Ринопластика, гърбица на носа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Ринопластика, гърбица на носа
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 11831 пъти
... нямаше да го мисля толкова, ако не се бях родила с друг нос. Като малка баща ми искаше да се возим на блъскащи колички. Аз не исках, но той настояваше и бум. Блъснахме се и си ударих много силно носа в кормилото, даже помня, че доста време имах три черти на нослето. Тогава не осъзнавах, но носът ми се е изкривил. Растях с комплекси, мислейки, че просто такъв ми бил късмета, така съм се родила, но попаднах на стари снимки от преди инцидента и видях, че нослето там ми е било право, сметнах 2 и 2 и си направих изводите. Имам си грозна гърбица, не голяма, но е там и достатъчно забележима, че да смаже самочувствието ми. Вече съм омъжена, жена на 26г., и бих казала, че от 10 години не спирам да мисля за този проблем. Не обичам да се снимам, а когато вървя по улицата постоянно се притеснявам дали някой не гледа към тази гърбица, ако сядаме в компания все гледам да седна в края, за да има възможно най - малко хора от двете ми страни, които да са потенциални "гледачи" на това "зрелище".
Факт е, че съпруга ми каза "ще отделим от събраните ни пари, но ми обещай, че ще се снимаш повече и няма да си тъжна", а майка ми реагира "ти си мое дете и ще ме боли да ти правят това". И мен ме е страх от операцията, но толкова искам да имам нормален и прав нос, че си направих една снимка преди и след и се свързах с един хирург, който ми каза, че това което искам за носа си е напълно изпълнимо. Просто съвсем леко бях скъсила носа и бях изправила гърбицата. Ноздрите ми са малки, нослето като цяло не е лошо, но тази гърбица е пълен смях.
Въпроса ми е, ако някой има информация, кой хирург в България е добър вариант. Насочих се към д-р Асен Асенов в Пловдив. Цената при него е около 3 000лв. Гледам оферти за Турция, но там се изхвърлят супер много с тези 14 - 15 000лв. Това е нечовешко. Моля да споделите мнения за хирурзи.
Благодаря за отделеното време на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2aa1d8a0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че твоят нос не е крив заради „инцидента“, но както и да е - питай лекаря ако искаш, но просто носът расте след това и всички малки деца имат чипи и малки носленца.
Колкото до самата операция - задължително у нас. Предложението, което си гледала за Турция е било в лири може би или някакъв ташак (с извинение), защото такава операция дори в Германия е към 2500 евро и вид рутина. Дори 3000 лв. ми се струват прекалено много - гледай да е в университетска болница или в друга етаблирана клиника, където оперират и жерви на катастрофи, където има лекари-специалисти, защото понятието „пластичен хирург“ не е защитено и всеки лекар може да се пише такъв, а в университетските болници това не е просто така.
Към 2500 лв. съм чувала, че струва операцията, но и 3000 лв. да е си заслужава при комплекси като твоите.
Имам състудентка с такава операция - ок беше, ходи с лепенки 2 седмици и толкоз
Аз самата имам полипи в носа и леко изкривен нос в едната посока, така че сигурно също един ден ще се оперирам заедно с полипите, дори художници и фотографи са ми казвали да го направя, но в интерес на истината това ми е и малко като чар. Имам симетрично лице, много правилни черти и без този нос може би ще изглеждам скучно. Придава характер просто, но ако се комплексираш - послушай мъжа си. Едни 3 бона не са кой-знае колко пари, ще се лишиш от други неща или ще спестиш от друго, но това ако ти е важно - не му мисли

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1175628668
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Офф и аз имам гърбица, обаче много ме е страх да се подложа на такава операция. Все пак това е нос, който може да промени изцяло лицето ти. Много внимавай на кой се доверяваш, макар че и ти не можеш да си сигурна какъв ще е крайния резултат. Според мен, всичко е на късмет :(

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e53aa7d788
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз искам да си направя ринопластика, но нямам достатъчно средства за операция извън България. Проучила съм всички лекари тук и лично на мен носовете, които прави Асенов не ми харесват. Прекалено са груби, а съм попадала на много негативни мнения за него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e53aa7d788
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В Турция цената за първа ринопластика не е описаната от теб сума!!!
Мисля, че само Авшар взима по-скъпо, но той оперира чрез много щадящ метод. При Дилбер ако не се лъжа е към 6000 лв.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker