Защо всички брадясаха? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Защо всички брадясаха?
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 5188 пъти
Не знам каква е тая мода всички мъже да са космати. "Лъмбърсексуални". Не го разбирам това. Защо искате целите да сте потънали в косми, мъже? Защо не се бръснете? Така се чувствате мъжествени ли?

Нека това е тема и за мъжете, и за жените! Мъже, защо следвате тази тенденция? Жени, харесвате ли окосмени мъже?

Аз смятам, че по-добре беше по времето на метросексуалните! И не, не става въпрос за онези свръх метросексуалните, които можеш да сбъркаш за гейове(не влагам никакъв смисъл на обида), говоря за поддържаните мъже!
Коментирайте, ще ми е интересно да чуя какво мислите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2d3123fe33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Лично аз не обичам да излизам без да съм се обръснал.. не, че имам много брада но не ми харесва да съм с брада... бръсна се през ден-два... а на доста хора им харесва да не се бръснат или ги мързи по скоро...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 35a2e36af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Аз съм момиче и хич не харесвам брадясали :(! Едно момче имаше, много хубаво, беше се бръснал като го мислех това, но си пусна брада, гъста и сега ми е отвратителен, няма нищо общо с преди :(

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 6bf6714279
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Подкрепям напълно авторката! Напоследък нормалното тотално се измени.. мъжете си бръснат ръцете и краката, но "вълнясват" в лице. Толкова е нелогично. Аз съм момиче на 18 и съм в недоумение как един мъж може да си скубе веждите, но в същото време брадата му да е като на корабокрушенец от някой остров! Определено един ден не бих позволила на човека до мен да е с по-женствени веждички от моите и да има брада като някой тираджия. Най-малкото не бих целунала такъв мъж, изглежда ми нехигиенично, а и нямам желание след всяка целува да се сдобивам с одрасквания!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 09a423bf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто мъжете смятат, че брадата ги прави мъжествени. Има мъже, на които им ходи брада, но като я махнах не можеш да ги познаеш направо :х

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e1fa5da538
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз пък мисля, че това е добра идея. Тези прекалени грижи за външния вид досаждат и на двата пола - едните се уморяват от постоянното стригане и бръснене, а другите в даден момент виждат, че мъжът вече прилича повече на тях, отколкото на мъж. Ако не си някой, който произвежда бръсначки и други подобни стоки или от малкото изключения като автора/ката на темата, вероятно нямаш против новата мода като начин за отдъхване от предишната и естествено нейно продължение.

От косми никой не е умрял. Казвам го, ако някой от пишещите тук си мисли друго! А дали изглеждат мъжествено - по-младоликите мъже си пускат брада, за да не ги бъркат с младежи. Останалите имат някакъв избор, но те без брада са си все едно хлапета (за справка Леонардо Ди Каприо). Това е начин да погледнат на тях сериозно и тук не говоря за предразсъдъци, а за личен опит. За оплаквания - обществото ни!

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 01521e05b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Естествено, че мъжа е по мъжествен с брада. Аз лично предпочитам навсякъде да има косми само през лятото да си ги маха на краката.. действат ми адски възбуждащо мъжете с косми.. естествено тряба да си я поддържа, да я скъсява и оформя брадата да не стане като поп, че ми идва в повече! ж. 23

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 12727eb647
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Защото е модерно да си Хипстер.. Аз лично мразя косми, мъж съм и предпочитам без тях.. Някои му викат метросекуалсност, аз му викам поддържане.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9744ac3b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Авторке ако не си наясно наличието на окосмяване при мъжете е символ точно на мъжественост. Окосмяването е свързано с наличието на тестостерон в кръвта. Такива сме още от древността такива трябва да бъдем ние мъжете. Но това да носиш брада е личен избор. Не всички са брадати. Аз например не съм. Просто не ми отива от естетическа гледна точка, а и на работа не позволяват бради. Има хора обаче, на които им отива и се харесват с бради. А относно метро сексуалните- айде нема нужда. Правят се на такива каквито не са.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 6256ef7f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Аз съм жена и предпочитам мъжа да е с обръснати гърди и корем (само ако е много космат! ), обръснати крака (пак зависи от окосмяването-ако не е много голямо може и да не се бръсне, но ако е като маймуна най-добре да се обръсне). Аз лично харесвам мъже с бради short boxed beard вид, но на някои мъже им отива повече да са обръснати. За косми по гърба и раменете мисля че няма нужда да казвам, че е отблъскващо да има косми там и е задължително да се бръсне. За интимната област важи същото. Това са ми предпочитанията. :)

Лек ден на всички. :))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a15a7995cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Като жена мисля, че ти бъркаш поддържаността с бръсненето на цялото тяло. Космите са нещо естествено, ти защо не приемаш естественото за нормално?
В последно време хетеросескуалното победи гейското от това ли си недоволна?
Грешиш в изказа си че lumberjack означава неподдържан мъж. Това е мъж който изглежда по хетеро от метро-гейския модел. За геьовете е нормално да изглеждат нежни, като жени, обезкосмяването на цялото тяло е женска работа. Като мъж да имаш подстригана брада не е неподдържане.
Мъжете махнаха обеците от тялото си и ушите си, махнаха бръсненето на цялото тяло и това ги кара не само да се чувстват мъжкари, но и в очите на жените да изглеждат мъжкари.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f150c7dba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Брадясалите мъже са отвратителни. Изглеждат мърляви и запуснати. И целувките с тях са неприятни защото брадата на 2-3 дни боде ужасно.

Според мен не се бръснат главно от мързел. Също така при липсата на свестни мъже доста от жените си свалиха критериите и са склонни да търпят какво ли не само и само "да не са сами", затова гледат да не придирват.

А при толкова доброволки, мъжете защо да се стараят да изглеждат добре, като и без да го правят все се намира коя да ги търпи.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c44a491493
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Всеки си има стил, аз ако те накарам да се боядисаш руса примерно ако си чернокоса или обратното ще го направиш ли? Доста тъпа тема въобще защо е одобрена не знам, явно няма какво да се пише и сайта потъва яко :/

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e00be3b9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   И какво му е лошото? Лично аз много харесвам брадясали такива, много по- мъжествено е.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 31a1e361d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Де да можех да пусна брада и мене щеше да ме мързи да я бръсна и да си я разцъквам по-дълго време....

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7649b46107
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   ДА, харесвам окосмени мъже! И кво означава поддържани мъже? Да не би като имаш брада и тук таме косми не си поддържан? Я стига глупости. Извинявай ама който иска да си ги харесва метросексуалните - аз нямам намерение някакво мъжленце да ми се поддържа повече отколкото аз самата и да има по гладка кожа от моята. Достатъчно е да спазва лична хигиена, да си сложи един хубав парфюм, една хубава прическа и готово. Много ама много ми станахте смешни някой жени с тези изисквания, че не искате мъжа да има косми, искате да бъде гладко избръснат навсякъде. Еми да бяхте ли хванали жена тогава бе. Лично моя приятел може да се бръсне, може и да не се бръсне - за мен няма значение дали има косми или не (не говорим да си космат като горила).

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a351f39f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   И аз съм на мнението на авторката. Никога не съм си падала по косматковци. Може да са добри хора, добри мъже, но просто това специално много ме отблъсква. Особено тия бради, които сега са модерни - брадата ти почва от косата та чак до брадичката - е не мерси! Нямам фантазии да ходя с върколаци... А и от хигиенна гледна точка не е приятно. Имам и приятелка, която пък точно на това се кефи - хора всякакви. Лошото е като 95% станат еднакви и избор почти няма.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ae03e15a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ами, ако на един мъж или момче му отива брада, защо не? Говоря за лека брада, не за брадясал като горила тип Фики, който е почти на моята възраст, а изглежда като състаряващ мъж. Аз лично не се понасям с брада, не че имам някаква, но се бръсна постоянно. На едни им отива, на други не, така че според зависи. Иначе съм много против "бурната" брада, най вече при момчетата.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 10b2a28565
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Има такива, дето сме си брадясали отпреди другите да станат "лъмбър" :) При някои е доста двусмислено положението — хем искат да приличат на дървосекачи в Коми, хем си личи, че прекарват по половин час сутрин пред огледалото. Метрокосмати :) Тъй че, общо взето покриват критериите ти, sans космалака.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: cfd63a5530
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Аз лично намирам мъже с бради за очарователни.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 81a26b095b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Само не ми казвай, че намираш за ненормално мъж да има косми по ръцете и краката...

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d920620af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Всеки си има мнение, моето е че на някой му отива на други не

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c87fe05c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   На мен лично въобще не ми харесват с брада. Даже много ми приличат ан араби особено ако брадата им е черна. Изглежда митрашно грозно и противно. И все пак си е лично решение колкото и да е диктувано от модата.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ad1b2a9b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Мъж: На мен лично ми харесва да си оставям брадичка (не голяма, но да се вижда че има. Другите места си ги обезкосмявам, без краката.... Тях с машинка ги минавам... Какво мислите за пълното обезкосмяване на краката? Според мен е грозно...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e12ee864e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Здравей, не мисля, че това е някаква мода, може би просто така се харесват повече. Аз също харесвам повече мъжът да е с брада. Наистина ми изглежда по - мъжествено.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f7d06c1f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Защото една брада е неизменна част от имиджа на един МЪЖ, ако не знаеш :) Има много мъже на които им отива много повече с брада, отколкото без нея. И няма нищо лошо в това един мъж да е с брада и да се чувства мъжествен. Това, че на теб не ти допадат подобни мъже е изцяло друга тема. И времената, и трендовете така да кажа се менят. Няма винаги метросексуалните да са на мода. Приеми фактите каквито са :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 97f0389bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Мисля, че на повечето мъже изобщо не им пука, как ги предпочитате да бъдат и всеки прави това, което му харесва на него.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b50aa4aee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Според логиката на авторката и на много други жени, този мъж по-долу не е поддържан.
http://shopbeo.com/wp-content/uploads/2015/03/Trendy-Men’s-Beard-Styles-2015-4.jpg
Та той има брада, значи го мързи да се бръсне, следователно не спазва и лична хигиена.... да ви имам логиката и начина на мислене, просто безценно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 558a3cb517
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Знаете ли как се бръснат истинските мъже? Никак; не се бръснат.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9410966a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   34, авторката съм, момчето от снимката не ми харесва-личи си, че полага усилия за външния си вид, направил си е прическа, но с тая брада... а и е типично клише за "дървосекач" с карираната си риза!
Оставам с впечатление, че момчетата мислят, че щом ходят на фитнес, е достатъчно. Не е малко, разбира се, но според мен може и по-добре.
Благодаря на всички, които коментират!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a665eada9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Обиколил съм цяла Европа - това с бръснатите крака при мъжете го има само в България.
Даже и на сърбите им е смешно като видят такива мъже от българия.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 81a26b095b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   До авторката:
Само дето ризата не е карирана, а е хавайка. ;)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9410966a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Ъъ да, за ризата съм сбъркала, но мнението ми за мъжа остава непроменено.
37, знаем, че на Балканите мъжете са бая космати, сърбите ли мислиш, че ще признаят нещо чуждо, та те са свикнали да ни се надсмиват. Аз пък съм била в Западна Европа и там ги има всякакви-много космати, съвсем обезкосмени... тия с космите дали мислят, че ще си хванат приятелка, докато изглеждат като маймуни? И знам, че заради тестостерона ви растат косми, но това са остатъци от еволюцията на човека, на нас вече не ни трябва козина, така че спокойно можете да се отървете от окосмяването си, стига да искате!
Авторката

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6452b7ee35
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Жена съм, обаче определено не ми харесват брадати мъже, не знам защо, но ми навяват мисли за ниска хигиена и мързел. Особено ако брадата е дълга и зле поддържана. Направо отблъскващо! Не е казано да сте с маникюр и гладко епилирани навсякъде, ама не е чак такова усилие да се да се избръснеш, нали? Ако и това ви мързи да направите как очаквате да привлечете женско внимание? Никоя жена не харесва неподдържани мъже и мъже с ниска хигиена.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6452b7ee35
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Някой ако си мисли, че едната брада ще го направи по мъж, е в голяма грешка. За да един мъж истински мъж е важно да е отговорен и да си държи на думата, а не какъв му е външният вид. Ако се държиш като мекотело и брада до земята да пуснеш, все ще си останеш мекотело. Така, че не се заблуждавайте, че като пуснете брада вече сте нещо по-по-най от обръснатите мъже. Бр

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3446245bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Защото модата съвпада с мързела. Разбирате ли, много е неприятно през ден да се бръснеш, а навлизането на тази мода даде достатъчно добър повод за мъжете да не го правят. Лично аз се харесвам с няколкодневна брада и си я подстригвам всяка седмица с машинка за подстригване. Не търпя косми под мишниците и в интимните части и за нищо на света не си махам тези от гърди, ръцете и краката. Това си е мое решение, на мен така ми харесва и не ме интересува чуждото мнение. Никога не съм се ръководел от модата - изглеждам както на мен ми харесва, обличам се в удобни за мен дрехи и обувки и се чувствам идеално. Бих го препоръчал на всички.
АКАТИМ

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f7d06c1f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   До 42 - Само така. Един мъж има правото да изглежда както той сам прецени и се чувства удобно!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e465b462b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Ето защо е пълно със самотни симпатични момчета.. Жените си харесват изнежени момченца

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 28f69a852f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Виж това е до лично мнение, някои мъже (и аз) харесват оформена брада. Освен това 60%-70% от момичетата харесват с леко набола

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2e286c5ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Подкрепям напълно номер 3 и мисля, че брадата е много нехигиенична и същевременно грозна. Дори ако е на 3-4 дни пак е грозна. Едно бръснене отнема 5 минути, а тези дето мислят, че са фешън с брада много грешат...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ebc787f9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Убивате ме с тези теми. Винаги е имало и винаги ще има всякакви мъже. С бради, без бради, с мустаци, без мустаци, с голи глави, с дълги коси, с къси коси и прочие. Тук говорим за личен избор и за това кой как се харесва най-много. Не виждам какъв ви е проблемът, след като имате достатъчно голям избор от мъже и от хора въобще. Все едно на вас някой да ви държи сметка защо сте с руса коса (примерно). Не е ли логично, че така се харесвате най-много? ! Пък и в крайна сметка, стига човекът да е качествен, брадата ще ви е най-малкият проблем...

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 02d6d4c1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

48.   Днес се разминах с мъж с брада. Беше леко русоляв, в костюм, изтупан такъв, изгладен, с прическа... А бе беше много готин!! И макар и да имаше брада беше адски възбуждащ и секси!!!!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 596a23f990
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Аз съм АКАТИМ (42 коментар)
43, точно!
44, да, искат изнежени момченца, пък после питат къде са истинските мъже... Еми как очакваш от мъж, който има по-малко косми по краката от теб да се държи като истински мъж? !
46, аз съм на 27 години и до преди 2 години ми беше писнало да се бръсна на всеки 3 дни. Едно бръснене отнема около 5 минути - така е, обаче не го правиш веднъж на месец, а 2 пъти на седмица. Освен това от бръсненето кожата на лицето се възпалява. Брадата е нехигиенична, ако не я поддържаш. Аз си мия редовно лицето и смея да твърдя, че едноседмичната ми брада въобще не е нехигиенична. И най-накрая - това е въпрос на личен избор. Аз няма да започна да се бръсна заради никой от друг, освен заради себе си. В момента така се харесвам.
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fd70b32715
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Много ми е смешно твърдението, че брадата била нехигиенична. Все едно да кажеш, че косата е нехигиенична. В този ред на мисли, брадите на някои мъже са доста по-поддържани, чисти, спретнати от косите на доооста жени. За мен лично е без значение дали един мъж носи или не носи брада. Харесвам мъже, които не се интересуват от моди и не се смущават да бъдат себе си.

Alpha, ж. 25

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 54ef3feb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Ами, да, нехигиенична е, 50, различно е косата, различно е двойно-повече количество коса, по която да ти лепне храна, като ядеш. После ти трябва да я чистиш, да я миеш... Абе, бегай! На мен ми се струва ненужно пилеене на пари и разходи за бръснене и поддържане на тия израстъци, дето не са част от тялото ти и са излишен товар. Освен това, ако не си бял, риж скандинавец, а си влашки циганин, едва ли ще ти отива.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 846683678e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

52.   Не знам защо и кога е възникнала тази тенденция, но определено ми харесва!
Мъжете трябва да са МЪЖЕ и да изглеждат като такива, а не като лигави "поддържани" мъжленца.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f63fdd8e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Мъж на 23 години
Лично аз, имам някакво подобие на брада, 5-6-10 косъма тук таме, които ме дразнят и се бръсна на 2 дена, максимум 3 дена, Но аз си бръсна и главата, махам и гъстата си коса така че като удрям контра на главата удрям и една на лицето и ставам супер. :D. Дори да се сгъсти и стане голяма брадата ми пак ще я бръсна всеки ден ако се наложи защото мразя да ми боде като се пипна по лицето ме дразни. Така че главата нула номер (не съм плешив имам гъста коса, но я мразя) и без брада. Такива скубания на вежди, бръснене на крака и ръце вече е гейско. Аз лично нямам косми по тялото само на краката и ръцете. Черни на цвят.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: dcb3beaf69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   На някои им отива брада, на някои не. Разбира се брадата е хубава, когато е къса. Не мисля, че модата е да се брадясал, като боец на Ислямска държава. Все едно мъжете да са забулени. Аз понякога, не мога да разпозная някой, когато е с брада. Всеки си има вкус. Все още има мъже, които предпочитат да са без брада. Ако беше мода, всеки втори щеше да е брадясал. Аз, като човек, който всеки ден е навън между много хора, мога да кажа, че на 6 мъже, един е с брада.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 366c4f8bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   Аз лично не оставям брадата ми да заприлича на такава на корабокрушенец. Не се бръсна не защото ме мързи, а защото гладко избръснат изобщо не се харесвам и не смятам, че ми отива. Изглеждам като дечко. Поддържам си кожата на лицето, въпреки брадата. Използвам тример за самата брада. Като цяло смятам, че изглеждам достатъчно добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9436d6a5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

57.   Какви са тия глупави обобщения? Има хора, на които брадата им отива и съответно такива, които ги загрозява. Все едно да кажа, че всички жени с късо подстригана коса са грозни само защото аз лично не харесвам тоя стил. Да, но както не го харесвам, така мога да ви изредя примери за красиви жени, на които късата коса им ходи много повече от дългата. Всичко трябва да се оценява индивидуално, не да лепим глупави етикети и да си правим генерални заключения.

Ако брадата не ви е приятна като усещане при допир, целуване и т.н., то това е съвсем отделен въпрос и е редно да бъде обсъден с половинката, все ще се намери компромисен вариант.

Аз лично си пускам брада, като гледам да я подравнявам и подстригвам периодично. Така се харесвам повече и съответно имам по-високо самочувствие, та преди да отправите критика към някого се замислете дали не трябва да оставите хората сами да избират как да се носят - с брада или без, по тениска или потник, по дънки или шорти. Това си е право на личен избор и никой освен вас самите няма власт над него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker