Черна боя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Черна боя
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1066 пъти
Здравейте! . Естествения ми цвят на косата е тъмно рус със светли руси кичури. Миналата година реших да се боядисам цялата в подобен на моя цвят, но взе, че ми писна. Корените ми излязоха до ушите. Преди 2 месеца се боядисах с черно. Проблема е там, че косата ми е с червен отенък и не е черна ами кафява. Не мога да я разбера вече. Помогнете ми. Споделете вашият опит и моля ви кажете някоя хубава боя, която ще ми направи цялата коса чисто черна.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 191e86c71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще споделя своя опит - боядисвам се от 15 годишна (днес съм на 30). Имам много здрава, дълга коса до средата на кръста, права и здрава. При това се боядисвам... светло русо!
Как става така, че косата ми е въпреки това здрава?
Много лесно - знам какво искам.
Номерът е да се боядисваш само с най-добрите НЕпрофесионални бои на Гарниер или най-добре на Лореал и то сама - фризьорите работят с много силни бои на Шварцкопф или други компании, които постигат веднага резултати, но горят.
НАЙ-ВАЖНОТО е да избереш цвят, който е близък до твоя естетвен, за да няма голяма разлика между корени и коса надолу
Моят естествен цвят например е светло кестеняво - мен ме хваща боята на Лореал светло русо или светло пепеляво русо от раз - най-много 1 тон е по-тъмно в корена и то плавно и не се забелязва, стабилизира се цвета на другия месец и заспива. Ползвам една боя, близки отенъци от години. Това е тайната.
Ти с твоят естествено рус цвят няма начин да поддържаш черно без това да е грозно и сама виждаш, че цветът не се стабилизира и винаги имаш разлика между по-старата коса и корените.
Затова съветът ми е да се направиш тъмно кестенява или най-добре лешник - ще убиеш червеното с лешника. Направи се в две поредни седмици с този цвят, за да се стабилизира.
Черното не само е демоде, но и е трудно в твоя случай
Ако не се беше потъмнявала бих те съветвала да се правиш тъмно русо като искаш тъмен цвят - щеше да покрие кичурите и да стои добре и като леко падне цветът.
Русото лесно се поддържа, защото не личи като пада. Кестенявото ще трябва да го правиш всеки месец цялата коса, докато при русите коси се правят само корените.
Не е късно за тъмно русо, но ще трябва да минеш през лешника най-малко, да се правиш поне 6 месеца лешник и после да минаваш на пепеляво русо постепенно докато не постигнеш цвят.
Като правило мога да ти кажа, че 6 поредни месеца с една и съща боя и цвят ЦЯЛАТА коса ти трябват, за да се стабилизира някакъв цвят.
Боядисването не е за всеки -трябва търпени и да - не е за хора, които непрекъснато си променят мнението или нямат желание да се поддържат.
На мен лично Лореал ми харесва много, но имам познати, на които не им хваща боята - Гарниер е по-силна боя без да гори
Стой далеч от българските бои и дори от немските.
Гарниер като съотношение качество-цена е най-добре за теб, защото ще трябва да се правиш и цялата и не можеш да даваш всеки месец 30 лв. за Лореали.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО използвай класическа боя с амоняк, не от тези за 10 мин, а от Гарниер от трайната боя. Погледнах каталога - имат много голям избор на кестеняви тонове, но действително отиди в посока светло и се приближи до естествения си цвят, защото само така можеш да постигнеш добри резултати - никога не се прави повече от 3 тона по-светло или по-тъмно от естественото - за теб черното и дори тъмно кестенявото са изключени - изглежда русо на черно боядисана коса ужасно - сякаш долу имаш бяла коса или се показва голо теме.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker