Изрусяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Изрусяване
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1849 пъти
Естественият ми цвят на косата е светъл лешник, но много искам да съм не точно платинено, но нещо подобно - много светло пясъчно русо. Решила съм да се изруся, затова моля ви, не ме спирайте, а ми дайте съвет как да го направя. С боя направо или първо с блондор? Няма да се обезцветявам, това съм го решила. Красиви руси дами (или такива, които някога сте били сполучливо руси), моля ви кажете ми какво точно трябва да направя? На фризьорките в нашия град грам доверие нямам, а искам в домашни условия да постигна това (с помощта на мама естествено). Повечето мои изрусени приятелки ми казват, че смесват някакви оксиданти, окислители, за да нямат жълт оттенък, но грам представа си нямам какво да направя точно, затова обяснете ми подробно. А дали няма да е по-добре просто да се изруся постепенно само с боя, да си пощадя косата, защото все пак съм тъмноруса и ще стане бързо. Много харесвам светлорусите коси, самият цвят ме привлича. Свързвам блондинките със слънцето, много им се кефя. Леля ми има бяла кожа, сиви очи и е точно със същият цвят коса, какъвто аз искам да си направя и е много красива! Не е като слама, а е жизнена и буйна, тя си я навива, изправя, връзва. Много искам да имам и аз такъв цвят!
Момиче, 21 год.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 96c361f0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Качествена боя, която ще те изруси без супра. Боята изсветлява до 4 тона естествената коса. Правила съм си косата с боите на МАТРИКС и съм най-доволна от тях не се отмива лесно. Поддържам косата си с един шампоан на същата марка против медени оттенъци. Не иска допълнителна грижа. Силно препоръчвам.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b17f1f8ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Скъпа авторке, няма да те спирам по никакъв начин, но ще ти дам един съвет. В момента те разбирам просто перфектно защото аз бях по същия начин като теб. Наумих си че искам да имам идеални златисти коси и не обърнах внимание на всички които искаха да ме разубедят. Имах дълга и гъста кестенява коса до кръста. След изрусяването ми, косата ми буквално се разболя. Започна да капе, изгуби блясъка и гъстотата си. Започна да се къса и стана просто ужасна. Вече 4 години опитвам да възтановя косата си с всякакви чудотворни средтства и методи, но ефект -никакъв. Сега косата ми е до раменете и дори и не иска да ресте, просто се къса. И пак повтарям, не те спирам а просто ти давам съвет, ако искаш да имаш хубава коса но искаш просто лека промяна, промени прическата си или просто смени нюансa с няколко тона.. но не наблягай на русото.. след време ще съжаляваш, убедена съм.. Успех :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 70902d0a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Косата ми е тънка, тъмно руса.. но съм златисто бежово руса съм вече 10 години и мога да кажа, че чувствам косата си страхотна! Не се къса или пада, но пък съм със сравнително къса коса, каре до раменете. Истината за русото е, че е най-скъпият цвят. Тайната е да залагаш на скъпа и хубава боя, както и на добри шампоани, балсами/маски. Боядисвам се с 9. 13 на INOA, като същевременно вадя кичури с блондор. Поддържам косата с шампоан и балсам ЗА ТЪНКА И РУСА коса, след измиване нанасям двуфазен балсам без отмиване и в краищата конопено или арганово масло, но само био. Фризьорката ми го каза още когато се боядисах руса, за да имам хубава руса, блестяща и най-вече здрава коса, трябва много да се грижиш за нея.. Цвета ще го постигнеш, ако не от първия, то от втория.. Но наистина си трябва много грижа, много, много средства и продукти също. Все пак никой не харесва изгорялото циганско русо с 10 см цъфтежи и 5 см корен тип "не се боядисвам, защото много си увреждам косата". Боядисвам цялата на 2 месеца, като 2 пъти през това време т. е. На 20 дни мажа корен.. Мия през ден или понякога два. Надявам се да съм била полезна! Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker