аз по принцип съм руса но много искам 2-3 тона по-светло руса. Какъв изрусител да си взема? Гледах в един сайт на макадамия ойл да около 30 лв. Но се двулмя между него на л'ореал и пак на макадамия ойл синята пудра за изрусяване.. Има ли някой който ги знае от опит?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: dcc701f1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не си направих по-светли кичури, стои стилно и за лятото е много яко, на слънцето косата стои блестяща. А и няма да се изтощи толкова. Моята коса е тъмно руса и си направих златисти кичури, много ми харесва. Ако косата ти е друг нюанс, може да ти стоят добре и пепелно руси кичури, но моята е по-златиста.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1ee21de4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Изключително рано ти е за боядисване, но тъй и тъй си решила, моят съвет е да не си правиш експерименти вкъщи, а да отидеш на фризьор! Хем ще те консултират адекватно, хем ще те боядисат с професионална боя и ще ти кажат как да подържаш здрава косата си, с подходящи продукти.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3674237008
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   за изрусяване, задължително фризиор и си приготви 60-70лв за пъврия път. После корени са ти 20-30лв

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d2b8a35b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей препоръчвам ти Sun Kiss на l'oreal. Аз бях тъмно руса и се направих няколко пъти с него. Ефект имаше, но има вероятност да ти се наложи да се направиш повече от 1 път. Лесно се прилага - върху суха коса цялостно илина кичурите, които желаеш да изсветлиш и после сушиш със сешоар.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a17cd93e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Не не изобщо не си прави кичури вече отдавна са демоде руса виж боите на Syoss има хубави руси цветове.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3dea6bb0da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо: Пише се двОУмя, а не двулмя.

Второ: Ако просто искаш няколко тона по-светла коса, можеш да си вземеш L'Oreal Casting Sunkiss Jelly - това е гел, нанася се лесно и бързо. Струва 10-12 лева. Трябва обаче да нанесеш най-малко 2 пъти, за да има ефект, а оттам нататък сама преценяваш колко точно по-светла искаш. Прочети повече в Гугъл, ако се интересуваш.
Колкото до нещата, които си написала, не съм ги ползвала и не мога да дам компетентно мнение. Защо не се посъветваш с фризьор за тях? :-)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a8a78f884a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не съм съгласна с 4. Аз се изрусявам от 16-годишна САМА (сега съм на 30 и имам много хубава, дълга почти до кръста коса). Вярно, в началото не ме хвана добре, но като знае човек какво иска и ползва един и същи или близък цвят с времето той се хваща много добре. Фризьорите гледат още първия път да постигнат перфектен резултат, за да не те разочароват, което при русото значи ОБЕЗЦВЕТЯВАНЕ или МНОГО СИЛНА БОЯ. Те гледат какъв ти е цвета и смесват толкова много окислител, че да те обезцветят. Отначало резултатът е супер, но после стават мъките. Така се отказват 90% от жените от русото - косата им става на метла, а и не могат да си поддържат сами корените, защото не могат да олучат цвета. Аз бях търпелива и ми трябваха 3 боядисвания в три поредни месеци в началото, за да получа що-годе добър цвят, но чак след години си намерих цвета и днес косата ми има естествен, доста светъл цвят (естетвеният ми е светло кестеняв)
Ползвала съм всякакви бои като марка без българските, а от немските бързо се отказах защото са агресивни. Най-доволна съм от Лореал, но като съотношение качество-цена най-добри са Гарниер и специално за русото имат много добър избор и хващат добре, но са по-агресивни от Лореал.
И все пак на 14 г. да даваш 30 лв. за боя. Ако така или иначе си руса и искаш само 2-3 тона да изсветлиш си вземи боя, която се отмива. За възрастта ти е ОК и ще получиш добър ефект, ако действително си руса.
Не ти препоръчвам кичури, защото за тях се ползва обезцветител (Блондор например) и ще си изгориш косата.
Ако си много сигурна в цвета, който искаш си вземи боя на Гарниер или на Лореал, но те са до 15 лв. и не знам ти къде гледаш за боя.
Има сега много рекламирани бои, но не се занимавай - вземи боя, която можеш да си позволиш ВСЕКИ МЕСЕЦ.
Пак ти препоръчвам Гарниер, защото за тези парички получаваш супер качество и също имат отмиващи се и безамонячни бои

П.П. Не бих ползвала Олиа и изобщо боя на Шварцкопф, макар че у нас 90% от салоните работят с такава марка. Просто немските бои постигат бързо цвят, но са доста агресивни.
Майка ми ползва българска боя и е много доволна, получава се добър цвят. Може и да има вече добри бг. бои, но навремето нямаше и така след 10 г. експерименти се спрях накрая на Лореал, но за да стабилизираш с тях цвят трябва да ползваш един и същи цвят многократно.
Не се боядисвайте по-често от 1 път месечно!
Русото има предимството да не му личи като се отмива. Поддържат се само корените, но не забравяйте все пак на всеки 3-4 месеца да си освежавате цвета, за да имате блясък и косата да получи от пигмента, защото се е отмил задължително.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker