Отопластика(корекция на ушите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Отопластика(корекция на ушите
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 11589 пъти
Здравейте! Още от детските си години имах комплекс заради ушите си, защото са щръкнали.. Сега вече се реших твърдо да се подложа на операция, като предполагам, че ще се чувствам доста по-спокойна и няма да изпитвам срам. Искам да попитам някой от Вас подлагал ли се е на такава операция за корекция на ушите, какъв е периода на възстановяване и каква е ориентировъчната цена. Също така ако бихте могли да ми предложите добър хирург(по възможност във Варна или Бургас). Благодаря Ви предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: c5d1a3317c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Аз се подложих преди една година на такава операция, подари същите причини. Оперира ме д-р Асен Меджидиев в Пирогов в отделението УНГ. За самата операция-бях с пълна упойка и не усещах нищо. Чак, когато се събудих започнаха болките. Тази част е напълно различна при всеки човек. Разбира се, че болка ще има, но колко ще е голяма тя се определя от интервенцията(на мен ми рязаха по 2мм месо, защото ушите ми бяха доста клепнали). След това голямата болка е първите 5-6 дена, когато раната е "прясна". Слага се превръзка, която не трябва да е нито прекалено стегната, нито прекалено хлабава. Тя се сменя на няколко дена. Но като ти кажа превръзка не си представяй лентичка за коса, ами голяма дебела, която заема 2/3 от главата ти :D. Първите дни ще се чувстваш ужасно-превръзката стяга, не можеш да спиш на нито една от двете страни, защото ушите болят МНОГО, и трябва само да се молиш да не са събрали гной, защото по-голяма болка не бях усещала. При мен това, за щастие, се случи само веднъж. Аз лично бях с превръзка около 20 дена, аз след това с бинт и лента още около 5 дена. Но това зависи от хирурга, защото д-р Меджидиев е един от малкото в България, които не претупват нещата. Все пак е по-добре да стоиш дори и 1 месец с превръзка и да си наистина доволен от резултата, отколкото 10 дена и след това да съжаляваш цял живот. Както казах болката изчезва максимум до 10 дена. Относно резултата от операцията-мисля, че това е най-доброто решение, което съм взимала до момента. Преди интервенцията се чувствах ужасно и бях супер комплексирана. Сега създавам много приятелства, без да ме е срам да не видят ушите ми, правя си различни прически и просто се чувствам много по-добре. Аз съм от Варна, но помисли добре-струва ли си да дадеш по-малко пари, да изтърпиш цялата тази болка и след това, когато сложиш едни очила и пак да си както преди? Моят съвет е да заложиш на по-качественото и след това да се радваш на желания резултат! Пожелавам ти късмет и смело напред! Няма да съжаляваш! :)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: db15bc02c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Здравей!
Подложих се на отопластика миналата година, лятото. Оперирах се в клиника Нефертити. Упойката беше местна, бях в съзнание само на усещах ушите и даже си говорех с доктора :Д Операцията беше около 1 час. След като ми сложиха превръзката трябваше да остана с нея около 10 дни. Първите няколко дни МНОГО боли. Трябваше дори да се спи с повече възглавници за да не се събира кръв около ушите или нещо такова :Д. Можеш да пиеш болкоуспокояващи, но да не прекаляваш с тях. След като ми махнаха превръзката се чувствах ужасно. Буквално имах чувството, че като си наклоня главата на една страна ушите ми ще паднат. :Д Затова трябва да носиш лента за коса около 2 месеца, въпреки че аз я носих само 1. Сега ушите ми са като на "нормалните" хора, за щастие. Успех и на теб! А, забравих да спомена цената при мен беше 800 евро

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: fdf0b651ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Вчера ми направиха операцията. Бях в болница Нефертити. Бях с местна упойка, не усещах нищо. Единствено докато бият упойката боли. След като ме изписаха започна да ме боли доста, но до 2 часа ми мина. Вечерта ми потече малко кръв. Вечерта се събуждах на няколко пъти. Днес-на 2 ден вече се чувствам по-добре. А цената беше 1800 лева.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 799b349b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направих операцията преди 3 дни. Болница Каспела-Пловдив при доктор Кулов. Пълна упойка-900 лева. Първите 2 дни ме болеше доста, но с времето болката отшумява все повече. Изписаха ми антибиотик и хапчета против отоци, пих обезболяващи само първия ден след това. Болка има, но не е непоносима. Ушите ще придобият финалния си вид около месец след самата операция, а дотогава само се надявам да не щръкнат отново. В момента усещането е кофти, но не защото боли, а просто защото не чувствам ушите си. След 9 дни ще ми бъдат премахнати конците и тогава мога отново да пиша, ако има интерес. Бинтова превръзка носих само 1 ден, а сега нося ластични ленти. Аз лично не съм имала течения от самия разрез, дори и първия ден. Можете да имате в предвид, че съм на 14 години и въпреки това реших да го направя, естествено заради подигравки и комплекси. НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ! При кадърен лекар и спазване на указанията му всичко ще е наред.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 46a605f28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравейте направих си операцията преди 7 дни и при мен болка имаше и то не малка около 5 дни сега се чувствам по добре махнах превръзките и от раните тече някаква течност и ми се смтрува че се събира и коричка промивам само със спирт, ако някой може да ми каже дали това е нормално? Шевовете ще ми махат на 12 ден и малко ме е страх да не боли :) благодаря ви предварително

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 882780674e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте!
Искам да си направя отопластика и ако може да ми препоръчате някой доктор... :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker