Художествената гимнастика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Художествената гимнастика
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 2075 пъти
Здравейте! Аз съм на 13 години, 163/165см съм викоса, тежа 64кг, пълна съм в краката. Искам да тренирам някакъв спорт, ходя на плуване и се чудя дали момиче с моите години, дължина и тегло ще е проблем да ходи за пръв път на художествена гимнастика. Мислех да се запиша на спортни танци или да балет, но за балета трябва да почнеш от малък поне така съм чувала... също бокса ми хареса, но родителите ми са против... моля помогнете с избора на спорт!!! Благодаря!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: fe77e813bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Художествените танци и балетът не са за теб - прекалено си тежка и вече висока, а и не се хабят толкова много калории.
Ако искаш да спортуваш точно боксът, но и латиноамериканските или бг. народни танци са за теб или просто се запиши във фитнес клуб. Плуването също не гори много калории, но продължавай с него, но не се храни след това обилно, защото много калории не си изгорила. По-важно е обаче да промениш начина си на хранене - забрави за сладко, тестено, чипсове, солети и безалкохолни, сокове - ти си ги знеш тези неща. Дори без диета, но ако се храниш умерено и здравословно ще си отслабнеш

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2c79433625
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако искаш да ходиш на художествена гимнастика или на балет само като хоби, не е късно, въпреки че с твоите килограми ще ти е трудно, защото за тези спортове трябва да си доста гъвкава. За професионална балерина или гимнастичка, обаче нямаш никакъв шанс. Та се почва на 4-5 годинки. Така, че продължавай да плуваш, това е много хубав и полезен спорт, пък после като поотслабнеш малко и станеш по-гъвкава, можеш да се запишеш в някоя любителска група, я по модерен балет, я по художествена гимнастика.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8a114716e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Знам, че темата е изключително стара и няма смисъл да коментирам, но ще го направя в случай, че някой друг прочете коментара ми. Искам да изразя най-силно възмущение към номер 1, който твърди, че художествената гимнастика и балетът не горят калории..според мен тези два "спорта" не бива изобщо да бъдат причислявани към графа "начини да се движиш и средство за отслабване". Вече звучи изключително банално, но фактът си е факт. Това е изкуство (в случая говорим за спорт и изкуство, но за мен и двете са изкуства по различен начин), което ти носи толкова много, отдаваш изключителна част от себе си, страшен труд е. И да, горят се МНОГО калории ако все пак някой се интересува.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker