Как да сваля мазнините? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да сваля мазнините?
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1970 пъти
Здравейте мили хора. На 17 години съм. Имам проблем и реших да поискам съвет от вас-по опитните в живота. 1, 68 съм висока, 53 килограма съм, но имам мазнинки по тялото. Дупето ми, корема и най-вече краката. Направо не мога да се погледна. Та, въпросът ми е как да ги стопя. Някои от вас ще кажат гледай в интернет, там има много статии за това. Мога да ви кажа, че всеки ден гледам, но нищо от онова не ми помага, ще ви кажа и защо:
Има най разнообразни статии за това как да стопя мазнините, но за тази цел се искат диети, фитнес зали, здравословно хранене и упражнения. Да ви кажа нямам възможност за фитнес зали, а и не ги харесвам. Да си призная не ям кой знае колко здравословно. Мазни храни и много хляб. За упражнения нямам много време, ходя на училище, след него домашни, знаете как е. Не съм богаташко отроче, нямам излишни пари за медикаменти, не живея с родителите си, но това е друга тема. Моля дайте ми идеи как да ги сваля с народни рецепти. Моля без критики и обиди. Благодаря за отделеното внимание. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: cae77897e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Махни излишните храни - газирано, тестени изделия, прекалено многоро сладко, сокове, чипс. Това е достатъчно. По-малко хляб. Това е, няма друго.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 79cb626ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте
Една кофичка мляко
Една ч. л канела
Една с. л мед
Една с. л ябълков пектин

Прави се един месец и после се почима шест месеца
Цялята смес се забърква от вечерта и се оставя в хладилника
Плез деня се заметват двете нранения вечерята трябва да е лека. Тестени изделия не се консумират. алкохола е забранен. за пиене се препоръчва само вода

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1de6386fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти си достатъчно слаба. Всеки човек дори и слаб има някакви мазнинки. Не си мисли, че е еститчно да си ходещ скелет, още по-малко пък да е здравословно. Не се занимавай с глупости, че ще си докараш някоя болест.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 38294982c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей такива като теб най-много не мога да ги понасям. Ще съм напълно искрена с теб като човек, които свали 12кг без много пари и фитнес зали. Със същия ръст съм и съм 52кг, но се харесвам. Преди 1 година реших да отслабна като започнах със здравословно хранене фитнес 3 в седмицата. Но фитнеса не ми даде никакви резултата и след 2 месеца спрях. Започнах да правя упражнения в къщи от Интернет (в ютуб можеш да намериш МНОГО). Но всичко това няма никакво значение, ако човек сам не направи нещо по въпроса. Доколкото разбирам ти искаш да отслабнеш без диети и упражнения. Ами ако имаше друг начин сигурно щяхме да разберем. Не знам дори за какво пишеш тук, никой вместо теб няма да се опитва да отслабва. Ти си този човек. Не знам дали си чувала, но човек, ако иска да промени нещо от живота си трябва да излезе дори за малко от зоната си на комфорт, но ти като гледам не смяташ да го правиш. Всички коментари са излишни в случая.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f27134f931
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Народни рецепти няма. Просто се ограничи в храненията или прави упражнение 3 вариант няма

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 6749c65535
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като имаш толкова претенции докъде мислиш, че ще стигнеш? Няма 'народна рецепта' , която магически ще накара мазнинките да изчезнат. Храниш се по-чисто, намаляш мазнините драстично и тренираш всеки един мускул, за да не ги топи тялото ти и да активира топенето на мазнини, тъй като в случая са излишни. Кардио. Постоянство. И не се и опитвай да се оправдаваш с училище. Имаш предостатъчно време, стига да искаш.
Айде успех

Alexia
15

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 1ac9dc9428
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей, според мен е необходимо да си зададеш въпроса - как желаеш да изглежда фигурата ти, кое ти харесва понеже хората сме различни и имаме различна представа за повечето неща.
За мен данните, които си предоставила(ръст, тегло) е почти в нормата, не зная наистина какво толкова те притеснява.
Това го казвам защото наистина смятам, че е така, но ти най-добре си знаеш, не мога да променя мнението ти.

Така по въпроса какво би могло да ти помогне, на момента ще ти отговоря. Ако ти се струва смешно това, което ще ти кажа и аз го практикувам както много хора по света.
Най - бързият начин за мен за сваляне на мазнини е скачането на въже, боксьорите го правят, аз по принцип не тренирам за корем, винаги съм си имал коремни мускули ама аз си и тренирам от време - навреме на лостовете, така че може би до някъде е разбираемо.
Хващаш 1 въже и почваш да скачаш, пускаш си музика да ти е кеф и скачаш по 10-15мин целта е да се потнеш, даже ако нямаш с кого да подскачаш може да дойда да скачаме двамата :P
Желая ти успех, резултатът ще е налице в най-скоро време.
Мен ме надъхваше идеята, че ще тръгна с 1 момиче ама не се получи, бях постигнал много добри резултати в спорта и в един момент се запитах защо го правя, след като няма човек, който да го оцени. Аз основно тренирах лостове - набирания и кофички тц отплеснах се от темата малко, съжалявам.
Успех с упражненията, забавлявай се! :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: fb100c99bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Храненето от коментара на номер 1 и пишеш в търсачката "Core Pilates Workout C.mp4". Под 10 мин е, всеки ден без почивка го прави. И не си мери килограми, а обиколки на бедра, талия и ханш. Премери ги сега и после чак след поне 2 седмици с тренировките.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker