Къде мога да намеря добри фризьори в София? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Къде мога да намеря добри фризьори в София?
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2663 пъти
Здравейте, читатели/ читателю! Пише ви момиче на 16 години по повод намирането на добър фризьор. Имах страшен косопад в продължение на 6 месеца, заради драстичното ми отслабване, за което аз съм си виновна. 2/3 от косата ми отиде в канала и кофата за боклук. Не бях ходила на фризьор от много време и съответно това, което бе останало от косата ми бе цялото цъфтящо. Преди 3 месеца бях на фризьор. Около 7 см си отидоха и въпреки това имаше още цъфтежи. Преди 2 седмици пак бях, но този път ми изрязаха 1-2 см и отново не всички цъфтежи. Рових се из интернет и намерих така наречения long bob, който според мен е всичко друго само не и long, но ми допадна много. Гледах какви ли не видеа и снимки.
От както се помня съм била със страшно дълга, гъста коса. След като изпопада мисля, че все пак къса коса ще е най-добре. Майка ми е на същото мнение като мен. Проблема е, че нямам голямо доверие на фризьорите. На 14 бях на вълна емо прически. Така и не си получих емо прическата, която исках. Показах не една, а цели 5 снимки на фризьорката. Обясних й как, но резултата беше далеч от желания. Затова пиша тук, в търсене на човек, намерил фризьор, който може по снимка да направи съответната прическа. В тази, която искам не виждам нещо много сложно, но все пак може да я подстрижат много по- късо от желаното или обратното. Аз нямам нужда от филиране, ясно защо. Местоположението на фризьорският салон не е от значение, стига да е в София. Все някак ще се добера до препоръчаният от вас фризьорски салон. Благодаря предварително и се извинявам, ако съм допуснала каквито и да е грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 18195e7fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не ти трябва фризьор, а повече самочувствие. Който и фризьор да те прави, прическата при теб ще стои различно от при модела, а и след като се изкъпеш ще е различна от при фризьора. Щом си пробвала много фризьори и не се харесваш, не е от тях. Иначе точно в София е студиото на Стилист Капанов - ако и там отидеш и не се харесаш, не знам. В града ми има ученик на този фризьор и всички остават много доволни, но не става без самочувствие.
Според мен на теб не ти трябва скъсяване. Достатачно си била по фризьорите. По-добре се захрани правилно, изчакай и не ходи по-често от на 3 месеца на фризьор ако искаш дълга коса. Срещу цъфтене помагат много кристалите, маслата за коса, а капането си е от диетата вече, но си виж и яйчниците за кисти, защото може да е и на хормонална основа нещо такова. Вземи си витамини от В групата, А, С, Е особено и се научи да се харесваш каквато си - стига се стреми да приличаш на някого дори по прическа или нещо такова. Видях в интернет прическата, която имаш в предвид - това е една обикновена и скучна подстрижка „на черта“ както я наричахме на времето - лошо няма, но това няма да ти върне окапалата коса.
До някъде действително ще е добре ако се подстрижеш така, защото израства равномерно косата на долу, но не знам дали няма при теб да изглежда прекалено рядка косата, но можеш да се подстрижеш така и после година някъде да не ходиш на подстрижка, само на връхчета. Аз откакто ползвам масла за коса не ми цъфти, което е много добре.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9fbd93b3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ела у Перник, тука подстригваме безплатно. Даже няма да ти останат и уши.

Перничанина

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 389f7a8c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Естествено на улицата на фризьорите - "Майор Първан Тошев", жк. "Стрелбище". Там има 5 салона и 5-те посещавани само от хай-лайфа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker