Все отлагам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Все отлагам
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1058 пъти
Ядосвам се на себе си. Ядосвам се, че всеки ден си казвам '' днес започвам здравословно хранене и да правя упражнения ''. Всеки ден. Започвам, супер мотивирана и на по средата се спирам и почвам да ям каквото си искам и после се чувствам виновна. Не искам пак да започна да отслабвам по онези неправилни начини, не искам пак да седя в банята и да се мъча да повръщам. Нуждая се да отслабна, нуждая се от това. Нуждая се за да се чувствам по-добре, но нима нямам толкова воля? Как подяволите да накарам себе си, да надвия себе си, да имам волята, която ми е нужда за да отслабна, да живея здравословно и щастливо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: bdc7201690
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей, разбирам как се чувстваш и при мен е така долу горе. Някои наистина нямат воля да направят нещо, но според мен е по-скоро мързел, защото като има желание, има и начин. Наложи си да ядеш здравословно. Не обичам нито да се хваля нито да говоря за себе си, но ще ти дам пример. По принцип още като малка почти не се хранех, бях много злояда, постоянно бях навън, движех се и не се сещах за храната. Бях много слаба до 7 клас, хората мислеха, че съм болна, защото повечето дрехи ми бяха големи. Пък когато си в пубертет е важно да се храниш, за да качиш на височина, за бюст и така нататък. 8 клас не знам какво ми стана, ядях много, викам си ново училище, останах без приятели почти и почнах да се тъпча и то не да ям три пъти нормално, ами и между храненията. Качих кг и не можех да се позная, ама тогава не ми и пукаше. Вече 9 клас тръгнах много да се ограничавам, ама без спорт както преди. Вече три години продължавам така с органичаване, то не е диета, ами един вид колко мога да изкарам без да ям и излезе така, че с всичките усилия по 4 кг на година, което е малко, защото хората ги свалят за месец. Но въпреки всичко не се отказвам, това ми се превърна в мания, броя калории и се чувствам виновна като изям една вафла примерно. Значи, с диета стават нещата, но да не е чак така да се лишаваш и да гладуваш. Решението е спорт. Преди два месеца правих 30 дневно предизвикателство с клекове и се стигаше на 30 ден до 90 клека. Не видях ефект, но щом имаш мускулна треска и се мъчиш трябва да има ефект. Стегнах си краката и задните части малко и бях доволна. После преминах на 30 дена леки кардио упражнения. Сега почнах друг вид клекове- на 30 ден се правят по 250, дори на шестия ден виждам резултати макар и малки. Изобщо не се притеснявай, прави упражнения, ходи по възможност на фитнес и ще видиш резултати. Избягвай сладко, пържено и тестено. Като ти липсва мотивация натяквай си, че го правиш за себе си, че ще станеш по-хубава и ще ти е по-добре така като свалиш някой кг. Аз например малко го правя с нежелание, но си пускам музика и така си правя упражнения. Някога искам да ям нещо вредно, но като видя калориите му и се отказвам. Гледам снимки на хора с хубави тела и се мотивирам. Не гладувай, не повръщай, прави леки диети и прави упражнения. Спорта е преди всичко удоволствие и здраве и щом имаш желание, има и начин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker