Как да си изветля косата без боя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да си изветля косата без боя?
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1518 пъти
Здравейте. От много отдавна искам да си изсветля косата но без боя, защото ще почне да ми капе и да побелява. Чувала съм за лимони, канела, мед, но съм пробвала и имаше много малка промяна. Ако някой зняе някой трик моля да ми даде съвет!!! Благодаря предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 08fc1bcb44
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Някой ще ти каже да ползваш кислородна вода - НЕ ГО ПРАВИ - става рижава косата и на петна. Колкото до това, че косата побелявала и... окапвала от бята, чувам го за пръв път от 20 години някъде - това е стар бабешки мит, за да не се боядисват момичетата, а и защото по време на бабите е нямало хубави бои, а някакви, забъркани в стари комунистически цехове от отпадаци или нещо такова, но факт- от поне 20 години не бях чувала тази глупост. Има и друг бабешки мит - в фон дьо тенът имало живак - и е така, по тяхно време е имало :))), но сега просто няма - не слушай бабки и лелки, защото кремовете с живак са спрени от производство през 1925 г., а боите, от които ти окапва косата през 1989 г..
Аз се боядисвам руса от 15 г. Днес съм на 30 г. и имам много дълга, здрава коса до под ключиците на черта и всеки фризьор до сега ми я снима, за да я качи на сайта си като примерна прическа, макар че само им е налага да ме позаравнят и издухат - боядисвам се сама!
Номерът е да знаеш какъв цвят искаш и да вземеш този цвят или подобен, да се боядисваш само с този цвят поне 3 месеца цялата коаса и ще го постигнеш.
Ползвала съм безамонячни бои, кислородна вода и дори руса „къна“ уж от лайка - забрави - ставаш в най-добрия случай петниста кобила или оранджева. Има и безамонячни бои, които са перманентни, но не ги препочървам - нова технология, още не са развити достатачно добре и парят ужасно.
Препоръчвам ти за светлите цветове Гарниер или Лореал като Гарниер е по-силната и по-бързи резултати ще постигнеш като за начало е супер, а Лореал има по-студени цветове, по-хубави според мен и прави косата страхотно мека.

Независимо какво ще решиш НЕ ПОЛЗВАЙ НИКОГА обезцветители - това са бои с номера с много нули - с тях се правят кичури например - НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ да ти слагат това чудо на главата.

Друга грешка няма как да направиш освен обезцветяването и някой фризьор да ти смеси силна боя без да разбира от това затова ако ще се правиш при фризьор взимай си боя от дрогерията, защото те пестят от боя, ползват стари и слагат много силни съставки за бърз резултат, а боята им е на Шварцкопф, произведена в Гърция и много лошо кашество. Успех

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 88d847878f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отвaрa от лaйкa :). Зaливaш след измивaне и не отмивaш. Обaче с естествени, нaтурaлни продукти ще се получи, aко и без товa ти е светлa косaтa, нa тъмно кестенявa примерно, ще придобие по- скоро меден оттенък. A инaче кaнелaтa е зa светло кестенявa, не русо.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ffaf764d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз се изсветлих с едно гелче на Лореал, сложих го 3 пъти и има много приятен слънчев ефект.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker