Дълга коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Дълга коса
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1511 пъти
Здравейте! Някой знае ли някоя маска за бърс растеж на косата в домашни условия или някоя бабина резепта.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8833fb2547
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тривитаминол и стимулант на Икаров. С Икаров се мажеш преди къпане и сташ така 30тина минути, тривитаминол 1 път в седмицата, стоиш по колкото може повече, около 8-9 часа, най-добре спи с него. Тва е, за 1 година косата ми порастна от раменете до 4-5 пръста под гърдите.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ec2f52ec92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   н 1, не искам да ти разбивам илюзиите, но на всеки човек за 1 година косата му расте по 12 санта или към 1 см. месечно - хубаво нещо е внушението, но още не е измислено средство за по-бързо растене на косата - всичко е ген, начин на живот и пак ген. Косата на всеки човек би порастнала толкова като при теб ако не ходи на фризьор и тем подобни.
Мога просто да препоръчам на хората с мерак за дълга коса да ползват кристали (масло за коса) за краищата, да са много търпеливи и да не ходят 1 година поне на фризьор - косата ще им порасне като на номер 1 и без мазила.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3b136ded8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 2, има цъфтящи коси които не могат без фризьор една година и да не е внушение има коси които растат по бързо от маски и т. н. Моята порасна за 2 месеца маска и 2 почивка с маската с тривитаминол (не чист тривитаминол, а популярната маска в нета) от 3 -4 пръста под раменете до 2-3 пръста под гърдите. Всъщност около 5-6-7 см, но заради пресата се наложи да подстрижа малко, но скоро пак започвам маската... Пробвай и хининовата вода, но ако не ти е мазна косата, щото тя омазнява до някаква степин(слагай често, през ден или всеки ден! Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 34b648a4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спри третирането на косата с преса, мажи я поне веднъж на месец с някоя домашна маска за коса докато се съживи след прекалената обработка с преси, разресвай само с едър гребен и избягвай ресането с четки за да не цъфти косата, а това че трябва да се ходи на фризьор всеки месец са глупости- ако си пазиш косата няма да ти се налага да ти я режат - аз ходя 2 пъти в годината и не се оплаквам от цъфнали краища. Косата ми за 2 години порасна от раменете до кръста а единствено я мажа с маски на SERI и аргановия серум за коса на AVON. Само през лятото повече грижа с зехтин и рициново масло или Икаров че много я изтощава слънцето и водата. Откакто следвам този мой план и от косопад и от пърхот се отървах.
Това е от мен
Успех

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: dabac69331
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз почти сядам на косата си, когато е пусната, така че мога да ти помогна в тази област.

Най-важното - не слушай номер 2. Всеки може да има красива и дълга коса. А на фризьор трябва да се ходи редовно, ако краищата нацъфтят. Но не и прекалено често, а само когато има нужда. Не ползвай кристали! В тях има силикон, а той не влияе добре на косата. Само прикрива нацъфтялото, но не го отстранява.
Също така, изборът на шампоан е много важен. Не ползвай сайъс никога и за нищо на света. Моят съвет е да редуваш 2-3 различни шампоана, за да не привикне косата само с един. Редувай примерно веднъж бебешки, след това такъв за бърз растеж, а после шампоан за нормална коса. Препоръчвам бебешки, защото в тях слагат най-малко вредни съставки. Запомни едно - колкото по-прозрачен е шампоанът, толкова по-хубав е. Препоръчвам също шампоан на Здраве или Гарниер фруктис. Не забравяй и подходящ балсам, който обаче не трябва да слагаш в корените, а само по дължината на косата.
Друго важно нещо е добрата грижа за косата. Не е хубаво да се изправя, суши със сешоар или реше с четка. Използвай гребен, защото по тях остава много по-малко коса. И я реши от краищата към корените - започваш отдолу и когато срешеш там, издигаш малко по-нагоре. Когато разплетеш и там възлите, още по-нагоре и така, докато стигнеш до корените.
Косата не трябва да се мие прекалено често. На 4-5 дни е добре. Ако е много мазна, може и на 3, но не по-често, защото водата я изтънява и не й влияе добре.
Приемай много течности - когато се обезводниш, дъхът става лош, кожата не изглежда свежа, ноктите не са здрави, а косата се накъсва. Също така яж повече ядки, плодове и зеленчуци.
Относно маските - канеленото масло помага за растежа. Прави различни маски с него.
Като цяло, трябва доста търпение, за да имаш дълга коса. Ако смяташ, че си струват нервите, успех! Но не очаквай да порасне прекалено бързо. За да изглеждаш добре, трябва да се чувстваш добре, затова на първо място е здравословният начин на живот. Без него няма как косата ти да изглежда добре

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker