Червена коса - привлекателна ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Червена коса - привлекателна ли е?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 3856 пъти
Здравейте. Забелязала съм, че повечето пъти, когато се говори за цвят на косата, винаги става на въпрос за вечното съперничество между блондинки и брюнетки, а червенокосите винаги биват забравени. Първо се обръщам към мъжете - смятате ли червенокосите за привлекателни или цветът ви отблъсква? И ако да, то какви повече харесвате - с рижава/медночервена коса или винена/тъмночервена (не броя много искрящото, аз лично не го харесвам)? И после към дамите - пробвали ли сте/бихте ли пробвали червена коса и какъв точно нюанс от изброените по-горе?
Аз също така смятам да си боядисам косата червена, но не мога да реша кой точно цвят, като и двата ми харесват еднакво. Имам пъстри очи и порцеланова кожа без оттенъци, всички ми казват, че червеното би ми отивало, така че няма какво да ме спре, но не мога да избера нюанса. Моля, изкажете си мнението по темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9c063e0512
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е привлекателна червената коса. Дори естествените червенокоски се боядистват често руси - отива им, защото тенът и очите са светли.
У нас обаче почти няма естествено червенокоси хора, а махагоновите цветове... ами те не са естествени. Някога ориенталските жени по харемите са се каносвали така. Днес циганките (ромки) обичат да се каносват, както и туркините, но това е просто, защото техните коси са страшно черни и друг цвят едва ли би се получил и без това.

Аз харесвам ЕСТЕСТВЕНО червения цвят - ginger. (вид рижото). Самата се боядисвам руса при естествен светло кестеняв цвят... не съм против боядисването, но просто от кестеняв цвят да станеш махагон (цигански) е чиста проба загуба на време. Освен това махагонът си беше модерен преди години и днес старите лелки са все още с него.
И още нещо трябва да знаеш - червеното е най-трудният за поддържане цвят. Той пада много лесно и ТРЯБВА всеки месец да си гориш цялата си коса.
При русото например, което УЖ горяло се правят само корените и веднъж на 4 месеца цялата коса.
При черното е подобно (не препръчвам, защото пък не можеш да го махнеш).

Съвет - не променяй естествения си цвят повече от 3-4 тона по-тъмно или по-светло. Ако имаш тъмно кестенява коса - виж лешникови цветове, дори тъмно русо, светло кестеняво. Ако си светло кестенява - русите цветове много лесно ще те хванат, а върху тях можеш да пробаш рижаво (като на едната от отчаяните съпруги например), но и при него ще боядисваш всеки месец косицата.
Или... просто си остани с естествения цвят.
Много жени са ми харесвали цвета, казвала съм им боята и просто не им се е получавало. Иска се голямо постоянство (да не сменяш непрекъснато цвят и боя), иска се търпение (не се получава желаният цвят от един път) и се иска ДА ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b6de8239c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке не слушай номер 1. Напротив, червената коса винаги е била привлекателна. Разбира се зависи до човека, ако нямаш хубави черти една смяна на цвета няма да те направи красива. Съвет от мен - ако слушаш повечето коментари тук, означава да не си промениш косата по никакъв начин. Някой хора са много тесногърди и не са склонни към промяна. Щом ти харесва няма какво да се колебаеш - това е коса все пак, расте, не е нещо перманентно. Аз точно преди 2 седмици се боядисах в тъмен махагон и страшно много ме харесват с нея. Но най-важното е, че аз се харесвам. Мнението на другите не е от особено значение.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ee1790ed56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лично аз не намирам червената коса за привлекателна. Падам си по дами с черна коса, но здрава! Или много, много тъмно кестенява off black май се води.
М. 32

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a2495e4ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Защо всичко, което правите, трябва да е съобразено с желанията на мъжете? Щом нещо ти харесва, направи го. 1 за червения цвят, хората, които казват, че не е привлекателен, явно не са влизали в tumblr

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8a0f1c8559
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Има червена боя с махагонов оттенък. Винаги съм се боядисвала с нея. От известно време смених боята с кестенява и изглеждах много бледа.
Като авторката съм - с порцеланово лице и пъстри очи.
Червеникавият оттенък на косата ми придава по-свеж вид на лицето.
Много е важно какъв е естественият цвят на косата и как би изглеждала боята върху нея.
Посъветвай се с добър фризьор за боята, която ще използваш, ако решиш да е червена.
Ако си с кестенява коса, не е трудно да се поддържа цвета.
Аз я боядисвам на 1, 5 - 2 месеца.

пс: Това за туркините и циганките ме разсмя. На черна циганска коса, колкото и червено да нанасяш, няма да се получи. Те отдавна си изсветляват косите с всевъзможни химии.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3464d93159
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз лично не го намирам за привлекателен цвят. А и ти казваш, че имаш пъстри очи - изобщо не си представям как нещо такова може да ти отива. Има толкова красиви кестеняви нюанси, можеш да си избереш един от тях с леко червеникав оттенък, но баш червено - не. Едно на ръка, че стои страшно изкуствено и всички боядисани червенокоски ми изглеждат като с перуки. Другото е, че такива цветове извикват асоциации със стари жени - и двете ми баби откакто ги помня са червени, и много от приятелките им също. Сега е модерно г/д обаче не познавам готини хора, които са се поддали на този тренд, все са някакви кифли и "дами" със селски манталитет... Просто червеното в момента е новото русо. Както едно време онези глупавичките спечелиха на блондинките лоша слава като се боядисаха, така и сега с този цвят.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 202a7f76e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 1 е жена... Моето (мъжко) мнение е, че червената коса може да изглежда доста привлекателна! Лично аз предпочитам малко по-светло червено - между русо и червено, но това е ако лицето е по-светло. При по-тъмно лице сигурно малко по-тъмно червено - между червено и кестеняво.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9c9d3cce1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Н 1 е прaвa сaмо зa едно- трудно се поддържa червеният цвят, без знaчение кaквa тонaлност. Рижaво или медно- червено е по- млaдежки цвят според мен, по- весел, жизнен, зaтовa ти го препоръчвaм. По- тъмното кaто че е по- формaлен, мaлко по- строг цвят. Нa мен лично оървият ми е естествен, вторият съм си боядисвaлa. Хaресвaт ми много и двaтa вaриaнтa, въпреки, че в моментa съм по- скоро русa, зaщото живея нa може би нaй- слънчевото място поне в Европa. Червеният цвят не се коментирa толковa, може би зaщото все пaк не всякa може дa си го позволи и е по- рядко виждaн. Той е рaзличен, aтрaктивен, предизвикaтелен, сексaпилен.
Хaхaх, еднa идейкa, смятaм, че омбре с тези двa цвятa ще е много оригинaлно.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c665dce07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Редхедс руул. Ако говорим за тъмно червена коса... супер е. Лично аз не се кефя на естествения рижав цвят. Обаче и аз не бих препоръчал да се боядисваш, в повечето случаи естествената коса си е по-добре. А за миналия коментар... косата си е супер, циганките се правят като маймуни и като цяло цветовете или бият повече на оранжево или изглеждат супер мизерни, тъй че те не са добър пример за червена коса.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6a2cebb534
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Супер са червенокосите. Но такива рядко се срещат.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a6609d4858
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Червенокосите са страшно секси, но както каза 13, те рядко се срещат и са с наистина искрящобяла кожа, малко други жени могат да ги имитират. Ако си с тъмна кожа, червеното няма да ти отива, ако си пък с светла-още по-добре.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c80c7e5938
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Направо обожавам рижаво-медени коси, страшно ми харесва как харесват, скоро мисля да си я боядисам С: - жена

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker