Да се запиша ли на плуване? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Да се запиша ли на плуване?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2354 пъти
Здравейте! На 14 години съм, момиче. До сега не съм спортувала нищо, но майка ми иска да започна. Аз също имам желание. Изпрах си плуване и фитнес. Имам няколко въпроса относно тях. Първо за плуването. Не мога да плувам и малко ме е срам. Късно ли е на тези години да се науча? И също така наистина ли от плуването раменете се уголемяват? Ако отговорът е да, бих искала да попитам след колко време горе-долу тренировки се получава уголемяването. А сега за фитнеса. Дали ще е смешно да ходя сама, тъй като съм едва на 14, а сигурно там ще има по-големи хора? Ще съм благодарна да чуя дали изборът ми е добър и ако желаете да ми предложите други спортове. Засега ме влече към тези.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2493522aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти. Не, не е смешно да ходиш сама на фитнес или тъпо. Хубаво е ако си намериш другарче да идва с теб и то да тренира, но при условие че има желание.. Относно плуването - незнам след колко време, но и аз съм момиче на 15 години - и аз ще се записвам на плуване след около 1 седмица близко.. Успех <3

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 563c9ee884
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хубаво е, че си изБрала плуване и фитнес. При плуването раменете се разширяват ако плуваш всеки ден. Ако е например 2-3 пъти в седмицата няма страшно.
За фитнеса, ами там със сигурност ще има много по-големи хора от теб. Мъже най-вече.. Ако не те е срам ходи, няма лошо. Не знам дали ще е смешно. Сигурно няма да ти обръщат много много внимание.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b84b5abea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Здравей! Запиши се на плуване!! :*

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d39cd53280
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: забравих да спомена, че спортът, който търся трябва да ми помогне да отслабна в бедрата и дупето.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 28481008c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Аз плувам редовно и мога да ти кажа, че това е прекрасен спорт. Единственият при, който няма как да се контузиш! Това, че не можеш да плуваш не е проблем. Срещу доплащане в басейна има и инструктори, които ще те научат. Колкото до развитието на раменете, не се тревожи. Това се получава само при професионални състезатели, които са в басейна с часове и то всеки ден. От 1 или 2 ходения седмично няма да имаш промяна в раменете, но пък ще ти се подобри дишането и зимата няма да боледуваш толкова, а и ако искаш и малко да отслабнеш, това също е добър вариант, защото без много усилия работиш за почти всички мускули.
Фитнесът също е готин спорт. А това, че си на 14 не е никакъв проблем. Хората са отишли там за да се стегнат, да отслабнат или да направят мускули и никой няма да се занимава с теб и с възрастта ти. Така, че ако ти харесва, ходи си и да не ти пука.
Моя трети любим спорт е йогата. Ходя отскоро, но определено се запалих. Приятно е, уж не е много натоварващо, ама после се чувствам едно такова приятно уморена, с отпуснати мускули. Така, че ако искаш, пробвай. Както четох някъде, това е най-универсалния спорт, подходящ е за всеки без значение възраст, физическо състояние и т. н. Просто ако си лоша физическа форма в началото ще ти дават по-леки упражнения. Както казах, аз направо се влюбих в този спорт. Ама най-добре си пробвай, да видиш дали ти харесва.
Успех и запомни няма какво да се срамуваш, че още от първия път не можеш това или онова. Всеки е тръгнал от някъде, но с повече постоянство добрите резултати не закъсняват. А и идеята е просто да се раздвижиш, а не да ставаш професионален състезател. Така, че избери си нещо, което ти харесва и го прави с удоволствие!

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4468545d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Тренирам плуване от 11 години. Мога да кажа, че това е най-хубавият спорт, защото няма мускулче, което да не участва при плуването, а и се извайват страхотни тела.
Никога не е късно да се научиш да плуваш.
Не се притеснявай за раменете си. Ще отнеме доста години, но ти едва ли ще тренираш толкова активно.
Защо да е смешно да ходиш сама на фитнес? Не разбирам какво срамно и странно има в това.
И все пак не забравяй, че ако искаш да отслабваш трябва да спазваш хранителен режим! Има доста голяма разлика между диета и хранителен режим!
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker