Как да отслабна за 1 година? ПОМОЩ! Спешно е!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да отслабна за 1 година? ПОМОЩ! Спешно е!!!
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1678 пъти
ЗДРАВЕЙТЕ!
Имам сериозен проблем с килограмите. На 17 години съм, висока съм 1, 68 и за огромно съжаление тежа цели 103 кг. Надявам се някой от вас да ми помогне наистина. Пробвала съм всякакви диети, режими, фитнес и т. н. Преди 1 година тежах към 83 кг. Пак си беше много за ръста ми, но все пак бях доста по-добре от сегашните ми 103 кг.
Всичките ми дънки ми умаляха, не се харесвам изобщо в тези дрехи, които още ми стават. Пълна развалина съм.
Мисля, че напълняването ми се дължи на раздялата ми с бившото ми гадже. След като скъсахме аз изобщо никъде не излизах, бягах от училище и се прибирах отново вкъщи, ако родителите ми ги нямаше, а ако не бяха на работа отивах при някоя приятелка. Изобщо нямах движение, постоянно бях в депресия и не се съобразявах как се храня и с какво. Преди раздялата ни всичко вървеше много добре, защото спортувах, хранех се здравословно и усещах, че има ефект. Но след това край - забравих за всичко и постоянно тъгувах и се тъпчех.
Та, сега имам голяма нужда от наистина полезни съвети, защото не искам да изглеждам така и да се чувствам ужасно в кожата си.
Също така не искам отслабването ми да стане като чудо за 1-2 седмици, а искам за една година да сваля поне 30 кг.
Догодина съм абитуриентка и трябва да изглеждам добре на бала.
Искам да вметна само, че съм ходила на фитнес, но изобщо не се чувствам добре във фитнеса. Предложете ми някакви танци, упражнения, но не и ходене на фитнес!
Надявам се, да не ми се подигравате, а ми помогнете :) :*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: a070cf2218
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробва ли диетата на Ваня Червенкова, води се 6x2х2. Аз вече съм на 4-ти ден и вече. съм -2 кг. Обаче при мен са малко за сваляне. Имам да сваля още 5 кг. Обаче ти като си повече по лесно ще ги свалиш. За тия 4 дена може и с 10 да паднеш. И много вода се пие, хубаво е и чай. Абе ти ще си я разгледаш. Късмет и вярвай в себе си

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 6fe6147a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Прекрасно е, че сама искаш да се промениш - имам позната, която на 15 тежи над 110 килограма, но по никакъв начин не се старае да се промени... Можеш да свалиш тези килограми, изобщо не е непостижимо, но изисква много усилия. Майка ми с не толкова тежък режим и без спорт свали около 30 кг и се чувстваше много добре. На теб ти препоръчвам консултация с диетолог, колкото и изтъркано и предвидимо да звучи това... Не искам да повтарям думи, които вече предполагам си чула, но той може да изработи режим, с който да свалиш много килограми. Отделно след като си научиш или имаш свободно време можеш да караш колело или да тичаш (последното засега не ти го препоръчвам, защото много ще ти напряга капачките). А защо не да си вземеш тренажор вкъщи - те показват колко калории си изгорила. Не е необходимо да ходиш на фитнес. Колкото повече сваляш, толкова повече комплименти ще чуваш за това колко красива си станала и ще се мотивираш още повече (поне при мен беше така :д). Можеш съвсем спокойно да станеш на половината или на 2/3 от теглото си за една година. Трябва обаче и да си подготвена, че има излишна кожа, която за мен беше голям проблем, макар че нямах много за сваляне. Затова ти препоръчвам консултация със специалист - той ще прецени най-добре. Пожелавам ти късмет и много, много се надявам по някакъв начин да съм ти помогнал! Може да влезем в контакт, за да споделяме опит.

Дионис

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 6a4ec913b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мила, изобщо нямам намерение да ти се подигравам! Страхотно е, че искаш да промениш положението - това е 1-вата стъпка. Предполагам, че ще се включат хора с опит, които могат да те посъветват в детайли как да подходиш, но ето и от мен няколко съвета.
На първо място - поставяй си малки цели, които ще успяваш да постигаш. Примерно месец за месец и т. н. Не се концентрирай върху бала и желанието ти да се появиш както в представите си. Живей тук и сега. Всяка изпълнена малка цел ще ти повдига тонуса и ще те зарежда с желание да продължаваш в същия дух.
Също следи какво хапваш. Но в никакъв случай не гладувай. Потърси информация за полезни храни и започни да тренираш вкъщи. В youtube например има безброй клипове с най-различни тренировки, които не са предвидени само за модели на Victoria's Secret ;) Започни да търсиш всякаква информация, за истории на хора, които са се преборили с килограмите по естествен и здравословен път. Съветвам те да не използваш НИКАКВИ химии, особено от типа 'хапче-чудо' за отслабване.
И помни - в началото ще срещнеш трудности, но това не трябва да те плаши! Винаги началото е трудно, но има ли желание - има и начин! Аз знам, че ще успееш, щом имаш желанието.
Пп: също не знам дали си ходила на лекар, но няма да е зле да си пуснеш едни изследвания, ей така, да ти е мирна главата. Защото може напълняването да се дължи на хормонален проблем.
Това е моето скромно мнение, успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3bfe58ee58
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!

Първо, ти самата трябва да осъзнаеш, че тези килограми са прекалено много, и ти вредят на здравето не само за външният ти вид. Важното е, че искаш промяна което е хубавото в случая, но лошото е, че ако решиш да свалиш 30кг това ще е стрес за тялото, защото ти искаш този резултат за 1 година което е нереално, но не и невъзможно.

Да, ще отслабнеш, но ако е рязко ще се отпусне кожата ти и ще се появят т. н стрии, а може би вече ги имаш и на ръцете и на корема, гърба, но е поправимо всичко. За да нямаме този лош ефект, при теб трябва всичко да е балансирано и постепенно на етапи.

Храната трябва да я намалиш, и да премахнеш всичко което си яла и пила до сега, а това включва: Безалкохолни напитки (Пълни са с оцветители и захари - боклуци), Сладко (всичко което е с захар НЕ го яж, замени го с мед, в случай, че не можеш), Тестени изделия(Банички, пици, тостери, хляб и т. н махни ги! от тестото се пълнее най-много), Солени храни, Кренвирши (комбинация от гнусни животински отатъци са), Майонеза, Кетчуп, Бързи закуски ( MC'Donalds) , Пасти разни.... И Т. Н

Явно не си запозната с последиците и заболяванията, за да си стигнала до тук.

Всичко това дава на организма ти Токсини, Холестерол, Лоши Въглехидрати, Замърсяване на дебелото черво ( само в червата имаш 20-30 кг), Киселини ---> {гастрит, язви}, Кариеси, Колит, Диабет, Кисти, Камъни в бъбреците, Жлъчни проблеми, Очни проблеми, задух, инфаркти, рак и Т. Н

Всичко си зависи от теб и от това какво и по-колко приемаш.
Яж плодове, зеленчуци, варива, прави си фрешове. Препоръчвам ти броколите, супите, риба, салати. Трудно е да, но ако свикнеш няма да ти прави впечатление и проблеми.

Трябва ти много движение!
Спорт задължително, поне по 2 часа на ден със почивки.. Не се напрягай много по-време на упражненията ако ще правиш. Научи се да тичаш, да скачаш на въже, прави си разходки. Контрастни душове след тренировка също, също така си купи мазила за тялото.

И най-вече постоянство и ВОЛЯ.
Дай си стимул, цели и започни още от този момент!
Не знам какво друго да ти кажа, всичко е в твой ръце за това си седни на задника и работи за себе си! И си представяй как ще изглеждаш след време.

Успех! :)

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: dd0098ace7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Един познат преди беше много дебел, ама много. Започна да ходи-просто си ходеше пеша из града, след всяко хранене извървяваше определено разстояние. За около година толкова много се втали, отслабна много и дънки можеше да носи, защото преди не можеше да влезе в дънки, а имаше само едни разтегливи панталони и това му беше всичко с една блуза, а сега се облича елегантно.

 
  ...


...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3ee1ad3178
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей, на мен много ми помага скачането на въже, пускам си музика и скачам за по 10-15 минути.
Ако искаш и ти опитай.
Успех! : )

М21

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: fcfd875529
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, ще ти трябва силна воля. Поздравявам те, че си се осъзнала на време. Само успех и радост ти желая за напред.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 9b5e7f3f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей,
Можеш да пробваш 90 дневната диета, тя е подходяща за хора, които искат да свалят повече килограми. Диетата не е драстична, можеш да ядеш всичко. Има много добри отзиви за нея, аз имам познати, които са я прави и са доволни. Аз съм я правила няколко седмици и ми беше лесно да я спазвам, но я спрях, защото имах малко килограми да свалям и започнах Японското чудо и с него отслабнах с няколко кг и после си ги запазих, нямаше йо йо ефект. Но за теб мисля, че 90 дневната е най-подходяща. Успех.
Ж 27

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 90b4c9c5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Може би нямаш добра обмяна на веществата. Аз съм на 16, също не се движа грам, просто защото нон стоп уча и нямам време за нищо, а и след като не се спирам обикновено ям на крак някоя баничка с боза или нещо мазно и калорично или пък един шоколад и една кола ей така за закуска... и съм 45 кг. за ръста ми от 1. 65. Не се хваля с това, опитвам се да обясня, че при някои е лесно, но при други изобщо не е. Майка ми е като теб, преди 3 години беше 70 кг. , но поради много лични проблеми и нерви взе, че стана близо 100 и каквото и да прави нямат сваляне, и тя е пробвала всевъзможни начини, многобройни диети и всякакъв спорт и все си седи такава. Знам ли какво да те посъветвам... остави го тва гадже, не си струва. Никога не съм разбирала момичетата, които нали разделили се с гаджето и реват та се късат, депресии, глупости... Та ти си в началото на живота си! Тепърва ще срещаш много по-добри от този! Като за начало намали яденето. Пий много ама МНОГО вода. Говорим за огромни количества-3 или 4 литра дневно например. Водата е един вид заместител на храната. Яж само плодове и зеленчуци, спри газираното, мазното, всичко! Яж си плодове и зеленчуци на корем, те са полезни и не съм чула до сега някой да е станал дебел от многото ядене на плодове и зеленчуци. Носи си с теб за закуска 1 ябълка и 1 банан примерно, изцеждай си в една бутилка сок от портокали, грейпфрути или каквито плодове предпочиташ, може и да не са цитрусови, ако имате вкъщи електрическа сокоизтисквачка. И забрави тъпия мит, че от многото захар в плодовете хората ставали дебели и ги хващала захарна болест. ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ! Тук не говорим за рафинираната захар, която слагат в сладкишите и в действителност е вредна. Тук говорим за плодова захар, която няма нищо общо с рафинираната! Това е една глупава градска легенда, която трябва да бъде изкоренена. Също и за бананите-яж ги, когато кората им е станала на кафяви петна, тогава са най-полезни. Повечето хора си ядат бананите зелени или яркожълти и им става тежко от това и после си мислят, че бананите са тежка храна. Не е така, просто в зелените и яркожълтите банани захарта не се абсорбира лесно от организма и ни става тежко. :) Естествено към многото вода, плодове и зеленчуци включи и много движение, много спорт, защото, ако отслабнеш кожата ти ще увисне без спорт. Когато един човек иска да постигне хубаво тяло не може да бъде или само на диета или пък само да спортува и да не се спира, защото така не става нищо. Ти си се тъпчи с мазнотийте и боклуците, пък и всичкият спорт на света не би те оправил.. комбинира се диета и спорт. С диетата сваляш килограмите, а със спорта оформяш и стягаш кожата и тялото. И не се води от килограмите, мускулите са по-тежки от мазнините, също така и някои хора са с тежък кокал. Просто се гледай в огледалото. Не се води по някакви норми в килограмите, глупаво е. :) Дано съм ти помогнала!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker