Вашето мнение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Вашето мнение
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1478 пъти
Не знам как изглеждам в очите на околните, но не се харесвам и чувствам, че никой не ме харесва. Никой и не демонстрира някакви чувства към мен.
На 24 г. съм, момиче и живея с приятелката си. Само, че не се чувствам вече добре с нея. Тя вечно има нещо да върши и почти винаги то е по-важно от мен. Дори да изчисти е по-важно от това да се види с мен.
Спортувам от половин година, катерене и рядко фитнес.
Въпреки това съм 60 кг за ръст 160. Освен спорта, работата ми в свързана с непрекъсната физическа активност. Основните вредни храни съм ги спряла. Когато не ходя на фитнес правя упражнения вкъщи, а когато почивам от работа ходя да тренирам катерене (1-2 седмично катерене и 2 пъти вкъщи), пия витамини и се храня много по-здравословно от опреди. Единственото нещо, че поне един път на ден си позволявам нещо дребно вредно, но не мога да издържа, изтощавам се. Не мога да си осигуря нормална храна за целия ден. Закусвам, обядвам и вечерям разнообразно и нормално. Примерно кисело мляко с овесени ядки, за обяд месо, а за вечеря салата със сварени яйца. И само следобедната ми закуска около 50 г вредно. Пробвах с ядки, но и те омръзват, като е постоянно.
Та така, спортувам за да изглежда по-добре, да отслабна здравословно, без тъпи диети и накрая просто нито има резултат, нито се харесвам, нито ме харесват. Обезсърчавам се, макар и да гледам да не се предавам. Просто искам да ви чуя мнението, как изглеждам от вашата гледна точка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: cbe51be8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Изглеждаш объркана. Първо не мисли дали другите те харесват или не. Ти трябва да започнеш да се обичаш, за да ти личи. Може би приятелката ти е наистина заета или фокусирана над нещо, просто се обади на друга, ако искаш разнообразие.
Колкото до здравословния режим звучи доста добре, храниш се добре освен това нареченото 50 гр вредно. Смисъл за да има ефект се нуждаеш от редовни тренировки и обилно количество вода. Примерно аз също работех физическа работа и след това 1 час фитнес, 3 пъти в седмицата. Ако искаш нещо 'вредно' една лъжица мед или 1-2 фурми или няколко стафиди може да си позволиш след тренировка. НО ако искаш резултат те съветвам да ги избягваш и да бъдеш постоянна и резултата няма да закъснее. Успех и мисли позитивно!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 833cbf767f
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Продължавай да спортуваш и наблегни на книгите :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bd07efa4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Не е важно колко килограма си, а дали имаш излишни тлъстини. Аз съм 1. 60 и съм около 60 килограма, но стегната и без излишни тлъстинки. Често хората ми казват, че повече от 50 кг. не ми дават, така че, мила, ако си с хубаво, добре оформено тяло, няма значение колко тежиш, по-добре забрави за кантара. Моят съвет е да не се вманиачаваш толкова.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker