Прекалено висока :/ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Прекалено висока :/
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 3551 пъти
Хей! Аз съм момиче на 12 години. Тежа 55 килограма и съм 1.69 висока. Проблема ми е, именно височината. Аз преди се радвах, че съм много висока и стърча над всички. Още в първи клас, бях висока долу-горе колкото сегашните третокласници. Не знам въобще дали аз съм много висока или те са ниски. И от многото ми комплекси вече почвам да мисля първото :( Ами, пак съм супер висока. В компания съм на по-ниски от мен момичета.Те са по метър и 60, метър 57-58 и така нататък. Не знам защо, но напоследък само повтарят (и аз не знам защо) - "Високите са хубави, ама ниските са сладки"; "Момчетата никога няма да спрат да харесват ниски момичета"; "колко хубаво е да те прегърне някой по-висок от теб" и най-тъпото, което много ме комплексира..
Веднъж казах на една приятелка "вчера гледах едно модно ревю, тия са много високи и красиви" Въобще съм нямала предвид себе си, просто много ми харесаха и го вмъкнах в разговора. А тя като се сопна и ми каза "мда, бе жирафи! Скъпите парфюми са малки шишета" ..
Какво? Та нима, аз като съм висока не съм ценна, или съм просто "високата с дългите крака" :( Не разбирам. Нормално ли е да съм по-висока от ВСИЧКИ момчета и момичета в класа. :(( Защо?

П.С. Не ми са дълги краката, по-скоро са наравно с туловището.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 86cf504691
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре дошла в клуба на високите! Аз имах същия проблем на твоята възраст (макар да бях малко по-ниска, все пак бях най-високото момиче в класа). Истината е, че всички, които пускат гадни коментари просто ти завиждат! Всеизвестно е, че всички модели са >175, а повечето българки са под 170. Нормално е да си по-висока! Радвай се, защото имаш гени, които повечето хора нямат и съответно повече възможности! Аз бях същата като теб. Притеснявах се от ръста си и хората пускаха по някой гаден коментар... докато не спрях да раста и не си останах 170. Сега ми се иска да бях пораснала още, малко макар и да съм по-висока от средното. Освен това мъжете се заглеждат по високи жени с дълги крака! :D Който и да ти казва, че ниските и трътлести жени са по-предпочитани просто завижда!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: bbf69c4e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей.. имaм същия проблем кaто твоя. Сaмо, че aз съм нa 13 и съм високa около 172. Кaкво дa ти кaжa.. ние не сме виновни, че сме високи!! Нaмери си приятелки, които нямa дa те съдят по товa колко си високa. Тези момичетa го прaвят нaрочно. Зa дa те подрaзнят.. не им се връзвaй или просто им кaжи, че ти не си виновнa, че си високa! Тaзи височинa си имa и своите плюсове.Примерно, aко тренирaш бaскетбол или волейбол височинaтa ти помaгa. Не си сривaй сaмочувствието от тaкивa коментaри!! Винaги ще ги имa. A товa "колко хубаво е да те прегърне някой по-висок от теб" ние дa не би случaйно дa сме нaй-високите момичетa.. имa момчетa, които сa по високи от нaс, които примерно нямa дa си пaднaт по ниски момичетa! Тaкa, че височинaтa дa не ти е проблем!! Поздрaвии ^^

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6df4181ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Спокойно, ще порастнеш още малко и после няма да се издължаваш, а другите ще станат по-високи от теб.Така че не се притеснявай :)

Ренон

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: cf742fca8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле мале! 170 е среден ръст за жена - дори не си висока. Какво очакваш да каже ниската ти приятелка - ми аз съм тапа - високите са по-хубави от мен? Естествено, че ще ползва лафа за скъпите парфюми. Не си висока, а си наивна, че се връзваш на глупости. Аз също съм 170, и да на 12 бях 'жираф', защото стърчах над всички, тъй като пораснах първа. Оттогава не съм мръднала и сантиметър и в гимназията вече бях средна височина. Високите все повтаряха, че са манекенки, а ниските, че са парфюми :)
Един съвет - подхождай по-деликатно към нисичките си приятелки - те не искат да бъдат ниски, точно както ти не искаш да си висока - прояви разбиране и не се изтъквай.
Всъщност така е със всичко - къдравите се изправят, правите се навиват; маките дупета искат голям бюст, големите бюстове искат малко дупе; черните се изрусяват, а блондинките (имам предвид истинските) смятат, че са подценявани, заради цвета на косата си; сините очи били неверни, кафявите топлели... бла, бла, бла... , всеки си тегли чергата към себе си и се чуди в какви комплекси да се вкара.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: f4d719cec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Еми хващаш си баскетболист за мъж и си безгрижна! :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3c1512f627
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Супер си. Момичетата се развивате по-бързо и често на ръст сте над момчетата до към 13-14години :) Просто те влизат по късно в пубертета. Ако станеш над 175см тогава е кофти, защото ще си над средния за мъжете ръст. Пропорциите са важни има жени дето на 180см са трътлести, а има такива дето на 160см изглеждат секси и с дълги крайници. Така че просто се поддържай в добра форма :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 09eba1e9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох, милата.. Аз съм момиче високо 1. 90, приятеля ми е по нисък от мен, винаги съм имала комплекси заради това че съм висока, но в последствие разбрах, че височината е едно от най-големите ми предимства.. А относно "скъпите парфюми са в малки шишета" мога да допълня че отровата винаги се дава в малки шишенца, а не в големи.. Това въобще не трябва да ти пречи, бъди горда с това, аз съм минала напълно по твоя път, винаги съм била най-високата, винаги мен обиждаха, на мен се пресмиваха, аккво ли не съм чувала зад гърба си- жираф, маркуч, дългуч и т. н (не че пак не го чувам) но ако ти излезеш с твоите ниски приятелки повярвяй ми, че момчетата и дори всички хора ще видят теб, ще те забележат, а не ниските ти приятелки, които ако не си с тх няма и да ги забележат.. Сега съм на 21 и живота ми е хубав и пълноценен, а не комплексиран.. Нека височината бъде плюс за теб а не монус, просто се гордей въс себе си, с това че си различна и че никоя от твоите приятелки нямат. И последно най-хубавото е, че имаш дълги крака, за които всеки мъж, младеж или момче мечтаят.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 525bf423e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сигурно ще минеш 170 до няколко години, ама дано да си под 175! Ако станеш 175, търси момчета с ръст минимум 185. :) И не се отчайвай, не си толкова страшно висока.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c5f22988ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мале въобще недей ги слуша , казват го само защото ти завиждат . Аз съм 8ми клас и съм висока колкото теб , което за мен е жалко понеже всячески се опитвам да създавам илюзия за височина и дълги крачка . Въобще не се притеснявай за височината , високите момичета са секси дълги стройни крачка , хубаво тяло а твойте уж приятелки съжелявам за израза са "завистливи к*чки".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: b9360a2084
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1. Не си чак пък толкова висока, аз съм по-малка от теб, а съм 174
2. Като ти кажат "Високите са хубави, ама ниските са сладки" ти им кажи: "Ниските може и да са сладки, но високите са секси";D

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1e10742390
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мила не се тормоди излишно и аз бях твърде високаккато бях на твоята възраст и също много се депресирах и понеже се мъчех да бъда по ниска в момента имам проблем с гърба от подгърбването.Значи хич да не ти пука и на мен ми се подиграваха както и на теб ,но забелязах че с течение на времето започваха едни да се записват на волейбол други на баскетбол и то с цел да пораснат .Сега съм на 15 и да ти кажа нямам вообще никакъв проблем с това първо че то човек спира да расте до определена височина просто при някои се случва по-бързо от при други.Второ че най-красивите жени в света са високите.Трето може да има момчета ,които си падат по ниски момичета но истината е че харесват повече високи няма момче ,което да не хареса дълги крака .И последно ,те приятелките ти ти завиждат много от личен опит го знам и с тия изказвания се опитват да те накараш да се почувстваш зле.Но не им се връзвай чули ,няма смисъл,злобарки ...Пожелавам ти да преодолееш проблема.Приятен ден.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 95a938ab59
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не мисля, че 1.69 е много за момиче, напротив - нормално си е, дори може още мъничко. Много е 1.80. По-скоро въпроса е в това, дали си се развила физически и израснала по-рано от момичетата на твоята възраст, или наистина си с генетично заложен висок ръст и ще продължаваш да растеш още. Но на 12 години мисля, че отвсякъде му е рано за заключения. Тъкмо в пубертета, може да порастеш още, а може и да си останеш така, което след време ще ти се вижда малко... Не бързай с изводите, пък и какъвто и да е резултата - няма как да го промениш, свиквай със себе си, харесвай се такава, каквато си и не си създавай драми от нищо - живота тепърва ще започне да ти сервира лимони. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 7d1c38c34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   виж сега , не си потресаващ случай има и високи и ниски хора , това ни прави различни специални не може всички да сме равни и еднакви . В тази възраст в която си наистина е сложно да си малко по различен но за в бъдеще не мисля че ще ти е толкова голям проблем , когато се почувстваш неудобно или някой те обиди само заради това че си висока си напомни колко много хора по света се раждат джуджета , колко много хора са инвалиди парализирани или слепи , колко много хора накуцват или въобще нямат крака , така че ти си благословена имаш си крака ръце очи макар и по дълги от на останалите използвай ги за да покажеш на света истинското си аз , това което е в душата ти .

slepia

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: d28b49e249
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Височината ти е съвсем нормална! Какво да кажа аз, която съм 1.80 м и стърча над повечето момчета в нашия клас (на 17 години съм), а даже не съм тренирала баскетбол или волейбол! Харесвай се такава, каквато си, а това според мен е идеален ръст, не си създавай комплекси!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 63b1bbbffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ти не си висока ;ддд луда ли си ? Високо момиче е над 175.Ниска си даже.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3cb4da2a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Изобщо не се засягай. Ама изобщо. Радвай се с цялото си сърце!
На твоята възраст, аз бях висока 1.43 и се чувствах ужасно. Изглеждах много дебела, а всъщност бях точно в нормата, а въпреки това изглеждах така, защото бях несъразмерно ниска и нямаше как всичката телесна мазнина да се разпредели равномерно и правилно, просто нямаше къде.
За моделите - момичето, което ти е казало това, просто ти е завиждало жестоко, знаейки, че тя самата никога няма да има дори теоритична възможност да стане модел.
Трябваше ми много време, за да осъзная, че всъщност високите са сладки, ниските са сладки, дебелите са сладки, слабите са сладки, дългокосите - също, късокосите - също, бледите - също, мургавите - също... Но най-сладко е когато човекът изобщо не се интересува от това дали е слаб, дебел, висок, нисък и така нататък, защото ЗНАЕ, че така или иначе е сладък и се труди само в интелектуална посока.
Сега съм висока 1,50 и изобщо не ме е грижа за това.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3d179d8fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Оо моля те, аз съм 6 клас и има едно момиче висока е 1,70, но си мисли, че е много ниска. Ти си си с перфектна височина, по добре отколкото да си ниска...

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 78ccc21de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ръстът ти е идеален! Спри да се тормозиш за глупости.
Аз съм ниска жена и цял живот съм страдала от това, търпяла съм подигравки, срещала съм трудности при избора на дрехи и т.н.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 501ecc76e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Леле защо се комплекираш , 169 си е супре ръст , аз лично харесвам високи момчета , друго си кета има дълги крачета . Радвай се и то много , не си 190

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 58b275a84d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Щото сте на по дванадесет години...

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3fd1f832b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Не се комплексирай е*и им майката. Не знам ама аз харесвам много повече високите и стройни момичета отколкото тапите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 923ed2dea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   И аз харесвам високите момичета - 1.83 съм висок.. - макар че започнах да раста по-бавно, но това не е проблем. И аз харесвам по-високи и нормални момичета, а не миниони в интерес на истината. А ти си нормално висока не се безпокой и без комплекси. Аз, когато бях малко хлапе си стърчах също над всички.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4f28d755e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ами аз какво да кажа като съм 227 см.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 80f7f23d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Леле аз съм много щастлива , че съм много висока и имам много дълги крака - не съм като тапичките дето ме гледат отдолу хахах . Близо 1.80 съм и се гордея , даже искам повече да порасна ! Не ти трябва да си ниска , ниските може да са сладки , но високите сме секси . Гордей се с това , което си , като мен :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 72f010a71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Мила, аз съм висока 1. 77. Винаги съм била висока. В по-малките класове и на мен ми е било гадно, още повече, че живеех в малък град, където повечето мъже са по-ниски от мен. След това отидох да уча в голям град, където имаше по-високи мъже, които не страдат от глупави комплекси. Харесвам ръста си, харесвам дължината на краката ми, често нося много високи токчета и хич, ама хич не ми пука от "тапи" по 1. 50, които ми обясняват какво било красиво или не. Мъжете харесват дълги крака, а ниският ръст не предразполага към такива. Да не говорим, че ако случайно качиш 2-3 кг на висок ръст не се забелязва.
По-горе имаше коментари, че момичето не трябва да става над 1. 75 и че над 1. 80 е кофти - не съм съгласна! :) Спрете да насаждате комплекси на момичето. Ще расте толкова, колкото му позволи генът и храненето. 1. 69 е нормален ръст, но дори да порасне още 10 см - няма да е толкова лошо.

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6df266679a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Благодаря страшно много на всички за подкрепата :) Знам, че съм в трудна възраст и понякога просто имам нужда някой да ми вдъхне малко вяра в мен, да се почуствам добре в кожата си. Определено след тези положителни коментари се чувствам много по-добре! Аз уважавам всеки, в смисъл имам си вкус и така нататък, но работата е, че не дискриминирам никого. Аз също смятам, че ниските са сладки. Никога не съм ги обиждала и нямам намерение да го правя. Ако съм казвала, че са нисички е било със съвсем добри чувства. Просто искам веднъж завинаги да се разбере, че всички са прекрасни, красиви диаманти и всеки е уникален за себе си :)
Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a86b5947e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Здравей. Аз като бях на твойте години, имах твоя проблем. Бях много по-висока дори и от момчетата. Всички бяха като мравки до мен и аз ги гледах отгоре. Изобщо не ми харесваше, че съм толкова висока. Близките ми постоянно ми казваха колко било хубаво да си висока и как всички модели са високи с дълги крака. И взе, че ми хареса, че съм висока. Но после и останалите пораснаха и сега повечето ми приятелки са малко по-ниски от мен. Така, че бъди горда, че си висока! И един ден приятелите ти ще порастнат и ще искаш даже още да растеш. Пък и хората казват: високите са секси, а ниските - сладки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6f6e58a367
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Аз съм на 15 и съм висока 173-175см... Аз също съм била една от най-високите в класа и много съм се притеснявала. Но сега си казвам, че ако някой ме цени или харесва наистина, то височината ми няма да е от значение за него. :) Така, че не се тревожи. Спортувай, за да поддържах тялото си красиво.

 
  ...
преди: 9 години, 29 дни
hash: 5ded527ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   мила, имаш мерки на модел. Няма защо да се срамуваш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 195b4fde99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   И аз съм на 12 и съм 168 мразя си височината. И другите ми приятелки са по ниски от мен те са 160, 157 и така. И аз се чувствам така. Момчетата са по 1, 52 а аз тука като. Даже момчетата и момичетата от 9 клас са по ниски от мен. Проблема също така, е че съм и слаба.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker