Фитнес? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Фитнес?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1479 пъти
Та аз съм момиче на 13 години. Тренирах бойни изкуства, но 3-4 месеца по-късно се отказах. Искам да си стегна тялото! Висока съм около 1. 58, тежа 50 кг :Х (Но нашите казват, че е от костите ми, наследила съм го от баща ми ). Нямам плосък корем, но НЕ СЪМ ДЕБЕЛА, даже когато се изпъна имам плосък корем :Д.
Та сега по темата - А. Мога ли да ходя на фитнес на 13 год.? Инструктора каза, че няма проблем. Аз няма да ставам културистка, просто да поддържам форма и да се стегна.
Б. Понеже до скоро не намирах фитнеса за спорт си нямам НИКАКВА представа какво се прави. В смисъл, няма веднага да отида на гладиатора насред другите възрастни :Д. Инструктора ти казва какво да правиш ли, какво? Извинявам се, че съм толкова зле, нооо... Много малко момичета останаха, които тежат от мускули, не от грим :д.
Моля, без обиди. Нима има нещо лошо, че искам да спортувам?
Моля модераторите да публикуват историята ми, знам, че тук не е точното място да питам това, но сайта е чудесен. Извинявам се, ако имам правописни грешки :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 48ef7efe2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е задължително да ходиш на фитнес. Тичането е най-ефикасния вариант, а да го правиш навън на чист въздух, е много по-приятно, отколкото да се затвориш в някоя зала. Можеш да започнеш с 2-3 дни седмично, като постепенно ги увеличаваш. Същото важи и за темпото - в началото по-бавно (крос), а като напреднеш, можеш да започнеш и спринтове. Успех! :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ae1de53ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До коментар No 1:
тичам редовно вече от 6 месеца и мога да ти кажа, че няма никаква промяна нито в килограмите ми, нито в начина, по който изглеждам. Тичането не е най-ефикасния вариант. :)
Спринтове? На дълго разстояние? Спринтове? Даже малко маратонци успяват да постигнат това, а какво остава за 13 годишно момиче?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 324b66bbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   До номер 2 - от авторката :)
Съгласна съм, аз също тичам редовно от 4-5 месеца, но... Файда :/. А и все пак аз съм твърдо решена да ходя на фитнес, не питам за начини как да отслабна, а това, което питах по-горе. Иначе благодаря за бързите отзиви :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e84cb4194a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От #1:
Тичането Е най-ефикасния вариант без никакво съмнение. Въпроса е как се храниш, защото дори да тичаш по 3 часа на ден, ако след това изпиеш 1 кола с пица или бургер например, язък ти за тичането. Аз свалих 5 килограма за 1 месец с тичане и здравословно хранене и без никакви диети. Позволявам си да ям абсолютно всичко, но просто постоянно броя калориите, които приемам и се стремя постоянно да съм на калориен дефицит. Иначе, за тичането явно не си ме разбрала нещо. Спринтовете при т. нар. HIIT са около 30 секунди. Тоест, правиш 30 секунди спринт, след което продължаваш с по-бавно темпо (крос) или просто спираш и почиваш, след което повтаряш поне 5-6 пъти като за начало.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ae1de53ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм коментар номер 2,
успех с отслабването, авторке. :)
До коментар номер 5,
извинявай, явно наистина не съм разбрала за спринтовете. Аз също се храня здравословно (или поне полагам усилия да го правя), но килограмите ми не са мръднали. Това с боренето на калориите на мен ми идва много мъчително, но явно има ефект. HIIT съм правила, но ми беше трудно и не повторих.
А иначе има и някои сеирджии на стадиона, дето само ми лазят по нервите и последните 2 седмици не ходя много често, така че може и на това да се дължи ''заковаването'' на килограмите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker