Фитнес - Kреатин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Фитнес - Kреатин
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1243 пъти
На 17 съм и искам да попитам вредно ли е да пия Креатин дали това нещо по някакъв начин ще ми повлияе на футбола защото ходя на фитнес да заякна на терена да не може кой да ме мръдне ще пречи ли креатина нещо на тренировките ми по футбол

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: d2fedae92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вземи си креатин монохидрат, най-хубавия като цена/качество е на MEX.
Взимай по 10гр на ден през първата седмица,
например - 5гр сутрин след закуска и 5гр след вечеря.
От втората седмица нататък взимай по 5гр на ден.
Няма значение по кое време го приемаш.
Няма да ти попречи на футбола.
Пий много вода (2-3л), за да не получиш крампи.
Няма странични ефекти освен водна задръжка, ще те направи по издържлив и малко по-силен.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 61ea74f57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Малък си още, креатинът прекратява НАПЪЛНО растежа на човешкия организъм, който трае до около 23 години. Т. е. тва значи, че както изглеждаш сега (на 17), така ще изглеждаш и на 30. Искаш ли наистина това? Давай. Аз съм с 15 години зала и знам много добре, на 35 съм в момента.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b3498ff91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Купувал съм си, принципно няма доказателство да вреди, стига да го приемаш в описаните количества и да пиеш много вода.

Ама си купи Креатин на Creapure, най-чистия на пазара.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: bf6f127da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вреден е да. Всичко, което се приема изкуствено от човек е, това че се оправдавате с егото си, за да изглеждате по-добре си е ваш проблем. Човек не е създаден и не е еволюирал да бъде културист.
Сега ще ти дам пример, който много такива като теб, включително и аз като малък не знаех.
Виж CR7, защо сега има някаква мускулна маса? ! Ходи на фитнес? Яде като разпран по 15 пъти на ден? Сгъва за бицепс и разгъва за трицепс? НЕ! Виж му снимките откогато е млад - щека е тогава, но с годините и тренировките, които тренировки му се свеждат до футбол, лицеви, корем и има някви снимки там с гирички е качил. Защо е качил? Защото някои хора, дори да не тренират тежко, ако са постоянни, ядат нормално с годините натрупват качествена мускулна маса. Да той може да е 79 кг на 185 см, обаче преди сиг е нямал и 60 кг. Сега за вас и зомбираните ви мозъци на дечурлята 79 кг на 185 ви изглежда малко, обаче един от най-добрите ли е в Света, да.
Ей тва не може да Ви се набие в главата и почвате и спирате постоянно, мислите че като вземете креатин и протеин ще качите и ще станете по-мощни от другите... Ще качите и после толкова бързо и ще свалите.
"Не братле, как ще е вреден? Я виж колко натита го вземат, луд ли си? Тва е натурален продукт. " Вие ги гледате, че сега са здрави, ама във фитнес каналите не пускат изследване на креатинина. Отделно какво означава здрав човек? Здрав човек, за мен е такъв, който може да доживее поне до 75-80 без болести, за такъв фитнес маниак не знам, повечето от 40 ги болят ставите... защо ли, нали загряват? !

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a76160ad53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще повлияе и то бая. Ще станеш по-едър но по-бавен. Аз пия от 8-9 месеца и... Не се хваля ама не мога да вляза през вратата напред а настрани, което е наистина лошо. Преди бягах 50 метра за 6 секунди а сега за 10-11. Но все пак ти си решаваш, ако искаш пий ама не те съветвам да почваш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 90f77e9003
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Креатина не е вреден ще ти помогне не прави зареждаща фаза а си приемай по 5гр всеки ден без значение кога той задържа вода в клетките на мускулите не под кожата не е вреден за бъбреците креатина е най изследваната хранителна добавка като цяло и няма странични ефекти има много изследвания чети не слушай какво ти говорят хората в България със своето закърняло мислене растежа няма общо с креатина и като го спреш няма да имаш промяна мускулната маса ще си я имал докато ти е необходимо всмисъл докато тренираш. Човека няма да става културист правете разлика между суплемент и медикамента в 1кг телешко има 5гр креатин дали от месото или от добавката няма значение тя е храна на прах примерат с роналдо беше смешен професионалните културисти не ядат по 15 пъти при положение че приемат по 8000 калории. Храненето по 6 пъти е мит натурален трениращ може да приема калориите и макронутрирнтите и с 3 хранения. Хора без опит и които не са чели изследвания и използвали креатин да не пишат.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 68656923e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Автора: Фитнес инструктура ми каза, че няма да има никакво влияние дали ме лъже или казва истината :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e8d0c879c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   н 6 казва истината, такава каквато в момента е проучена и публикувана. Аз чета само американска литература по темата и няма какво да допълня, освен че креатинът действително няма влияние при начинаещи в тренировките, а трябва вече да си стигнал до своя лимит едва ли не и да се „заредиш“, . 5 мг. са точната доза. Аз си взех креатин, но смятам да го пия, след като напредна малко поне с тренировките. Взимах няколко месеца и нямаше ефект, разбира се - може и без него, но с него ще си заредиш мускулите с вода и така нататък, но не е вреден.
И за храненето 6 е прав. Аз се храня дори 2 пъти на ден и съм щастлива с това - няма заради щуротиите на някои незнаещи да се тъпча цял ден и да живея за яденето и тренинга.

Има смисъл от две хранителни добавки - от млечния протеин Whey и от креатина, НО при тренирани вече хора.
За отслабване има смисъл концентратът от зелен чай.
Общо взето това са всички смислени хранителни добавки важно е ти самият да се храниш с богата на животински протеин храна и достатачно въглехидрати и малко мазнини. Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker