Вече изглеждам изкуствена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Вече изглеждам изкуствена
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1917 пъти
Здравейте, моята история е толкова нелепа, че чак би послужила за урок на много млади момичета. Като малка бях доста пълна с около 35 килограма над това което трябва да съм, когато влязох в пубертета ми просветна, че ако не отслабна цял живот ще си стоя като кукувица сама и започнаха великите диети. Глада и упражненията си дадоха думата и за година и 8 месеца постигнах фигурата която искам. НО.. изненадващо това не ме удовлетвори, аз се чувствах все още дебела, грозна и отблъскваща. Родителите ми постоянно ме убеждаваха, че съм красиво момиче, но аз не ги слушах. Козметичните корекции станаха мое хоби. Дори няма да изброявам какви тъпотии правих по себе си, защото ме е срам. Изглеждайки като долнопробна кукла Барби си мислех че съм перфектна- слаба и с 'красиво лице'. Преди 4 месеца в магазинчето на сестра ми се запознах с нейн колега. На пръв поглед свястно момче с красиви кафяви очи. Запознахме се и от дума на дума се уговорихме да излезем тримата - аз, той и сестра ми. На срещата сестра ми пожела да си тръгне по- рано и останахме двамата с това момче. Аз вече пълна със самочувствие започнах да му се кикотя, да му показвам, че ми харесва и го поканих да се видим пак отново, но само двамата. И тук се срути моят измислен перфектен свят. Той се опита да бъде тактичен и ми каза, че 'Не си падал по мацки като мен'.. аз естествено го попитах какво има предвид и той ми каза, че не искал да ме обижда, но съм изглеждала като фалшиво момиче, с което не си представял да има връзка. Бях шокирана.. та нали аз вече бях перфектна.. защо той ме отблъсна? ! Потърсих специална помощ и се оказа, че проблема наистина е бил в мен. С изкуствените мигли, нокти, с многото грим и екстеншъни аз просто съм прикривала истинската си същност заради страха да не бъда отхвърлена отново както преди, когато бях пълна. И ето.. веднъж харесах едно нормално момче и той ме отхвърли заради евтиния ми вид. Момичета, надали ще ви повлияя защото знам че когато човек си науми нещо никой не може да го разубеди, но поне се замислете над думите ми - не се променяйте само, за да бъдете копие на красивите известни личности, бъдете себе си и някой ще ви хареса такива каквито сте, а не като мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1ab65167b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Единствено мога да те поздравя за прозрението ти! Мнозинството от мъжете, които искат сериозно обвързване, наистина не си падат по намацани жени. Абсолютно в десятката си с прозрението си, че чрез корекции по външния вид прикриваш недостатъци в душевността си.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5a92ad46ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А не може ли да спреш да слагаш всички неща по себе си. Убедена съм, че без тях си много по-прекрасна и красива. Поздравления за това, че си открила и разбрала, че проблема е в теб. Вярвам, че ще успееш да спреш да се "маскираш" и някой ще те обикне истински. Успех мила, бъди силна и не се предавай, само защото някой те е отхвърлил.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f3b11e00ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пластичните операции няма как да ги оправиш, но поне спри да използваш всичките тия тонове грим, екстейшъни, нокти, мигли и т. н. Позволи на света да види теб, а не колко добре се е справила фризьорката! И ще бъдеш приятно изненадана! Да, за да излезеш от вас без всичките тия неща ще ти трябва смелост, но разбери за теб те са просто маска, с която си се опитвала да скриеш истинското си АЗ. Е, време е да махнеш маската и да позволиш на хората да те видят такава каквато си. Страшничко си е, но трябва! Иначе ще продължиш цял живот да се криеш и накрая никой няма да разбере колко готина и чаровна си в същност, защото вместо прекрасната ти усмивка ще виждат един тон грим, вместо блясъка в очите ти, ще виждат изкуствени мигли... а ти не искаш това, нали? Всяка може да си сложи мигли, но не всяка има смелостта да излезе от вкъщи без грим. За това, мила, позволи си да бъдеш себе си, а не евтина кукла. Ти си уникална и си много повече от това! Нека хората го видят!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker