Футбол - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Футбол
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1243 пъти
Здравейте, аз съм момче на 22. Искам просто да споделя, че преди 10 години тренирах във Варна футбол, по точно в Черно море. И в един момент просто ми писна и си заминах от тренировки и не се върнах никога. Мисля, че имах потенциал, треньора ме викаше даже по добрите групи който бяха сформирани тогава. Напоследък взех да се замислям дали ако бях продъжил щях да стана футболист, дали щях да изкарвам добри пари дори и тук, дали можеше да отида в чужбина. Но тогава найстина ми беше писнало от простотията на тренировки. Първо бяхме на стадиона в Черно море и тренирахме зад вратите на едно пространство, нямаше много трева и като завали гледайте какво ставаше. Накая ни преместиха на един стадион забравен от бога, който е от Варна го знае, става въпрос за Юрий Гагарин. Там сега като се замисля условията бяха малко по-добри щото ползвахме самия стадион, но имаха навика да ни пращат на друг който се намира в курортния к-кс Дружба. И един ден, отидох на тренировка и казаха сега ще ходим там, и аз започнах да се чудя кво става и всеки беше с баща си с тоя оня с коли а аз си бях сам и нещо се изнервих, че няма с какво да се предвижда до там и си тръгнах.. Та вие тренирали ли сте нещо и съжалявате ли сега, че сте се отказали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: e18fdaca9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да - футбол и да съжалявам. Но аз съм на 15 и може би има шанс. Но спокойно, в България, ако не си богат и с връзки, нямаш голямо бъдеще. Чужбина е мястото. ☺

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b320c6baeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз като малка съм изврънкала нашите да ме запишат на фигурно, но треньорът не ми обръщал много внимание и не съм искала да ходя повече. Сега тренирам друго, но започнах късно и това ме кара да се замисля къде щях да съм сега, ако си бях продължила с фигурното. Яд ме е на себе си, че съм се отказала така, но знае ли човек - всяко зло за добро :) Като се замисля, кариерата на професионален спортист вече не ме привлича толкова, избрала съм своя път и го следвам. А пък спорт винаги може... за равлечение, за поддържане на форма, здраве и т. н.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7e6a60813f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз като малка съм изврънкала нашите да ме запишат на фигурно, но треньорът не ми обръщал много внимание и не съм искала да ходя повече. Сега тренирам друго, но започнах късно и това ме кара да се замисля къде щях да съм сега, ако си бях продължила с фигурното. Яд ме е на себе си, че съм се отказала така, но знае ли човек - всяко зло за добро :) Като се замисля, кариерата на професионален спортист вече не ме привлича толкова, избрала съм своя път и го следвам. А пък спорт винаги може... за равлечение, за поддържане на форма, здраве и т. н.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e923017959
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Футбол като теб, спрях долу горе когато и ти си спрял. Отказах се защото тренера ме игнорираше и пускаше други деца, деца на които родителите бяха заможни. До ден днешен съжелявам. Постонно мисля какво би станало ако бях продължил и не се бях отказал, зашото талант наистина имах. До ден днешен това ме гложди, а вече минаха 17 години.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker