Мнения за боя "Afrodita" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Мнения за боя "Afrodita"
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 4483 пъти
Здравейте. На 17 съм. Боядисвам се от близо 2 години, първо с къна, после започнах с боя. Ако може да ми кажете домашна маска. Защото ме е страх да не остана без коса с тези бои. Няма как да спра понеже естествения ми цвят е светло русо, а аз се боядисвам черна. Повече се харесвам черна, а и другите също. А ако я оставя да израстне малко и стои много грозно. Сега си взех тъмно кафяво и смятам това, което израства да го боядисвам с кафяво за да ми изсветлее косата постепенно. Бих искала да чуя мнения за боята "Afrodita". Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 08cbe7063c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, първо черното пада само с обезцветител и то доста пъти... а като естествената ти коса е светло руса като израства изглежда така сякаш нямаш коса по скалпа - който те е боядисал тъмно, се е избъзикал с теб или ти е завиждал на естествено светлия цвят - голяма рядкост у нас.
Колкото до боята... ами ти решаваш дали за тази цена може да има хубава боя. Искаш да имаш хубава коса с... домашни маски и боя за 2 лв. Ами сори, но няма как да се получи това при положение, че има цели екипи, които правят продуктите, а българските бои са просто смесици разни готови от най-ниско качество и може да ползваш при къса коса или бяла коса като си стара, но ако искаш да имаш дълга коса и добър ефект, ще трябва да се „бръкнеш“ за хубава боя поне на Шварцкопф (която не препоръчвам иначе), а и домашна добра маска няма - бръкни се за добър балсам и за добро масло за коса и си спести бъркането на яйца и кисело мляко, които най-много ще ти размиришат косата и ще я накарат да стои като умрял прилеп.

Приветствам решението ти иначе да се махнеш от черното, защото при твоята естествена коса е много трудна поддръжката, но инвестирай едни 10, дори 15 лв. за боя и се прави ЦЯЛАТА в продължение на поне година всеки месец.

Защо го казвам това - ти ако не искаш да се обезцветяваш това е начинът малко по малко черното да се замести от пигмента на желания от теб цвят. Черното е много стабилен пигмент и няма да падне никога само - ти с пермаментна боя можеш постепенно да го махкаш, но от само себе си черно не пада. .
Хубави бои на прилична цена са например на Гарниер - правят и стабилен цвят и са достатачно силни с времето да ти изкарат черното. Ти иначе можеш 5 годинки да чакаш да израсте черното и до тогава така ли ще ходиш?
Познавам собственика иначе на фирмата, която прави твоята боя, но честно казано бг. боя не бих пробвала - имаме хубави кремове за тяло и кожа, хубави пасти за зъби, но продукти за коса просто нямаме хубави като цяло, да не говорим за боя. Майка ми ползва подобна боя и е доволна, но тя е на 57 години и има коса до раменете.
Ти решаваш де, но ако нямаш пари за качествена боя не се боядисвай изобщо.
И не се води по мнението на хората. Най-желани са русите момичета, а ти не разбирам как реши на такава естествена коса да си нахлепеш точно черно...
Затова първо хвърли бг. боята в коша, после купи хубава и качествена боя и СЕ ПРАВИ ЦЯЛАТА ако не всеки месец, то поне през месец и ако си постоянна и ползваш един и същи цвят след година ще имаш този цвят... с разлики, но що-годе прилично, а после можеш да ползваш все по-светли бои докато стигнеш до близък цвят до собствения и лесен за поддръжка.

На светло русо сори, но не бива да стигаш по-тъмно от светло кестеняв цвят и изобщо руси момичета, не се боядисвайте в по-тъмни цветове - израства и изглежда сякаш долу темето ви е голо!
Питайте МОМЧЕТАТА дали и как ви харесват - жените си имаме и известна степен женска злоба - ако ти завиждат за естествено русата коса ще си умрат от кеф като се почерниш например. На годините на Авторката е простимо да съгрешиш, но за жалост и на 30 г. доста жени ходят прошарени, с неподдържан цвят, паднал цвят и изобщо - ЗЛЕ.
Авторката ако е умна ще се прави ЦЯЛАТА с боя поне над 5-6 лв. почти всеки месец, а като израстне черната коса, където е била ще почне малко по малко да изсветлява докато стигне до светло кестеняво и защо не - русо - хем ще ѝ е лесна поддръжката. Русото не пада като другите цветове и е мит, че гориш косата си с русо - точно обратното. С русо се правиш само корените 1 път месечно, а дори кестенявите тонове искат поне на всеки 2 месеца цялата коса или стоят като оранджево, а да не говорим, че черното рано или късно те докарва до обезцветяване, защото само това е начинът да избягаш от него веднага. Аз познавам жена, която успешно си махна черното, но стана с двойно обезцветяване и днес е руса и то от доста време, лесно е просто за поддръжка.
И най-важното - ако имате хубав естествен цвят, момичета, не се хлепете с нищо, защото не пада никоя боя - веднъж като се намажеш, само с израстване става връщане на естествен цвят и дори кафявото става после оранджево, а обезцветителят просто махка пигмент в косъма - не връща старият ви цвят, защото той безвъзвратно е махнат още от първата боя. С обезцветител се гори много косата - може точно на черно поради липса на друга алтернатива да се пробва 1 път и отгоре боя някаква, но много изтощава. Заслужава си да се пробвате с многократно боядисване в кестеняв цвят месец след месец, но пък няма да имате веднага резултат, а и горе израстналото ще е друг цвят - няма начин.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a44387c05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Номер 1 мале какви съвети даваш.. язък за дългия пост.. Авторке, ползвай къна, боята всичката е вредна, къната не..

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7998108b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Искам да попитам, кои бои са най-хубави? Понеже смятам да си остана черна. И се боядисвам всеки месец. Ако може да ми препоръчате боя, която е по-щадяща, и качествена. За сега съм се спряла на Garnier Olia.
От Авторката

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8af9998d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

4.   Здрaвей, н 1 ме рaзсмя :).
Нaй- безболезненият нaчин е дa си вкaрaш светли кичури. Ще стaне кaто Омре или кaлифирнийски кичури. Изчaкaй я дa порaсне поне 5-7 см. и прaви кичири под тях, до естественaтa, изрaснaлa вече косa. След кичурите ( имa безaмонячен обезцветител зa косa нa Гaрние) боядисaй в светлокестеняво, ще се слеят цветовете крaсиво и с оригинaлни оттенъци. Веднъж нaпрaвенa тaкa косaтa, продължaвaй следвaщите месеци сaмо с този цвят- може също дa избереш с меден оттенък, кaпучино, нещо с оттенъци, зa дa е кaто крaсиво продължение от коренa към крaищaтa.
Aз също съм русa и се боядисвaм в тъмен шоколaдов цвят :). Веднъж в месецa сaмо корени, веднъж нa три до четири месецa и цялa косa. Обикновено русите сме с бледи кожи и aко е чистa без петнa, стои много по- крaсиво лицето в рaмкa от по тъмнa косa.
Aко решиш дa пробвaш препоръкaтa ми, дaй лев, но върви при професионaлист. И зaдължително или сaмa си купи обезветителя ( безaмонячен) и боятa или изрично подчертaй, че не искaш aгресивни обезветители. И без товa нямa дa ти се изсветлявa до светло русо или бяло косaтa, идеятa е сaмо до няколко тонa дa изсветли, зa дa след боядисвaнето се слее с другaтa от светло кестеняво до по тъмните, небоядисaните кичури.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 0e0508c4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Скъпи дами, изпробвала съм какви ли не бои за коса, но най-доволна си оставам винаги от боята за коса на Alfaparf. Тя щади тънката ми и рядка коса. Намерих я и си я купувам само от един сайт - https://shop.bgqueens.com/product/profesionalna-boya-za-kosa-alfaparf-evolution-60-ml/ , много съм доволна от обслужването и най-вече от цената.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 8d43d3dccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, не си прави експерименти с косата си, за да не я съсипеш, ама задай въпросите си на добър фризьор и следвай съветите му. В крайна сметка това им е работата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker