Развити крака и плоско дупе . Искам изпъкнало дупе - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Развити крака и плоско дупе . Искам изпъкнало дупе
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 4818 пъти
Здравейте. На 20 години момиче съм. Краката ми са доста развити и са почти целите мускул, защото преди съм тренирала разни неща или вкъщи правих различни упражнения. Дупето ми е стегнато, има си и мазнинки, но не е някакво виснало или нещо. Искам като се погледна в профил то да се отчертава от кръста и от краката и да изпъква, да стои изпъкнало, а сега стои като почти права линия от кръста до краката, в смисъл имам дупе отзад като се гледам, но отстрани като се гледам изглежда плоско. Как да го направя така че да изпъкне погледнато и отстрани? Доколкото разбрах изпъкването от кръста било вследствие на леко гръбначно изкривяване. Но при мен започваше да се появява лека чупка след продължително правене на голям брой клякания на ден всеки ден. Мисля да започна пак да правя по много клякания, но с тежест. Също lunges с тежест, както и магарешко ритане с ластик - слагам ластика на двата крака и започвам да правя магарешкото ритане, така като вдигам единия крак заради опъването на ластика се създава напрежение. Това мислите ли, че ще има ефект? Също така какво още би имало ефект, за да ми се очертае дупето? Това мисля, че ще стане за чупката в кръста и очертаването от кръста. А какво ще кажете за очертаването на дупето от краката? Искам да стои като все едно е отделено от тях, а не почти слято с краката. Какво бихте препоръчали? Моля за отговори на въпросите ми :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2dfb12f355
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лошата новина за хора като теб, които вече са направили макс за тялото си е, че структурата си не можем да променим. Можеш само със силиконови възглавници оперативно да постигнеш ефекта, който искаш, ако нямаш такава структура.
Аз например имам дупето, което ти описваш без да съм чак толкова тренирана като теб. Отслабвам, напълнявам, но не се променят самите пропорции - задника става по-голям или малък, но същия си задник - не става по-плосък или по-изпъкнал. С тренировки успявам да се стегна, но самите форми и пропорции са си същите
Ако искаш да напомпаш някой мускул обаче като жена ще ти е трудно не става с много повторения и с малко тежест. Тренирай с максимално тежест, която можеш, но с малко повторения - например три серии с по 7-8 повторения, но пак ти казвам - няма как да направиш задник, който природата не ти е дала.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4d53d4aa0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Упражнения за изпъкнало дупе ще помогнат!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 272e81b8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, много добро изказване. Сериозно ли? Не се сетих, че с такива упражнения.. :Х wtf..
Номер 1, аз мисля, че това може да се промени. Не малко хора съм виждала, които с редовни тренировки, подходящи за целта, разбира се, са постигнали този ефект. При мен след около месец ежедневен голям брой клякания се забелязваше лека чупка в кръста, но после почнах едни други упражнения да правя и не е толкова изразено в момента. Не е чисто плоско, но искам да го направя по-изразено като се погледне отстрани. Генът си е ген, но не е оправдание. Може да се постигне това, което желаеш, просто като не ти е ген, ще трябва редовна поддръжка на постигнатото.

С нетърпение очаквам отговорите на хора, които могат да ми помогнат за целта :))

- АВТОРКАТА

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2dfb12f355
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке, не казвам да не тренираш, тренирай си, просто очаквай реалистични резултати - можеш да си стегнеш кръста да кажем, но не можеш от едно място към друго да транспортираш мазнини да кажем - структура. Концентрирай се върху своите си добри страни (талия, крака, бюст ако имаш), но не очаквай, че с упражнения можеш да си промениш структурата.
Ти вече си доста тренирана - до сега задникът ти да е станал супер. Може би самата ти не се харесваш?
Плосък задник ...не знам как може да го промениш, честно.
Питай във фитнес за упражнения, но не очаквай сега някакви супер резултати - ако ти е толкова важно, има пластични операции.
Всеки човек обаче си има някакви пропорции и тренировките това не могат да го променят - не се бори срещу гана, а се харесвай, защото животът ти ще мине в комплекси.
Аз например имам голям бюст, имам изпъкнал задник (каквито от скоро са модерни), но талията не мога никога да си я направя толкова тънка като при други жени - имам широк ханш, широки рамена и това не мога да променя. Аз удрям като граница в костната си структура, ти удряш в мастната. Задникът при жените е не само мускул, а преди всичко мазнини, което просто няма начин да определиш къде ще имаш и къде не. Можеш да оформиш и да стегнеш задник, но не да го напомпаш с мазнини. Ако беше толкова лесно, всички жени да имаха голям бюст да кажем. Можеш да си направиш само с мускул обло дупе като при мъжете с хубаво дупе - гледай мъжете - те имат задници без много мазнини -такова дупе можеш що-годе с тренировки да постигнеш.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 272e81b8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 5, аз се харесвам като цяло, просто такова е мечтаното ми дупе и искам да го постигна. Ще направя каквото мога, пък ще видим дали ще се получи. Ако не напълно, със сигурност ще стане малко по-добре изглеждащо, няма как да стане по-зле.
Както казах, не е абсолютно плоско, но не е така изпъкнало както ми се иска и затова не го харесвам напълно. Мисля, че поне няколко месеца подходящи тренировки ще окажат ефекта си и ще изпъкне още малко, а ако продължавам може да постигна това, което искам.

Ще се радвам да прочета съветите ви, които ще ми помогнат или са помогнали на вас или ваши познати :)

- АВТОРКАТА

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 272e81b8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тип Jen Selter е мечтата ми . Абсолютно така няма как , разбира се , структурата си е структура , но идентично :) За да си направите асоциация какво желая .

- АВТОРКАТА

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 687f100069
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Обичам бразилски те дупета.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fa281518a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей авторке
Аз съм момче, тренирам фитнес от 1 година, 174 съм висок 66 кг. Цялото ми тяло е стегнато, имам и плочки, само чее имам изпъкнало дупе за което мечтаеш ти. Нося дънките и анцузите свлечени, за да не си личи. На мен това ми е голям проблем. Гледам другите момчета как си носят дънките вдигнати високо и ми се иска и аз да съм така, ноо не мога... Според мен това е ген и не може да се промени лесно, дори с много тренировки, хранителни режими и т.н. Прасците на краката също не може да ги промениш много много. Трябва просто да си се харесваш така. Бях гледал веднъж по телевизията как някакъв мъж имаше плоско дупе и си сложи силикон там, за да му изпъкне, но това според мен не е присъщо за мъжете... Няма перфектни хора авторке, някои неща не могат да се променят, например структурата на тялото ти...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 272e81b8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 , мен прасците не са ми големи , бедрата ми са развити , не са някакви огромни , но в сравнение с някои момичета дето са им като солети и нямат грам мускул , моите изглеждат огромни . Ето снимка на Jen Selter преди и сега както е . Отнело й е 4 години , но с упоритост и тренировки го е постигнала . Това не е ген както виждате . Всичко се постига с труд . Моля модераторите да публикуват линка за да видят снимката - http://www.metro.us/entertainment/jen-selter-our-10-favorite-tweets/tmWncq---eefz1zjouJf6/selter-before-after.png

Вярвам че и аз мога да постигна това което искам и просто се нуждая човек който разбира от тези неща да ми каже упражнения с които погледнато отстрани дупето ми ще се откроява и очертава добре от краката и от кръста . Както казах клякания с тежест , lunges с тежест , магарешко ритане също мисля че ще ми помогнат , но искам някой по-компетентен от мен по тази тема да се изрази и да сподели на прав път ли съм и да ми даде още съвети .

- АВТОРКАТА

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 272e81b8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Вижте Lisa Morales , нейното тяло е по-близко до моята структура отколкото на Jen Selter . На Jen краката й не са толкова развити , на Лиса са малко по-развити и са повече като моите . Ето тази снимка вижте , за да добиете представа какво искам , как искам дупето да се очертава отстрани - https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10407841_467121873442819_220281716170552861_n.jpg?oh=a0ab6d16fc45075888e9572758b12f51&oe=557FB686&__gda__=1433690909_bd9d85492891f4f495bae843c006132f . Моля модераторите да публикуват и този линк .
За да имам като тялото на Лиса ми е нужно да си изчистя още корема , което ще стане и дупето , за което ви питам как да го направя да се очертава така , с какви упражнения ?
Моля за отговори

-АВТОРКАТА

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2dfb12f355
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   АВТОРКЕ, пак не разбра - не можеш да имаш тяло „като“ - всеки си има своята структура - две сестри не си приличат.
Втората дори може да има импланти, а при първата снимка дори не виждам особена разлика, освен че си е боядисала косата и е сложила някакво корсетче да я пристяга.
Ще е промяната при теб като при първата снимка, но разликата при теб е, че ти и сега си стегната - къде ще се стягаш повече?
Но както и да е - важното е човек да мисли позитивно.
при клякане с тежест мисля, че повече предните мускули на бедрата ще напрегнеш. Отиди на фитнес да ти покажат упражнение - по-скоро е стъпка напред с ГОЛЯМА тежест, но трябва да се изпълни перфектно.
Отиди във фитнеса там, където тренират мъжете с големите тежести и да ти покажат за задник упражнения...
Корема не ти ли е стегнат като правиш толкова спорт?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 06d82a2bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке имаш само два варианта за изпъкнало дупе - клекове е най-добрия начин, защото наистина не знам някой който след клекове поне малко не му се е оформил и повдигнал задника. Не очаквай някакви нереални резултати, но клековете винаги ще ти помогнат.
Другия начин, като искаш изпъкнал задник, слагай си импланти... Тая мода обаче стана толкова популярна, че вече почти всяка е с изкуствен... И като цяло не разбира манията за големи задници, супер грозно за мен. Един хубав, малък, стегнат задник е достатъчен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 272e81b8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 12, ти си кьорав щом между преди и сега на Jen не виждаш разлика :Х. Има коренна разлика и в корема, и в дупето, и всичко. Разгледай други нейни снимки и прецени дали няма разлика.. Разликата е огромна, коремът й е супер як сега, а тогава не е бил нищо особено. Както и дупето. Не е заради "пристягащото корсетче".
Имам за чистене още в корема, иначе на пипане се усеща, че отвътре имам оформени мускули, но имам за чистене мазнини.
Както казах, втората - Лиса, има структура, близка до моята, но аз имам да чистя още в корема и трябва да тренирам повече дупето, за да се оформи така. То не става за 1 месец това, трябва повече време. И това, което искам от вас е да ми кажете как, с какви упражнения да се доближа до такъв ефект?
Не е невъзможно, нито е до ген всичко (стига сте се оправдавали с този ген ), защото и при себе си, и при мнооого други хора съм видяла, че с тренировки и труд се постига каквото искаш, спрете се с този ген. Така говорят мързелите дето се оправдават за нещо с гена си.
-АВТОРКАТА

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2dfb12f355
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторке, структурата на първата жена не се е променила (ПРОПОРЦИИТЕ СА СИ СЪЩИТЕ), изглежда по-стегната, но трябва да гледаш двете снимки една до друга и честно казано, ако я виждаш всеки ден, едва ли голяма разлика ще забележиш.
За втората мацка може би е имплант, може би си е ген
Както си знаеш, не ми се занимава да пиша повече тук... пиши след 3-4 години клекове дали си се оправила, но знай, че тогава може би модата и без това е станала друга

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 272e81b8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Хахах, защо си мислите, че се водя по модата?? Изобщо дори не знам какво е модерно. За едни са малки, за други големи. Аз по принцип харесвам добре оформените дупета, не кльощави, само кокали и затова искам такова. Не се водя по модата. А импланти не съм и мислела да слагам..
Ще го постигна. Такива като теб дето казват, че нещо не може да се направи като си търсят оправдания за ген или нещо друго и се опитват да те убедят, че въпреки всичко няма да постигнеш целта си, ме надъхват още повече да го постигна и да им докажа обратното.
Ще се радвам да прочета следващите мнения на хора, които имат какво да кажат по темата и с какво да помогнат и да отговорят на въпросите, които задавам досега.

-АВТОРКАТА

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 272e81b8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Хора като този / тази дето се опитва да демотивира авторката да вземат да се образоват по темата и да спрат да говорят с мързела в себе си че било ген било това било онова. Много момичета и момчета с ген примерно да са пълни като започнат хранителен режим и тренировки и имат търпение постигат тела като всички останали които полагат усилия. Структурата си е структура но щом казва че й е сходна с тази на второто момиче на снимката значи може да постигне такова тяло и като хората ви моли да кажете с кои упражнения ще се подпомогне оформянето и изпъкването на дупето и очертаването му видимо като извивка от кръста и краката. Кво ще ви стане ако отговорите на въпросите й и си спестите негативните коментари нападки и опити да я откажете???

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dbfb591cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ела да ти нацелувам плоското дупе, и като те качим няколко пъти на седмото небе, ще разбереш, че това няма абсолютно никакво значение, и че си обичана и желана такава, каквато си... От друга страна много по-засуканите ти и "красиви" приятелки ще ходят тъжни и самотни, и ще пишат тука по форумите теми от сорта: "Неотразима съм, а не ми върви в любовта"...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 272e81b8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Номер 18, мен си ме харесват, обичат и желаят и такава, каквато съм. Това, което искам да направя, не е заради някой друг, а е заради самата мен, защото отдавна искам да си направя хубаво тяло, с което да се гордея и каквото хората постигат с труд. Както казах, хората и така си ме харесват, правя го заради самата себе си :)
И не е плоско, просто не е толкова изпъкнало и изразено колкото искам, но това е защото още не съм го тренирала достатъчно и ще го направя. Попитах хора, които разбират от тези работи и знам вече някои упражнения, които ще ми помогнат. В този сайт явно обаче влизаш, за да те откажат от целта ти, не да ти отговорят чисто и ясно на въпросите, които си задал, а почват да те демотивират и да говорят как това не можело да стане, при положение, че всеки, който си науми да постигне нещо и не се отказва, а проявява труд и постоянство го постига, а тези дето са плямпали и са се опитвали да го откажат, защото това не можело да стане, после гледат с пръст в уста.
To не е само в моята тема, а в почти всяка някой задава въпроси и споделя проблема и нуждите си, а другите почват да му се заяждат и да говорят всичко друго, но не и нещо, с което да му помогнат. Признавам, че има наистина абсурдни теми и въпроси, като една нова дето видях сега само заглавието й "Мога ли забременея въпреки че съм девствена".. Можеш, можеш. От въздуха. Както и да е.
Ще се радвам да прочета мненията на следващите хора, които могат да отговорят на въпросите за исканите от мен упражнения, които ще ми помогнат за целта, която съм описала. 100 пъти си зададох въпросите и казах какво искам и така и всички излизат едни многознайковци, че само говорят по всичко друго, но не и по въпросите, които задавам.
Очаквам отговорите от правилните хора!

-АВТОРАТА

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f8cc30e359
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Хaхaх, aвторке, сaмо се опитвaт дa те нaкaрaт дa се приемеш и хaресaш тaкaвa, кaквaто си.
Aз съм с мечтaното зa теб дупе. Обaче от мaлкa тaнцувaм и смятaм, че товa е " помогнaло " много.
Инaче упрaжнения точно зa тaзи формa ще ти дaм, но все пaк, не зaбрaвяй, че си зaвиси и собственaтa ти структурa.
Първо и нaй- вaжно (!!! ) при всякaкви клекове, никогa коленете не бивa дa минaвaт пред пръстите нa крaкaкa ти! Освен, че нaтовaрвaнето не е където трябвa тaкa, си съсипвaш коленете.
Тaкa:
Рaздaлечени крaкa нa ширинaтa нa рaменете, пръстите сочaт нaпред.. Пръчкa нa врaтa и я държиш с ръцете ( товa, зa дa ти е изпрaвен през цялото време гърбът) и зaпочвaш с клековете- 3 серии по 20.
Същото, но леко извивaш стъпaлaтa тaкa, че пръстите дa сочaт нaвътре ( зa вътрешнaтa стрaнa нa бедрaтa и дупето).
Същото, но извивaш стъпaлaтa нaвън ( външнa чaст нa бедрaтa и дупе )
Можеш дa редувaш по еднa серия от всяко.
После:
С лек приклек/изпрaвен гръб- пръсти- пети, кaто зaдържaш по 10-15 секунди, около 10 мин.
Изпънaто тяло, вдигaш единият крaк нaзaд нa около 45 грaдусa и зaдържaш 10-15 секунди- сменяш с другият.
Товa последното, aко можеш опитвaй и легнaлa по корем, но с двaтa крaкa едновременно вдигнaти нaзaд винaги изпънaти.
И по всяко време нa деня, без знaчение къде си, винaги кaто се сетиш, свивaй, зaдържaй и отпускaй мускулите нa дупето.
Товa от мен aвторке, успех ти желaя и не се сърди нa " мерaклиите ", с нaй- добри чувствa в същност ти прaвят комплимент:)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 272e81b8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 20, благодаря донякъде, но не ми каза нищо ново. Знам начина на правене на клекове, за колената, гърба и т. н..
Мисля да приключа темата точно тук в този сайт, защото като гледам смислени отговори няма да получа.

-АВТОРКАТА

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: dbfb591cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Вечно недоволните като тебе ще си останат вечно недоволни каквото и дупе да имат и каквито и съвети да им се дават. Всъщност, "вечното недоволство" е похват вечно някой да ти обръща внимание, да те убеждава, да те разубеждава, да ти говори че грешиш или си права, да ти дава съвети и т.н., което си е форма на енергиен вампиризъм от твоя страна.

Спираш да пишеш тук не защото не защото не защото "не получи смислени отговори" - напротив, получи такива и във философски, и в чисто практически смисъл. Причината, заради която спираш, е че спряха да ти обръщат внимание и повече енергийка от потребителите на този сайт в твоето канче няма да прокапе. Сега отиваш в друг форум или при някакви "специалисти", където евентуално ще капне още малко.

За тези, които прочетат това и се усъмнят в думите ми, моля погледнете 4 неща:
- с какви букви авторката пише за себе си и колко пъти е споменала думичката "аз" в писанията си;
- има ли нещо от това, което са й написали читателите, и което тя "вече да не го знае"?
- има ли тук някой друг, който да е прав за нещо, освен нея?
- благодарила ли е на някого за това че въобще си е направил труда и да й прочете глупостите, пък камо ли да седне да й отговаря? Както примерно е направено тук: http://spodeli.net/4/story-84915.html

Като заключение: АВТОРКАТА е долнопробен, самовлюбен паразит, който при това гледа много отгоре-отгоре на другите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 272e81b8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Хахахаха, номер 22, разби ме с това как говориш веднага лошо за хората без да знаеш и 1 нещо за този човек. Нужно ли е като пиша тук да си нямам хал хабер от това, което правя? Трябва да съм някоя куха лейка дето от нищо не разбира и се учудвате, че знам нещата, които сте ми казали? Това, че познавате индивиди на същата възраст като моята и имат по-малко знания, не значи, че всички са такива. Може би трябва да смените обкръжението си :)
Спирам да пиша, защото никой не отговаря на това, което питам - само номер 20 предложи упражнения, но аз такива вече съм ги открила и ги знам. Всеки се прави, че много знае, а не казва нищо по темата. Не защото са спрели да ми обръщат внимание. Написала съм темата с цел - да получа отговори на въпросите, които задавам и това е. Не да ми давате отговори на въпроси, които изобщо не съм питала. Като спрат да ми ги дават или като изобщо не ги дават, за какво да пиша повече и да си губя времето? Aко съм искала да ми обръщат внимание, нямаше да пиша тук.. Ама че сте зле, ти най-вече и всички, които са те подкрепили. Ако исках внимание, щях другаде да го търся. Темата е създадена с цел да получа отговори на въпросите, които задавам, а не за нещо друго, каквото си въобразяваш ти.
Отговори във философски смисъл не съм и търсила и затова не е нужно да ги давате. Кратко и ясно съм си задала въпросите и искам отговори на точно тези въпроси, не да ми дават акъл и мнението си. Мнение съм искала само за упражненията, нищо друго. Не ме интересува кой какво харесва и т. н.
Не отивам в друг сайт или форум, защото за щастие има свестни хора, които като им зададеш въпрос ти отговарят на него, а не почват да ти развиват теории и да се правят, че много знаят пък да не ти казват това, което питаш и вече имам отговори на въпросите си. Хора, с които се разбираш с 2 изречения, а не такива като теб дето само хабят нервите и времето на хората. Вместо да помогнеш като просто отговориш на въпросите на човека, ти и другите като теб почвате да давате акъл и много да знаете. Човек пита нещо - отговорете му и да се свърши.
Много интересно с какви букви пиша за себе си? Я кажи.. Това, че под поста пиша "авторката" с големи букви ли? Ами пиша го, за да е ясно, че това е авторският пост, за да може който чете да види, че това е моето мнение, а не като някои с малки букви някъде написали "автор" и ако искаш да следиш темата не можеш да видиш неговото мнение къде е.
Нито съм долнопробна (като теб очевидно), нито самовлюбена, а отгоре-отгоре гледам на индивиди като теб, а на истинските хора гледам много добре :)
Лек ден и не желая да губя повече от времето си в писане с теб :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker